Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Lnk Hlk είπε

Έχω κ γω ακυρώσει 4-5 παραγγελίες που δεν στάλθηκαν ποτέ από μέσα Γενάρη.

Έκανα cancel order άλλα χρήματα δεν μου έχουν επιστραφεί ακόμα.

Πάνε 10-12 ημέρες. Παίρνει τόσο;

Δεν κατάλαβα από μέσα Γενάρη έκανες την παραγγελία ή την ακύρωση της παραγγελίας;;;;;

• Like 1
Δημοσ.

Μέσα Γενάρη έκανα 4-5 παραγγελίες που δεν έγιναν shipped ποτέ.

Όποτε πριν περίπου 10 ημέρες έκανα cancel order .

Χρήματα όμως, δεν μου έχουν επιστραφεί ακόμη κ το ερώτημα μου είναι εάν παίρνει τόσο χρόνο η επιστροφή χρημάτων.

Δημοσ.

Μήπως ήταν πολύ νωρίς;;;;;; Εγώ πριν από 10αριά μέρες παρέλαβα αντικείμενα που είχα παραγγείλει πάνω από 60 μέρες.Είπαμε ότι μερικές φορές υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Αν ενεργούμε με αυτό τον τρόπο όλοι, οι Κινέζοι θα μας κλείσουν αυτό το δρόμο.

Δεν ξέρω τι παίζει αλλά όπως πόσταρα σε άλλο θέμα σήμερα που επιχείρισα να μπω στο ali μου ζήτησε να συνδεθώ με email και κωδικό κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί.Δοκιμάζω χωρίς κωδικό 2-3 ώρες και δεν με αφήνει.Θα δω αύριο πριν φτιάξω σύνδεση.

Δημοσ.

Περίμενα 1μιση μήνα κ οι παραγγελίες δεν στάλθηκαν καν. Θεωρείται σωστότερο να περίμενα κι άλλο;

Ούτε εμένα μου αρέσει να ακυρωνω αλλά..αν περιμένω 2 μήνες να γίνει αποστολή, 2 μήνες + κι αν παραλαβω...θα έρθει το 2021..

31 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μήπως ήταν πολύ νωρίς;;;;;; Εγώ πριν από 10αριά μέρες παρέλαβα αντικείμενα που είχα παραγγείλει πάνω από 60 μέρες.Είπαμε ότι μερικές φορές υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις.

Αν ενεργούμε με αυτό τον τρόπο όλοι, οι Κινέζοι θα μας κλείσουν αυτό το δρόμο.

Δεν ξέρω τι παίζει αλλά όπως πόσταρα σε άλλο θέμα σήμερα που επιχείρισα να μπω στο ali μου ζήτησε να συνδεθώ με email και κωδικό κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί.Δοκιμάζω χωρίς κωδικό 2-3 ώρες και δεν με αφήνει.Θα δω αύριο πριν φτιάξω σύνδεση.

Προφανώς δεν κατάλαβες σωστά; Δεν στάλθηκαν καν οι παραγγελίες.

Δεν είπα πως στάλθηκαν κι άργησα να παραλάβω. Γνωρίζω για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις όταν όμως οι παραγγελίες έχουν αποσταλεί.

Δημοσ.

Τι να πω δεν ξέρω τι παίζει με την υπάρχουσα κατάσταση λόγω ιού στην Κίνα αλλά μου φαίνεται παράξενο.Παραγγέλνω πολύ καιρό έχω παραλάβει και μετά από 2 & 1/2 μήνες περίπου δεν έχω χάσει κάποια παραγγελία αλλά το σύστημα παρακολούθησης δεν το κοιτάζω γιατί αναγράφει ότι νάναι πολλές φορές και  τίποτε ειδικά στις απλές επιστολικές αποστολές μέσω ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Μάλλον κάτι δεν γράφω σωστά;

Δεν είπα πως δεν παρέλαβα παραγγελίες επειδή χάθηκαν.

Διευκρινίζω πως ΔΕΝ έγιναν ποτέ αποστολή!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...