Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω ένα μουλτι αλλά δεν κάνει καλή δουλειά... Θέλω να αλέθει τα συστατικά μέχρι να μοιάζουν με αλεύρι... Έχετε να μου προτείνετε κάποιο;

Έχω δει αυτό που δεν φαίνεται να πιάνει και πολύ χώρο:

https://www.skroutz.gr/s/14781039/Kenwood-FDM301SS.html

• Super Moderators
Δημοσ.

Η βασική διαφορά είναι στο μοτέρ. Στα φθηνά θα διαπιστώσεις πως έχουν άπειρες προειδοποιήσεις πως πρέπει να τα λειτουργείς με μικρές παύσεις, γιατί αλλιώς θα διαπιστώσεις πως πρώτα θα αρχίσεις να μυρίζεις κάτι περίεργο και λίγο μετά θα δεις και τους πρώτους καπνούς... :) 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, xristina1234 said:

Άρα με αυτό που επισυναψα θα είμαι οκ? (Τις κριτικές δεν τις λες και τοπ) 

Το συγκεκριμένο είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο. Σαφώς υπάρχουν και καλύτερα (και πιο ακριβά εννοείται)...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billdanos είπε

Η βασική διαφορά είναι στο μοτέρ. Στα φθηνά θα διαπιστώσεις πως έχουν άπειρες προειδοποιήσεις πως πρέπει να τα λειτουργείς με μικρές παύσεις, γιατί αλλιώς θα διαπιστώσεις πως πρώτα θα αρχίσεις να μυρίζεις κάτι περίεργο και λίγο μετά θα δεις και τους πρώτους καπνούς... :) 

Ακόμη και αυτό στις οδηγίες το τονίζει ότι η μέγιστη διάρκεια λειτουργίας είναι 30 δευτερόλεπτα ή 60 δευτερόλεπτα, ανάλογα τί θέλεις να κάνεις και σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είναι με παύσεις!

Δεν υπάρχει μούλτι που να σου επιτρέπει λειτουργία πάνω από 1 λεπτό, ανεξάρτητα από μάρκα ή μοτέρ. Το μεγαλύτερο μοτέρ μπορεί να επεξεργαστεί μεγαλύτερη ποσότητα!

Τουλάχιστον αυτό μου έχει δείξει η εμπειρία μου τόσα χρόνια και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες έχω μούλτι των 15 και 20 ευρώ πολλά χρόνια, με συχνή χρήση και χωρίς κανένα πρόβλημα!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Sabeas είπε

σε τι αναφερεσαι που θες να γινεται σαν αλευρι;

Αρχικά εννοώ πολύ λεπτό όχι απαραίτητα αλεύρι, εκεί νομίζω χρειάζεται κόσκινο... Είχα στο μυαλό μου ξηρούς καρπούς, βρώμη, δημητριακά κλπ.

Επεξ/σία από xristina1234
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xristina1234 είπε

Αρχικά εννοώ πολύ λεπτό όχι απαραίτητα αλεύρι, εκεί νομίζω χρειάζεται κόσκινο... Είχα στο μυαλό μου ξηρούς καρπούς, βρώμη, δημητριακά κλπ.

Δεν ξέρω τί μούλτι έχεις, αλλά εμείς έχουμε όπως είπα φτηνά των 15-20 ευρώ από carrefour και lidl και αλέθουμε άψογα και ξηρούς καρπούς και βρώμη πολύ συχνά.

Ειδικά βρώμη που την αλέθουμε να γίνει αλεύρι για να κάνουμε κρέπες, γίνεται τέλεια. Αλλά πάντα τα λειτουργούμε διακοπτόμενα και όχι συνεχόμενα.

Δημοσ.

Αν το σηκώνει η τσέπη σου πάρε το magimix 5200. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Σου αλέθει ξηρούς καρπούς, στα κάνει και βούτυρο ξηρών καρπών. Ούτε ζεσταίνεται ούτε τπτ. Τα φτηνά με λίγο ζόρι τα φτύνουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Δεν ξέρω τί μούλτι έχεις, αλλά εμείς έχουμε όπως είπα φτηνά των 15-20 ευρώ από carrefour και lidl και αλέθουμε άψογα και ξηρούς καρπούς και βρώμη πολύ συχνά.

Ειδικά βρώμη που την αλέθουμε να γίνει αλεύρι για να κάνουμε κρέπες, γίνεται τέλεια. Αλλά πάντα τα λειτουργούμε διακοπτόμενα και όχι συνεχόμενα.

Στη βρώμη συγκεκριμένα αλεθει τη μισή και αν... Όση ποσότητα και να βάλω όση ώρα και να το χτυπήσω...

42 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Αν το σηκώνει η τσέπη σου πάρε το magimix 5200. Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Σου αλέθει ξηρούς καρπούς, στα κάνει και βούτυρο ξηρών καρπών. Ούτε ζεσταίνεται ούτε τπτ. Τα φτηνά με λίγο ζόρι τα φτύνουν.

Μπαα με τίποτα δυστυχως...

Δημοσ.

αν θελεις απλά εναν πολυκοφτη ο οποιος δουλευει καλα κ γρήγορα, θα προτείνω αυτό https://ninjakitchen.co.uk/product/ninja-professional-stackable-chopper-nj1002ukbk/

σπαει μεχρι και παγακια κ κανουμε snow cones. ενώ κρεμμυδια, ξηρους καρπους κλπ τα κανει σκονη σε παρα πολυ λιγο χρονο. Για την τιμη του, δεν εχω βρει κατι καλυτερο οσο το εψαχνα κ ειμαι πολυ ικανοποιημένος.

Δημοσ.
Στις 8/2/2020 στις 12:31 ΠΜ, Skywalker333 είπε

αν θελεις απλά εναν πολυκοφτη ο οποιος δουλευει καλα κ γρήγορα, θα προτείνω αυτό https://ninjakitchen.co.uk/product/ninja-professional-stackable-chopper-nj1002ukbk/

σπαει μεχρι και παγακια κ κανουμε snow cones. ενώ κρεμμυδια, ξηρους καρπους κλπ τα κανει σκονη σε παρα πολυ λιγο χρονο. Για την τιμη του, δεν εχω βρει κατι καλυτερο οσο το εψαχνα κ ειμαι πολυ ικανοποιημένος.ςγονε 

Έγινε θα το κοιτάξω! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...