Προς το περιεχόμενο

Vodafone χρέος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τύποι στην VODAFONE είναι ουγκανοι... Από 2015 χρέος στα 800 μου είπαν να πληρώσω τα 500 μεσα σε 4 ώρες ( να πως γίνονται οι άνθρωποι λιστες εύκολα...) 

Ειπα ότι είμαι άνεργος και αν γίνετε αντί για 4 ώρες να είναι μέχρι τέλει του μήνα η προθεσμία .

Και ήταν ανένδοτοι και στις 27 τού μήνα λένε ότι θα πρέπει να παμε στο ειρηνοδικείο και ότι θα ερχόταν δικαστικός επιμελητής εδώ και 4 μέρες (ακόμα τόν περιμένω) έβαλα μια δικηγόρο καλή να πάρει τηλέφωνο που βρήκα και της είπαν αντί για 500 μόνο 420 αλλά και αυτά αμμεσα... Πόσο μετάνιωσα ακόμα και για κάρτες που ειχα στην Vodafone που να χρεωκοπισει .

ΜΟΝΟ WIND+ COSMOTE  ... Η wind and cosmote ενημερώνουν είναι συζήτησιμοι έχουν τρόπους άλλα αυτή η Vodafone ... Ρωτησα έναν δικηγόρο της πλακας και μόυ είπε ότι δεν έχει υποχρέωση η εταιρεία να ενημερώνει και μετά τού είπα ότι μου είπαν ότι όπου και αν είμαι σε οποια ετερια και να είμαι θα μας μπλοκάρουν τό σταθερό σύμφωνα με τον νόμο ταδε ταδε και ο δικηγόρος τις πλάκας Με θράσος μου είπε (ε. τι θα παθετε αν μινετε για λίγο χωρίς σταθερό ?) ...

ξέρει κανείς αν με περνει μια βδομάδα ακόμα ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα/εχω(?) 800€ χρεος απο τη βονταφον , οντας ανεργος δεν ασχοληθηκα καν με κατι τετοιο.Τα δηθεν δικηγορικα γραφεια (εισπρακτικες) με πολυ ασχημο υφος απαιτουσαν την επομενη μερα εξοφληση αλλιως θα μας ερχοταν εξωδικο (ειχε αργησει κιολας (το εξωδικο παραδιδεται το πολυ την επομενη μερα με δικαστικο επιμελητη , οχι ταχυδρομεια κλπ....) , ευθαρσως απαντησα : στειλτε οτι θελετε.Εκλεισε το τηλεφωνο και 4-5 χρονια μετα πρεπει καπου να χαθηκε γιατι δεν εχω λαβει κατι....

ΜΗΝ ασχοληθεις καν , υπαρχουν σημαντικοτερες αναγκες να καλυφθουν ειδικα για εναν ανεργο.

Επεξ/σία από leolipop
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι έχετε χρέη από υπηρεσίες που εσείς αποφασίσατε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να σας αναγκάσει κάνεις, και τα βάζετε με τις εταιρίες που θέλουν να τα εισπράξουν. Ναι είναι ληστές.

• Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφοσον καποια στιγμη αποκτησεις τη δυνατοτητα να κανεις ενα διακανονισμο ,αν θες να εισαι ενταξει και απεναντι στον ευατο σου , κανε το.

Αλλα αυτος ο εκφοβισμος ειναι αυτο που θελουν να πετυχουν... μην τους κανεις το χατηρι....εδω σε τραπεζα ειχα φτασει να χρωσταω 9500 και για 5-6 χρονια ουτε τηλεφωνο δε με επαιρναν.Απεκτησα τη οικονομικη δυνατοτητα , μου κουρεψαν τους τοκους 100% και διακανονισα το υπολοιπο μεχρι που το εξοφλησα,Αλλα αν αυτοι που εχουν νομικο τμημα βαρεων βαρων δεν μπηκαν στην διαδικασια για δικαστηρια καταλαβαινεις.

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ.

Όχι μήν βάζουμε τα πράγματα όλα σε ένα τσουβαλι εμείς τοτε δουλευαμε και είναι πολύ μπερδεμένο το όλο θέμα . Ναι βεβεως να δώσουμε λεφτά υπάρχουν δεν είπα να μην δωσω ομως και εκατομμύρια να έχω έτσι όπως φέρεται μία εταιρεία ότι πολιτική και να έχει δεν είναι νορμάλ εγώ προσωπικά δεν νομίζω να είναι νορμάλ συμπεριφορά της Vodafone αυτή γιατί καί στην cosmoteκ στην wind καί χαρτί ερχοτανε και συζήτησιμοι ήταν καί όταν βλέπω νορμάλ άτομα τα σκάω και χοντρά. 

2 λεπτά πριν, leolipop είπε

Εφοσον καποια στιγμη αποκτησεις τη δυνατοτητα να κανεις ενα διακανονισμο ,αν θες να εισαι ενταξει και απεναντι στον ευατο σου , κανε το.

Αλλα αυτος ο εκφοβισμος ειναι αυτο που θελουν να πετυχουν... μην τους κανεις το χατηρι....εδω σε τραπεζα ειχα φτασει να χρωσταω 9500 και για 5-6 χρονια ουτε τηλεφωνο δε με επαιρνα.Απεκτησα τη οικονομικη δυνατοτητα , μου κουρεψαν τους τοκους 100% και διακανονισα το υπολοιπο μεχρι που το εξοφλησα,Αλλα αν αυτοι που εχουν νομικο τμημα βαρεων βαρων δεν μπηκαν στην διαδικασια για δικαστηρια καταλαβαινεις.

Αυτό με τραπεζα και εμείς είχαμε πιστοτικο όριο το αγόρι μου δηλαδή καί επειδή δεν έχει κανέναν τόν έχουν πεταμένο στην ουσία πριν χρόνο νομίζω τού 2018 μας είπαν αντί για 500 πληρώστε 250 και τελειώνει το θέμα καί οκ πληροσαμε και μία χαρα αλλά δεν ξέρω ... Αυτός ο τρόπος τής Vodafone είναι άσχημος . 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Blackkitty07 είπε

Οι τύποι στην VODAFONE είναι ουγκανοι... Από 2015 χρέος στα 800 μου είπαν να πληρώσω τα 500 μεσα σε 4 ώρες ( να πως γίνονται οι άνθρωποι λιστες εύκολα...) 

Ειπα ότι είμαι άνεργος και αν γίνετε αντί για 4 ώρες να είναι μέχρι τέλει του μήνα η προθεσμία .

Και ήταν ανένδοτοι και στις 27 τού μήνα λένε ότι θα πρέπει να παμε στο ειρηνοδικείο και ότι θα ερχόταν δικαστικός επιμελητής εδώ και 4 μέρες (ακόμα τόν περιμένω) έβαλα μια δικηγόρο καλή να πάρει τηλέφωνο που βρήκα και της είπαν αντί για 500 μόνο 420 αλλά και αυτά αμμεσα... Πόσο μετάνιωσα ακόμα και για κάρτες που ειχα στην Vodafone που να χρεωκοπισει .

ΜΟΝΟ WIND+ COSMOTE  ... Η wind and cosmote ενημερώνουν είναι συζήτησιμοι έχουν τρόπους άλλα αυτή η Vodafone ... Ρωτησα έναν δικηγόρο της πλακας και μόυ είπε ότι δεν έχει υποχρέωση η εταιρεία να ενημερώνει και μετά τού είπα ότι μου είπαν ότι όπου και αν είμαι σε οποια ετερια και να είμαι θα μας μπλοκάρουν τό σταθερό σύμφωνα με τον νόμο ταδε ταδε και ο δικηγόρος τις πλάκας Με θράσος μου είπε (ε. τι θα παθετε αν μινετε για λίγο χωρίς σταθερό ?) ...

Η καλή δικηγόρος πόσο στοίχισε; 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Blackkitty07 είπε

Είσαι 5 χρόνια άνεργος 2015-2020, είχες τη δυνατότητα να πληρώσεις όμως κάποιο δικηγόρο από το αν έχεις φροντίσει τόσο καιρό να κάνεις έναν διακανονισμό ή να καταβάλεις αυτό το ποσό που έδωσες στο δικηγόρο, στις οφειλές...?!?

Γιατί να κατακρίνουμε μια εταιρεία που ζητάει τις ανεξοφλητες οφειλές?

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η καλή δικηγόρος πόσο στοίχισε; 

Το θέμα μας είναι η κακή Vodafone που προσπαθεί να εισπράξει έστω το μισό χρέος από το μακρινό 2015...

Είδες τι σου είναι οι Πολυεθνικές;;;

Σε βάζουν με το ζόρι να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες τους και μετά έχουν το θράσος να θέλουν και τα χρωστούμενα....

13 λεπτά πριν, kormos είπε

Γιατί να κατακρίνουμε μια εταιρεία που ζητάει τις ανεξοφλητες οφειλές?

Γιατί είναι της μόδας... hellooooo 

Και για να μην ξεχνιόμαστε... κάποιοι έγιναν και πρωθυπουργοί φωνάζοντας "Δεν Πληρώνω"...

Επεξ/σία από bromiaris
  • Thanks 3
Δημοσ.

Πως καταντησαμε ετσι ; 

Απο την μια ο τυπος που δεν εχει να ζησει, αλλα το τηλεφωνο χαλαρα... καφεδακι, τσιγαρακι και μπλα-μπλα με τον κολλητο. Απο την αλλη το κρατος και ο νομοθετης που αφηνουν τις εταιριες να χρεωνουν του πολιτες εσαει. Δε σου πληρωσε 2 λογαριασμους; κοψτο το ρημαδι! γιατι να αφηνεις το χρεος να φτασει στα 800€ ;

Ειμαστε αυτοι που ειμαστε και εχουμε αυτο που μας αξιζει να μας διαφεντευει. Μην παραπονιεστε για τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι γιατί να αφήσεις να φουσκώσει ο λογαριασμός από την αρχή? 
Οταν βλέπεις ότι δε σε παίρνει αλλάζεις πακέτο, πας σε κάτι πιο οικονομικό.

Απλή οικονομία βρε παιδιά.

Δημοσ.

Πως γινεται να εχεις λογαριασμο απο το 2015 στα 800ε;;;;;;;

Θυμηθηκα μια πρωην που εκανε Facetime με εναν γκομενο και νομιζε πως γινεται μεσω WiFi και οταν της ηρθε 400ε λογαριασμος δεν ειχε να τον πληρωσει.

Οπως και να εχει αυτο που εχουμε φτασει σε αυτη την χωρα ολοι να γραφουν στα @@ τους τραπεζες και γενικα εταιρειες αλλα την ιδια στιγμη να πινουν το καφεδακι τους 2 φορες την ημερα εξω και να πηγαινουν διακοπουλες ειναι τραγικο (και ναι ξερω πολυ κοσμο ετσι).

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...