MasterMarne Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Ρε μαγκες μην ξερει κανεις πως μπορω να ανακτισω το hotmail μου με καποιο τροπο εκτος απο αυτα που ζηταει γιατι ζηταει πραγματα που δεν γινεται να τα απαντησω καν.για καποιο λογο μου τον κλειδωσαν που ουτε εγω εχω καταλαβει.πχ μολις κανω login και μου ζηταει καποια πραγματα.αρχικα κανω ολες τις διαδικασιες που δειχνω στις εικονες 1,2,και φτανω στην 3 που διαλεγω το outlook η hotmail που λεει γιατι xbox δεν εχω ουτε ποτε ειχα skype αλλα μολις φτανω στην 4η εικονα ζηταει πραγματα που δεν εχω εχω κανει ποτε,δεν εχω στειλει ποτε στην ζωη μου βασικα καποιο e mail τι φαση δηλαδη?υπαρχει αλλος τροπος ??????
Vasileios-gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Αν δεν έχεις στείλει ποτέ στην ζωή σου ένα e-mail προφανώς ο λογαριασμος δεν σου χρειαζεται. Άνοιξε έναν καινούριο. 1
talibanakos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 22 ώρες πριν, MasterMarne είπε Ρε μαγκες μην ξερει κανεις πως μπορω να ανακτισω το hotmail μου Ποσο καιρο ειχες να μπεις;
great Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2020 πολύ καλή ιδέα τα screenshot με το email σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα