Προς το περιεχόμενο
SB_1957

WD εσωτερικός σε LogiLink case έχει πρόβλημα στο νέο pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έβαλα τον εσωτερικό WD σε LogiLink εξωτερική θήκη.

Στο λάπτοπ με windows 10 λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

Στο παλιό pc με windows 7 λειτουργεί με κολλήματα αλλά τον ξαναβλέπει με refresh.

Στο νέο pc με windows10 λειτουργεί για λίγο και μετά τον χάνει εντελώς και πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή για να τον ξαναδεί!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο δίσκος έχει ελεγχθεί με κανένα διαγνωστικό πρόγραμμα;

O δίσκος λειτουργεί κανονικά όταν μπει εσωτερικά σε κάποιο σταθερό pc?

Η θήκη έχει δοκιμαστεί με άλλο δίσκο;

Eίναι 2,5 ή  3,5 ιντσών (sata?)

usb 2.0 ή 3.0 (η θήκη; το κάθε pc;)

H θήκη είναι καινούργια;

 

 

 

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να δοκιμάσεις να :

1. Power Options -> Advanced Settings -> Turn off hard disk after -> Never

2. Power Management -> USB selective suspend setting -> Disabled

3. Device Manager -> Universal Serial Bus controllers -> USB Root Hub -> Properties -> Power Management -> Uncheck Allow the computer to turn off the device to save power [ Για όλα τα USB Root Hub ]

ή να τρέξεις το windows troubleshoot και να το κατευθύνεις να λύσει το πρόβλημα μόνο του ( δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά λένε ότι λειτουργεί...)

Επεξ/σία από elpenor

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, peter_p είπε

Ο δίσκος έχει ελεγχθεί με κανένα διαγνωστικό πρόγραμμα;

O δίσκος λειτουργεί κανονικά όταν μπει εσωτερικά σε κάποιο σταθερό pc?

Η θήκη έχει δοκιμαστεί με άλλο δίσκο;

Eίναι 2,5 ή  3,5 ιντσών (sata?)

usb 2.0 ή 3.0 (η θήκη; το κάθε pc;)

H θήκη είναι καινούργια;

Ο δίσκος είναι 3,5 και λειτουργούσε χωρίς πρόβλημα στο παλιό pc με τα 7 windows, όπου ήταν εσωτερικός.

Η θήκη είναι καινούργια και έχει μόνο usb 3.0.

Στο λάπτοπ και στο παλιό pc λειτουργεί σε θύρα usb 2.0, στο καινούργιο pc  έχει το ίδιο πρόβλημα και με usb 3.0 και με 2.0

24 λεπτά πριν, elpenor είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις να :

1. Power Options -> Advanced Settings -> Turn off hard disk after -> Never

2. Power Management -> USB selective suspend setting -> Disabled

3. Device Manager -> Universal Serial Bus controllers -> USB Root Hub -> Properties -> Power Management -> Uncheck Allow the computer to turn off the device to save power [ Για όλα τα USB Root Hub ]

Έκανα τις αλλαγές και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! 

Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει.

Και αυτή είναι η εικόνα στον device manager.

Δεν ξέρω αν οφείλεται στις αλλαγές αλλά τώρα χάθηκε και ο άλλος εξωτερικός δίσκος που ήταν συνδεμένος, κάτι που δεν θυμάμαι να γινόταν πριν!

Untitled-1.jpg.cbf998af3cdb6a2e25094e9777cf9fc0.jpg

 

Επεξ/σία από SB_1957
  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Αναφορά σε κείμενο

Στο νέο pc με windows10 λειτουργεί για λίγο και μετά τον χάνει εντελώς και πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή για να τον ξαναδεί!

Είναι όλοι οι drivers περασμένοι;

Απεγκατέστησε στη διαχείριση συσκευών -> Universal sbc τους drivers και κανε επανεκκινηση να τους περάσει πάλι

Όταν "χάνει" το δίσκο βάλε το δίσκο σε άλλη θύρα usb

Aφού η θήκη ειναι καινούργια να την αλλάξεις, αν ήταν στο ένα σου pc το πρόβλημα ok αλλά και στα 2 κάτι παίζει με τους drivers της θήκης

(ασυμβατότητα- διένεξη) γιατί να ταλαιπωρείσαι κάνοντας τον ντεντέκτιβ

Αntivirus τι έχεις;

Στα συμβάντα των windows έχει κάποιο σφάλμα καταγεγραμμένο;

Στη διαχειριση συσκευών φαίνεται εντάξει εγκατεστημένος ή με ερωτηματικό?

 

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
1 ώρα πριν, peter_p είπε

Είναι όλοι οι drivers περασμένοι;

Απεγκατέστησε στη διαχείριση συσκευών -> Universal sbc τους drivers και κανε επανεκκινηση να τους περάσει πάλι

Όταν "χάνει" το δίσκο βάλε το δίσκο σε άλλη θύρα usb

Aφού η θήκη ειναι καινούργια να την αλλάξεις, αν ήταν στο ένα σου pc το πρόβλημα ok αλλά και στα 2 κάτι παίζει με τους drivers της θήκης

(ασυμβατότητα- διένεξη) γιατί να ταλαιπωρείσαι κάνοντας τον ντεντέκτιβ

Αntivirus τι έχεις;

Στα συμβάντα των windows έχει κάποιο σφάλμα καταγεγραμμένο;

Στη διαχειριση συσκευών φαίνεται εντάξει εγκατεστημένος ή με ερωτηματικό?

Οι drivers είναι όλοι περασμένοι και τους έχω απεγκαταστήσει και επανεκκίνηση για να περαστούν ξανά.

Σε όποια θύρα κι αν μπει όταν τον χάσει δεν τον ξαναβλέπει αν δεν κλείσω τον υπολογιστή.

Στα συμβάντα δεν βγάζει σφάλμα και στην διαχείριση συσκευών είναι χωρίς ερωτηματικό.

Μάλλον θα δω αν μπορώ να αλλάξω την θήκη αφού είναι καινούργια ή να πάρω άλλη και ελπίζω να μην έχω παρόμοιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ και πάλι!

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.