Προς το περιεχόμενο

Ιστορίες από τα σχολικά μας χρόνια


theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχαμε θέμα για τρελούς πελάτες (και απελπισμένους εργαζόμενους) και για ιστορίες από το στρατό. Ε, καιρός ήταν να γράψουμε και για ιστορίες από τα σχολικά μας χρόνια :)

Μπορεί να είναι αστείες, με φάρσες και λοιπές "παιδικές καφρίλες" ή οτιδήποτε άλλο σας έχει μείνει από το σχολείο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ λυπάμαι για κάτι που δεν έκανα γιατί κωλωσα. Να βάλω 2 μεγάλες κλειδαριές (λουκέτα) στις εισόδους του σχολείου ένα βράδυ...

Επεξ/σία από Lumini
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοτικό σε ιδιωτικο

Το πρωί ερχομασταν με το λεωφορείο, μια κοπέλα καθόταν στην μπροστινή θέση και ένα κοντό φουστάνι που φορούσε μάλλον πιάστηκε στο πισω μέρος του καθίσματος. Οταν φτάνουμε και σηκωνομαστε της φεύγει όλο το φουστάνι, χεστηκε στο γέλιο το μισό λεωφορείο από πίσω. 

Πηγαίνουμε στην τάξη που ασχολούμασταν με τα καλλιτεχνικα. Η καθηγήτρια μας αφήνει και πάει να κάνει άλλη δουλειά. Αρχίζει τσακωμός μεταξύ μαθητών, τσαμπουκάδες απειλές άρχισαν να πετάνε νερομπογιές ποτηράκια πινελα τεμπερες και να γίνεται ο κακός χαμός, εγώ και μερικοί άλλοι μπήκαμε κάτω από τους πάγκους για να μην μας πετύχει τίποτα. Ο διευθυντής ακούει την φασαρία και ανοίγει την πόρτα, όλοι σκάνε χεσμενοι τωρα. Άτομα λερωμένα με μπογιές τοίχοι πατώματα με σημάδια μπογιας και χρωματων, εμείς βγαίνουμε κάτω από τους πάγκους. Ο διευθυντής ψάχνει και φωνάζει την καθηγήτρια η οποία έφαγε κράξιμο. 

Γυμνασιο

Μία κοπέλα από μεγαλύτερη ταξη είχε πέσει κάποιον όροφο, 2ο λέγαν κάποιοι αλλά μπορεί να ήταν και 1ος η πιο χαμηλά από την σκάλα. 

Μετά από διάφορες καταλήψεις που είχαν γίνει, έντονες φθορές και καταστροφές στο σχολείο κάποιες φορές. Μια φορά είχανε βρεθεί κουραδες επάνω σε μια έδρα. 

Λύκειο. 

Συμμαθητης μου με παίρνει στο κυνήγι μετά από ανταλλαγή λέξεων και εκφράσεων, όταν πήγα να φύγω στο παραενα πήγα να συγκρουστω με καθηγητή. Ο καθηγητής έλεγε ηρεμία μετά δεν θα έχετε φυσικό να σας κάνει μάθημα, ο άλλος που βριζομασταν γελούσε και μου λέει είδες για αυτό σου έλεγα ότι είσαι μαλακάς.......

Σε τάξη εν ώρα διαλειμματος έρχονται κάποιοι μαθητές που ξεσαλωσαν, αρπάζουν θρανία και καρέκλες και τα πετανε παντού μπροστά στην πόρτα με αποτέλεσμα να μην ανοίγει από μια μάζα σιδερικων, δεν μαζεψαν τίποτα και χασκογελουσαν, χτυπάει το κουδούνι και οι άλλοι απέξω έσπρωχναν την πόρτα που την άνοιξαν με το ζόρι, ο επιμελητής και αυτοί που ήταν μέσα εφαγαν κράξιμο, έρχεται ο καθηγητής και ρωτάει ποιος ήταν ο επιμελητής, αρχίζει το κήρυγμα, ο επιμελητής λέει ποιοι ήταν οι υπαίτιοι οι οποίοι πήγαν στο γραφείο και πήραν αποβολή. Την άλλη μέρα βρέθηκαν σκισμένα όλα τα βιβλία που είχε στην τσάντα του ο επιμελητής ενώ είχε κλαπεί το κινητό του. Προφανώς το έκαναν αυτοί που τους κάρφωσε αλλά κανένας δεν μπόρεσε να καταλάβει ποτέ έγινε και δεν υπήρχαν στοιχεία. 

Σε ώρα διαλειμματος κάποιος αρπάζει την σακα συμμαθητή του και την πετάει από το παράθυρο του δρόμου. Η σακα πέφτει επάνω σε καθηγητή. Αυτός στον οποίο ανήκε η σακα πήρε αποβολή. 

Η γυμνάστρια κράτησε κάποιον μαθητή από τα μαθήματα για να βοηθήσει στην μεταφορά πραγμάτων και αντικειμένων στο γυμναστήριο, αυτός κουράστηκε και στο τελος ζήτησε βοήθεια από άλλον για κάτι λίγα, η γυμνάστρια τα πήρε και έδωσε αποβολή σε αυτόν που δέχτηκε να βοηθησει διότι έλεγε δεν τον κράτησα εγώ τον άλλον από τα μαθήματα για να κάνει την δουλειά άλλος. 

Καθηγήτρια αγγλικών την οποία δεν την γουστάραμε αφησε έναν να φύγει πρώτος λίγο πριν το σχολασμα, επειδή όμως της είχε κάνει παρατήρηση ο διευθυντής να μην βγαίνουμε δεν άφησε άλλον και λεει περιμένετε μέχρι το κουδούνι, τότε ένας συμμαθητής μας κρητικός διαμαρτυρηθηκε και απαιτούσε να βγει έξω αφου και ο προηγούμενος βγηκε, η καθηγήτρια είπε ότι ήταν λάθος της που άφησε τον άλλον αλλά ο κρητικός επέμενε, η καθηγήτρια διαφωνούσε και τότε όταν πήγε να βγει και τον σταμάτησε αγρίεψε τόσο πολύ και ξέσπασε με μια κραυγή που φοβηθηκαμε να μην την πλακώσει στο ξύλο, ευτυχώς δεν χειροδικισε. Με τον συγκεκριμένο είχαμε προβλήματα σε όλο το λύκειο και είχα αρπαχτςι τόσο εγώ λεκτικά όσο και άλλοι με τσαμπουκαδες. 

Γιορτη της 28ης. Μπλοκάρει η βιντεοκασέτα, το βίντεο σταματάει και ξαφνικά εμφανίζονται τα κανάλια από την κεραία. Για 1 λεπτό βλέπαμε σε πρωινό στούντιο τον Πάγκαλο να μιλάει και εμείς να γελάμε για αρκετή ώρα. 

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο μενα λιγα πραγματα. Ενα που θυμαμαι ητανε στο δημοτικο οταν ενα παιδι ειχε ριξει χλεπα στην κοκκινη κουπα "Nescafe" της δασκαλας στο διάλειμμα και την αραιωσε με το δαχτυλο. Αλλο σκηνικο στο νηπιαγωγειο, ενα παιδακι εκανε τα κακα του και ηρθε με σκατωμενο χερι μεσα στην ταξη και λεει στη δασκαλα να ερθει να τον σκουπισει αφου προηγουμενος ειχε πιασει το χερουλι της πορτας και το σκατωσε. Επισης στο λυκειο  ειχε τυχει να γραψουμε μια περιοδο 3 διαγωνισματα  την πρωτη ωρα (τρεις διαφορετικες μερες) και ειχα βαλει καμια δεκαρια λουκετα στην εισοδο του σχολειου για να υπάρξει καθυστερηση μεχρι να ρθει ο κλειδαρας και εν τελη να μην τα γραψουμε αφου χαθηκε η πρωτη ωρα. Ε μαλακιες της ηλικιας τοτε 🤣.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...