d4mage Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω κάνει εγγραφή στο facebook με αριθμό και φωτογραφία και μου βγάζει το μήνυμα πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το facebook αυτή τη στιγμή. Τι διάολο; Τι πληροφορίες να εξετάσουν; Από τον πρώτο λογαριασμό ακόμη περιμένω πριν 4 μέρες. Ούτε instagram μπορώ να δημιουργήσω και τηλέφωνα, σωστά mail τίποτα. Δεν μου έρχονται ούτε μηνύματα επαλήθευσης, και ακόμα και στο Instargram παρατηρήθηκε ύποπτη κίνηση στο λογαριασμό. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΦΙΛ! Τόσο μ@@ες είναι δίνω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν έχω πρόσβαση, στην τελική να τα αφαιρέσω κι ας μην έχω λογαριασμό. Να απευθυνθώ στα πνευματικά δικαιώματα ή στην δίωξη ώστε να με σβήσουν στην τελική. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από d4mage
christos4 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 μήπως από το δίκτυο που κάνεις την εγγραφή υπάρχει "ύποπτη" δραστηριότητα; πχ κατά το παρελθόν αν ήταν κάποιος άλλος με fake accounts κλπ;
Limb Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μήπως έχεις κάποιο πρόγραμμα vpn και φαίνεσαι πχ ότι είσαι σε άλλη χώρα οταν πας να συνδεθείς στο fb?
ritchie77 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Στις 8/2/2020 στις 10:39 ΠΜ, d4mage είπε ή στην δίωξη ώστε να με σβήσουν στην τελική. Ναι γιατί άλλη δουλειά δεν είχε η δίωξη, θα κάτσει να διαγράφει προφίλ στο fb. Τι διαβάζω βραδιάτικα. 1 1
DrLo Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/2/2020 στις 10:39 ΠΜ, d4mage είπε Να απευθυνθώ στα πνευματικά δικαιώματα ή στην δίωξη ώστε να με σβήσουν στην τελική. Που είναι το κράτος ;;;;; Τι κάνει η αστυνομία ;;;;; Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από DrLo 2
afragorn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Mήπως έκανες fake profile? Αυτά ψάχνει και μπανάρει το FB
k_w_t Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιζει εκκαθαριση στο FB τις τελευταιες μερες ... Σε σημειο που ζητησαν απο πελατισα μου οχι απλα να στειλει φωτο την ταυτοτητα αλλα να ειναι η ιδια και να την κραταει στη φωτογραφια... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από k_w_t 1 2
forgotten Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 38 λεπτά πριν, k_w_t είπε Παιζει εκκαθαριση στο FB τις τελευταιες μερες ... Σε σημειο που ζητησαν απο πελατισα μου οχι απλα να στειλει φωτο την ταυτοτητα αλλα να ειναι η ιδια και να την κραταει στη φωτογραφια... trolling is an art....
k_w_t Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, forgotten είπε trolling is an art.... Νομιζεις.... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2020 από k_w_t 1
Silverage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, forgotten είπε trolling is an art.... Έχουν αρχίσει και το ζητάνε τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα site. Το skrill π.χ. θέλει selfie για να σε ξεμπλοκάρει, κάτι άλλα στοιχηματικά θέλουν να κρατάς κάτι σε φωτογραφία όπως παραπάνω κ.α. 1
papajohnnnn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Κοιταξε, αν εφτιαξες προφιλ πχ Ναταλια Περιτομιδου, Γιωργος Αγγουρακης, Περσα Τσιμπουκιδου, Ναταλια Πασχου ή Νορα Καραπατου με φωτογραφιες google μοντελων λογικο. Αν ομως εχεις δωσει τα πραγματικα σου στοιχεια, προφανώς καπου κανει λαθος το facebook.
Vulgar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 'Οντως αυτό με τις πιστοποιήσεις που ζητάνε τελευταία έχει παραγίνει......έλεος!
d4mage Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στις 11/2/2020 στις 9:06 ΠΜ, DrLo είπε Που είναι το κράτος ;;;;; Τι κάνει η αστυνομία ;;;;; Έλα να με σηκώσεις, έχω πέσει κάτω από τα γέλια.
conkal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στις 11/2/2020 στις 9:45 ΠΜ, k_w_t είπε Παιζει εκκαθαριση στο FB τις τελευταιες μερες ... Σε σημειο που ζητησαν απο πελατισα μου οχι απλα να στειλει φωτο την ταυτοτητα αλλα να ειναι η ιδια και να την κραταει στη φωτογραφια... Αυτο ειναι κλασσικο παντως σε ολες τις υπηρεσιες που απιτουν πιστοποιηση.
mynam3 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα