Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου πηραν δωροκαρτα των 100€ απο το Public,
τελευταια 3 χρονια δεν εχω αγορασει τιποτα "ηλεκτρονικο"
και "χρειαζομαι" αρκετα...
gopro, σταθερο ή pc, κινητο
Οποτε η δωροκαρτα κανει την αγορα πιο ευκολη, ομως το public εχει σε ολα διαφορα ΤΕΡΑΣΤΙΑ απο το skroutz...
1. Βγαζει ποτε προσφορες το public?
2. Μπορεις να κανεις παζαρια οπως στο plaisio?

Υπαρχει κατι στο οποιο το Public να εχει ανταγωνιστικες τιμες περα απο βιβλια;;;
( οσα χρειαζομαι τα αγοραζω σε ψηφιακη μορφη )
Ευχαριστω εκ των προτερων,
περιμενω και το κραξιμο "σε χαρισανε γαϊδαρο και τον κοιτας στα δοντια, το Public προσφερει υπηρεσιες που τα skroutzομαγαζα οχι, πανε απο εκει και δες τι θα σου κανει κλικ κλπ"

Επεξ/σία από koulouri
  • Like 1
Δημοσ.

Σε χαρισανε γαϊδαρο και τον κοιτας στα δοντια ;;;
Το Public προσφερει υπηρεσιες που τα skroutzομαγαζα οχι, πανε απο εκει και δες τι θα σου κανει κλπ κλπ κλπ...

😛

Δημοσ.

Πας στο Public, διαλέγεις κάτι που θες/χρειάζεσαι/σου αρέσει και το παίρνεις, έχει δίσκους, βιβλία, παιχνίδια εκτός από ηλεκτρονικά. Το να τυραννιέσαι ψάχνοντας την καλύτερη τιμή, έχει κάποιο νόημα; 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dpolal είπε

Σε χαρισανε γαϊδαρο και τον κοιτας στα δοντια ;;;
Το Public προσφερει υπηρεσιες που τα skroutzομαγαζα οχι, πανε απο εκει και δες τι θα σου κανει κλπ κλπ κλπ...

😛

οχι ρε μυστη μου απο το 1ο σχολιο, περιμενα απο 4-5 και μετα 😛

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως λέω πως αν είναι λίγα τα 100€ για να πάρεις κάτι από το public μπορείς να κάνεις το εξής κόλπο: Πας και αγοράζεις ακριβές συσκευές που με την αγορά τους δίνουν και δωροεπιταγές (πχ μπορείς να πάρεις μια dslr camera που σου δίνει και δωροεπιταγή των 50€). Έτσι όταν συμπληρώσεις το ποσό από δωροεπιταγές που θες θα μπορέσεις να πάρεις κάτι καλό 😜

Πέρα από την πλάκα τώρα, όπως μας τα πες στην θέση σου θα έπαιρνα κανένα ασύρματο ακουστικό, κανένα εξωτερικό σκληρό όπως είπε και ο φίλος από πάνω (ή κανένα flash usb 3, ή usb hub, ίσως και μερικά hdmi καλώδια κτλ) ή το Xiaomi Mi Band 4. Από κινητά σίγουρα το ξεχνάς (εκτός και αν συμβιβάζεσαι με μέτριο κινητό). Επίσης pc,laptop, gopro τα ξεχνάς. 

• Thanks 2
Δημοσ.

Βεβαίως και έχει, αλλά δε βγαίνουν και κάθε μέρα αξιόλογες προσφορές.

Π.χ από Public πήρα τον Selphy CP1300 προς 79€, όταν στο Skroutz ξεκινάει από 119.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, koulouri είπε

Μου πηραν δωροκαρτα των 100€ απο το Public,
τελευταια 3 χρονια δεν εχω αγορασει τιποτα "ηλεκτρονικο"
και "χρειαζομαι" αρκετα...
gopro, σταθερο ή pc, κινητο
Οποτε η δωροκαρτα κανει την αγορα πιο ευκολη, ομως το public εχει σε ολα διαφορα ΤΕΡΑΣΤΙΑ απο το skroutz...
1. Βγαζει ποτε προσφορες το public?
2. Μπορεις να κανεις παζαρια οπως στο plaisio?

Υπαρχει κατι στο οποιο το Public να εχει ανταγωνιστικες τιμες περα απο βιβλια;;;
( οσα χρειαζομαι τα αγοραζω σε ψηφιακη μορφη )
Ευχαριστω εκ των προτερων,
περιμενω και το κραξιμο "σε χαρισανε γαϊδαρο και τον κοιτας στα δοντια, το Public προσφερει υπηρεσιες που τα skroutzομαγαζα οχι, πανε απο εκει και δες τι θα σου κανει κλικ κλπ"

Πάρε 100€ χρόνο ομιλίας

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Πως κανεις παζαρι ρε συ στο πλαισιο πες και σε μας .

Λες οπως ολοι το κλασσικο... Ο πατερας μου ηταν συμμαθητης με το Γεραρδο στο Πολυτεχνειο (εαν εισαι κατω απο 35...)

Οσα χρονια δουλεψα εκει πρεπει να περασαν 15.000 συμμαθητες του (μπαρμπαδες) και αλλα τοσα παιδια συμμαθητων του......

Η σχολη του δεν εκανε μαθημα σε αιθουσα στο Καλλιμαρμαρο εκανα.....

3 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Πάρε 100€ χρόνο ομιλίας

Mου φαινετε οτι δεν μπορεις να αγορασεις κατι αϋλο παρα μονο κανονικο προϊον...

Δεν μπορεις να παρεις χρονο ομιλιας καρτες PS ,iTunes,Google κτλ

Ειχε κανει και σκηνικο η Ελενα Ακριτα για αυτο το θεμα.. 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Λες οπως ολοι το κλασσικο... Ο πατερας μου ηταν συμμαθητης με το Γεραρδο στο Πολυτεχνειο (εαν εισαι κατω απο 35...)

Οσα χρονια δουλεψα εκει πρεπει να περασαν 15.000 συμμαθητες του (μπαρμπαδες) και αλλα τοσα παιδια συμμαθητων του......

Η σχολη του δεν εκανε μαθημα σε αιθουσα στο Καλλιμαρμαρο εκανα.....

Mου φαινετε οτι δεν μπορεις να αγορασεις κατι αϋλο παρα μονο κανονικο προϊον...

Δεν μπορεις να παρεις χρονο ομιλιας καρτες PS ,iTunes,Google κτλ

Ειχε κανει και σκηνικο η Ελενα Ακριτα για αυτο το θεμα.. 

Μου το έχουν κάνει στον Κωτσόβολο. Δεδομένου ότι δεν το λέει στη δωροκαρτα, επιτρέπεται. Απλά θέλουν όλοι ξύλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...