Προς το περιεχόμενο

High Fidelity (Hulu 2020)


blu-ray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το High Fidelity από το ομώνυμο βιβλίο που έγινε ταινία με τον John Cusack, μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με πρωταγωνίστρια την Zoë Kravitz (η μητέρα της, Lisa Bonet,  έπαιζε την Marie DeSalle στην ταινία). Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Σήμερα πάντως βγήκε στο Hulu με 10 επεισόδια.

 

Επεξ/σία από blu-ray
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικα θα κοροιδευα αυτη την αναμασημενη τροφη αλλα η Zoe ειναι και κουκλαρα και φωναρα :)

Βεβαια , ολα θα εξαρτηθουν απο το soundtrack.Πρεπει να ειναι το λιγοτερο γαματο 

Επεξ/σία από bluesattack
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια, η μουσικη αντιπροσωπευει αρκετα τη pop αισθητικη του βιβλιου...Στο 1ο παιζει λενα πλατωνος και εψαχνα να  βρω τον ελληνα στους δημιουργους της σειρας(δεν το βρηκα). Νταξει αναμενόμενα πηγαινει και αρκετα στο πιο μαυρο αρκετες φορες...

βεβαια διαφωνω στο station to station, πάντως είμαστε κοντά

best bowie records

1. ziggy stardust

2.  hunky dorry

3. let's dance

4. alladin sane

5. scary monsters 

 

μια ενσταση που εχω, ειναι οτι ενω η τυπισα ειναι αρκετα cool και ισως πιο ταιριαστη απο το κιουζακ, είχα παντα την αισθηση οτι το high fidelity ηταν αντροβιβλίο...Οπως και να χει ελπίζω να συνεχιζουν να παιζουν με τις λιστες, μια και εγω ειμαι μεγαλος λιστακιας, μου αρεσουν τα mixtapes κτλ...

 

 

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν ολοκλήρωσα την σειρά. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι είναι μία καλή σειρά που τιμά την ταινία, με τον έναν η με τον άλλο τρόπο, και δεν προσπαθεί να την ακυρώσει. Η σειρά πατάει ακριβώς πάνω στην ταινία με τους ίδιους χαρακτήρες (σχεδόν), με τις ίδιες ατάκες και με την ίδια πλοκή (που αλλάζει σε κάποια φάση). Η μουσική είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Είναι καλύτερη σειρά από ότι την περίμενα. Δεν νομίζω να έβγαινε στη τηλεόραση με αυτή την προσέγγιση, αν δεν ήταν της μόδας οι me-too ταινίες. Παρόλα αυτά δεν πουλάει φεμινισμό. Αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να σου δείξει την γυναίκεια πλευρά στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και να τονίσει το πως έχουν αλλάξει τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν (κινητά, Facebook, Instagram κλπ). Οι ηθοποιοί έπαιξαν όσο καλύτερα μπορούσαν. Αλλά.... (πάντα υπάρχει ένα αλλά)

Κατά την γνώμη η σειρά ήταν ένα λάθος. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα project που δεν έχει σχέση με το High Fidelity αλλά θα στηριζόταν σ΄ αυτό, δίνοντας credits στην ταινία. Θα μπορούσαν δηλαδή να κρατήσουν την μουσική, το top 5, να επικεντρωθούν στις σχέσεις και στην καθημερινότητα στη Νέας Υόρκη με διαφορετική πλοκή προσθέτοντας διαφορετικά δεδομένα. Η Kravitz, ναι ήταν πολύ καλή, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει το νεύρο και την ένταση του Cusack. Η Randolph, όπως ήταν λογικό, δεν μπορούσε να πλησιάσει τον χαρακτήρα του Jack Black. Ο Holmes, από την άλλη, έδωσε άλλη νότα και φρεσκάδα στον χαρακτήρα του Dick και τον προτιμώ.

Εν τέλη:

Ήταν καλύτερη η σειρά από την ταινία: Όχι

Προσθέτει τίποτα καινούριο: Αν και είναι καθαρή αντιγραφή, προσθέτει και δεν αφαιρεί.

Μουσική: Υπέροχη

Αν είσαι φαν του High Fidelity, θα στην πρότεινα. Η βαθμολογία στο IMDB, έχει λίγο hating (οι περισσότεροι την έχουν βαθμολογήσει με 1, οπότε σε λίγο καιρό θ΄ανέβει) και ενώ ξεκίνησε γύρω στο 5, τώρα έχει φτάσει στο 6.8.

16 ώρες πριν, xavier είπε

απο μουσικη πως τα παει? Είναι στο στυλ του βιβλίου ή το εκσυγχρονισαν?

Είναι στο στυλ του βιβλίου σε γενικές γραμμές.

Επεξ/σία από blu-ray
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...