Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί βρίσκω πάνω στο αυτοκίνητό μου κλήση για P-40 (παράνομη στάση - στάθμευση).

Κάπου εδώ ξεκινάει η πλάκα:

1) Δεν είχα παρκάρει παράνομα.

2) Η κλήση αναφέρει λάθος χρώμα, λάθος μοντέλο ΚΑΙ λάθος πινακίδα.

😂 

Έγραψαν άλλον και θεώρησε έξυπνο κάνας πιτσιρικάς να κάνει την κλήση τράμπα σε άλλο αμάξι; Δε πρόσεξα αν υπήρχε κοντά P-40, πάντως εκεί που πάρκαρα εγώ, δεν είχε σίγουρα. Έγραψαν εμένα καταλάθος και τα... σκάτωσαν; Τόσο πολύ; Εγώ έχω πινακίδα ΗΖΕ-48ΧΧ, ενώ η κλήση λέει ΗΚΡ-23ΧΧ.

Την κλήση τι την κάνω; Ξέρω ότι προφανώς με όλα τα στοιχεία λάθος δεν μ' αφορά, ακόμα και αν ήταν όντως για 'μένα. Αλλά πως το αντιμετωπίζω; Στα σκουπίδια και τέλος; Ή καλύτερα να την πάω στο τμήμα;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγω θα την πηγαινα στην Τροχαια  ή Αστυνομικο  Τμημα.

και να τον κοιτανε με μισο ματι μηπως ηταν οντως παρκαρισμενος παρανομα και εβαλε ο ιδιος την αλλη κληση στο παρπριζ του προκειμενου να μην φαει εκεινος;

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι αυτός που έφαγε όντως την κλήση δεν θα το μάθει μέχρι να του έρθει το μπουγιουρντί στην εφορία. Οπότε και εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να την πάς στην τροχαία

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Στα σκουπίδια και τέλος; Ή καλύτερα να την πάω στο τμήμα;

Είσαι σίγουρος ότι αν την πας στο τμήμα θα έχει διαφορετική τύχη? ;)

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Haldol said:

Την κλήση τι την κάνω;

Την κρατάς και όταν παρκάρεις παράνομα την βάζεις πάνω στο όχημα έτσι ώστε αν έρθει τροχαία να νομίζει ότι σε έχουν γράψει ήδη.

polio.jpg

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

προφανώς και ήταν άλλου...μην ασχοληθείς καν. αν έχεις όμως χρόνο και όρεξη πας από τροχαία και βλέπεις τι θα σου πουν. προσωπικά θα την πέταγα σκουπίδια αφού δεν νοιάστηκε ο άλλος γιατί να νοιαστώ εγώ? 

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και να την πας στην τροχαια λεγοντας οτι τη βρηκες στο αμαξι σου, ή στο πεζοδρομιο ή οτιδήποτε, μαλλον θα την πεταξουν στα σκουπιδια...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, pananton είπε

προφανώς και ήταν άλλου...μην ασχοληθείς καν. αν έχεις όμως χρόνο και όρεξη πας από τροχαία και βλέπεις τι θα σου πουν. προσωπικά θα την πέταγα σκουπίδια αφού δεν νοιάστηκε ο άλλος γιατί να νοιαστώ εγώ? 

Την βρηκε ο αλλος για να νοιαστει ?

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Την βρηκε ο αλλος για να νοιαστει ?

ok, κατάλαβα τι εννοείς. εκτός και αν κάποιος τρίτος πήρε μία τυχαία κλήση από ένα όχημα και την πήγε σε άλλο όχημα (random) έτσι για χαβαλέ. είναι λίγο τραβηγμένο σενάριο αλλά ok ίσως και να παίζει. τι να πω.. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Haldol είπε

Σήμερα το πρωί βρίσκω πάνω στο αυτοκίνητό μου κλήση για P-40 (παράνομη στάση - στάθμευση).

Κάπου εδώ ξεκινάει η πλάκα:

1) Δεν είχα παρκάρει παράνομα.

2) Η κλήση αναφέρει λάθος χρώμα, λάθος μοντέλο ΚΑΙ λάθος πινακίδα.

😂

Έγραψαν άλλον και θεώρησε έξυπνο κάνας πιτσιρικάς να κάνει την κλήση τράμπα σε άλλο αμάξι; Δε πρόσεξα αν υπήρχε κοντά P-40, πάντως εκεί που πάρκαρα εγώ, δεν είχε σίγουρα. Έγραψαν εμένα καταλάθος και τα... σκάτωσαν; Τόσο πολύ; Εγώ έχω πινακίδα ΗΖΕ-48ΧΧ, ενώ η κλήση λέει ΗΚΡ-23ΧΧ.

Την κλήση τι την κάνω; Ξέρω ότι προφανώς με όλα τα στοιχεία λάθος δεν μ' αφορά, ακόμα και αν ήταν όντως για 'μένα. Αλλά πως το αντιμετωπίζω; Στα σκουπίδια και τέλος; Ή καλύτερα να την πάω στο τμήμα;

Μάλλον κάποιος την έκανε τράμπα για πλάκα, εκτός και αν αυτός που την έλαβε σε πέρασε για τόσο κιμπάρη που ελπίζει οτι θα πας να την πληρώσεις χωρίς να το πολυψάξεις...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Το θέμα είναι ότι αυτός που έφαγε όντως την κλήση δεν θα το μάθει μέχρι να του έρθει το μπουγιουρντί στην εφορία. Οπότε και εγώ θεωρώ ότι καλό είναι να την πάς στην τροχαία

Σε κλήσεις που ΔΕΝ έχεις υπογράψει δεν πανε κατευθείαν εφορία,θα έρθει υπενθύμιση αφού βρουν τα στοιχεία του παραβάτη ακριβώς γιατί μπορεί να έχει χαθεί. 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σε κλήσεις που ΔΕΝ έχεις υπογράψει δεν πανε κατευθείαν εφορία,θα έρθει υπενθύμιση αφού βρουν τα στοιχεία του παραβάτη ακριβώς γιατί μπορεί να έχει χαθεί. 

Χμμ οκ δεν το ήξερα αυτό , απορώ βέβαια το ποσοστό που υπογράφουν.

Εμείς είχαμε πληρώσει πριν περίπου 10 χρόνια μία κλήση στην Σύρο (αλλά δώσαμε τα λεφτά εκεί που είχαμε νοικιάσει το αμάξι γιατί θα χάναμε το καράβι) , δεν τα έδωσε ποτέ ο τύπος , και πριν 2 χρόνια μπήκε το ποσό στην εφορία του φίλου που είχαμε νοικιάσει το αμάξι χωρίς κάποια υπενθύμιση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Χμμ οκ δεν το ήξερα αυτό , απορώ βέβαια το ποσοστό που υπογράφουν.

Εμείς είχαμε πληρώσει πριν περίπου 10 χρόνια μία κλήση στην Σύρο (αλλά δώσαμε τα λεφτά εκεί που είχαμε νοικιάσει το αμάξι γιατί θα χάναμε το καράβι) , δεν τα έδωσε ποτέ ο τύπος , και πριν 2 χρόνια μπήκε το ποσό στην εφορία του φίλου που είχαμε νοικιάσει το αμάξι χωρίς κάποια υπενθύμιση.

Είχε τόκους;

Μπορεί να πήγε υπενθύμιση στο ρεντ α καρ . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Είχε τόκους;

Μπορεί να πήγε υπενθύμιση στο ρεντ α καρ . 

Είχε ναι,

Μπορεί δεν το γνωρίζω αυτό

anyway thx για την πληροφορία δεν το ήξερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...