Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να πληρώσω με κάρτα εθνικής και μου το απορρίπτει, γυρνάω σπίτι μπαίνω ebanking και βλέπω αρνητικό υπόλοιπο

Παίρνω τηλ και μετά απο ένα 20λέπτο αναμονής μου λέει η κοπέλα ότι γενικότερο το πρόβλημα και ότι το σύστημα δεσμεύει μόνο του ποσά (!)

Άλλος που να έχει το ίδιο πρόβλημα;

Περάστε μια βόλτα απο ebanking και ελάτε εδώ για τα μπινελίκια

Επεξ/σία από ObeyWario!
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ObeyWario! είπε

Πήγα να πληρώσω με κάρτα εθνικής και μου το απορρίπτει, γυρνάω σπίτι μπαίνω ebanking και βλέπω αρνητικό υπόλοιπο

Παίρνω τηλ και μετά απο ένα 20λέπτο αναμονής μου λέει η κοπέλα ότι γενικότερο το πρόβλημα και ότι το σύστημα δεσμεύει μόνο του ποσά (!)

Ευτυχώς δεν με 'πιασε.... ο ιός και έχω ακόμα θετικό υπόλοιπο! 

ΠΡΟΣΧΗ: ΝΕΟΣ ΙΟΣ!! 

ETE-VIRAL! 

😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαιώνω 100€ δέσμευση, αναμονή >30’, ενημέρωσαν ότι είναι γενικευμένο.

Ενημέρωσαν κανέναν πότε θα αντιλογιστούν;

Επεξ/σία από stratos_21
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Έτσι, μπείτε όλοι ταυτόχρονα να κρασάρει για τα καλά ο σέρβερ τους.

Δημοσ.

Την προηγούμενη φορά μου τα επέστρεψαν σε μια μέρα. Πριν που μπήκα μου το ξαναέκαναν και αυτόν το μήνα.

Εδώ είναι και το προηγούμενο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

😁

4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Έτσι, μπείτε όλοι ταυτόχρονα να κρασάρει για τα καλά ο σέρβερ τους.

Πλάκα-πλάκα... 😁

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρομοίως παιδιά, μου εμφάνιζε σε λογαριασμό ταμιευτηρίου (χωρίς overdraft κτλ.) αρνητικό υπόλοιπο και στην ανάλυση εμφάνιζε ένα ποσό ως δεσμεύσεις (δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο).

Μετά από πολύ μεγάλη αναμονή (αισίως 42 λεπτά!) κατάφερα να βρω γραμμή. Η εξαντλημένη υπάλληλος με ενημέρωσε προς το πρόβλημα είναι γενικευμένο (δε μου ζήτησε καν τα στοιχεία μου ή τίποτα τέτοιο), η τράπεζα το γνωρίζει και καταβάλλουν προσπάθειες αποκατάστασής του. Σε ερώτημά μου πότε αναμένεται να γίνει αυτό η απάντηση ήταν μάλλον αποκαρδιωτική: μπορεί σήμερα, μπορεί και αύριο, δεν γνωρίζουμε ακριβώς.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dreary_Weather είπε

Παρομοίως παιδιά, μου εμφάνιζε σε λογαριασμό ταμιευτηρίου (χωρίς overdraft κτλ.) αρνητικό υπόλοιπο και στην ανάλυση εμφάνιζε ένα ποσό ως δεσμεύσεις (δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο).

Μετά από πολύ μεγάλη αναμονή (αισίως 42 λεπτά!) κατάφερα να βρω γραμμή. Η εξαντλημένη υπάλληλος με ενημέρωσε προς το πρόβλημα είναι γενικευμένο (δε μου ζήτησε καν τα στοιχεία μου ή τίποτα τέτοιο), η τράπεζα το γνωρίζει και καταβάλλουν προσπάθειες αποκατάστασής του. Σε ερώτημά μου πότε αναμένεται να γίνει αυτό η απάντηση ήταν μάλλον αποκαρδιωτική: μπορεί σήμερα, μπορεί και αύριο, δεν γνωρίζουμε ακριβώς.

Πάνω τους!! 🎃

Από τις 4 Συστημικες, με διαφορά η πιο προβληματική! 

Δημοσ.

Σε μία χώρα που σε αναγκάζουν να χρησιμοποιείς συνεχώς κάρτα, το σύστημα έχει δείξει επανειλημμένως πως μπάζει και δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα στις συναλλαγές. 

Και εγώ βλέπω 150 Ευρώ δεσμευμένα στο λογαριασμό μου! 🤬

• Moderators
Δημοσ.

Στην πεθερά μου έχει μηδενιστεί ένα λογαριασμός, της τράβηξαν πριν πέντε μέρες €85 με αιτιολογία DIASDEBIT, χωρίς να έχει σηκώσει χρήματα από άλλη τράπεζα με την κάρτα. Επειδή βαριέμαι να τρέχω σε κατάστημα, σας είπαν περίπου πότε θα έρθει στα ίσια του το σύστημα;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Την προηγούμενη φορά μου τα επέστρεψαν σε μια μέρα. Πριν που μπήκα μου το ξαναέκαναν και αυτόν το μήνα.

Εδώ είναι και το προηγούμενο θέμα

Από αυτό το θέμα είχε αντλήσει "υλικό" και άρθρο σε τοπική ηλεκτρονική εφημερίδα :) : https://www.larisanew.gr/apistefto-bachalo-me-ti-ethniki-exorgismeni-larisei-katangelloun-synallages-en-agnia-tous-foto/

Το πιο ανησυχητικό δεν είναι ότι έχει ξανασυμβεί (φυσικά κι αυτό είναι πολύ σοβαρό), αλλά το ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά στο site τους ή καμία ανακοίνωση από τους αρμόδιους της τράπεζας για να ενημερωθούν οι πελάτες τους.

2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στην πεθερά μου έχει μηδενιστεί ένα λογαριασμός, της τράβηξαν πριν πέντε μέρες €85 με αιτιολογία DIASDEBIT, χωρίς να έχει σηκώσει χρήματα από άλλη τράπεζα με την κάρτα. Επειδή βαριέμαι να τρέχω σε κατάστημα, σας είπαν περίπου πότε θα έρθει στα ίσια του το σύστημα;

Όπως έγραψα και πιο πάνω, εμένα μου είπαν από το τηλεφωνικό τους κέντρο "μπορεί σήμερα, μπορεί και αύριο, δε γνωρίζουμε ακριβώς". Σίγουροι πάντως δεν είναι για το πότε.

• Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Dreary_Weather said:

Όπως έγραψα και πιο πάνω, εμένα μου είπαν από το τηλεφωνικό τους κέντρο "μπορεί σήμερα, μπορεί και αύριο, δε γνωρίζουμε ακριβώς". Σίγουροι πάντως δεν είναι για το πότε.

Ποοο, εντελώς γτπκ η φάση τους μιλάμε. Να μην μπορείς να πας στο γιατρό το παιδί σου γιατί σου μηδένισαν το λογαριασμό χωρίς λόγο. Τι ν τούτοι.

Δημοσ.

Aυτό γίνεται από τότε που ξεκίνησε το νέο σάητ τους. Με το παλιό δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. 

Α ναι, το ανάποδο δε νομίζω να έγινε σε κανέναν ε? να του βάλουν παραπάνω λεφτά αντί να του αφαιρέσουν. Εκεί δε γίνονται λάθη ;)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...