Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο πολλά χαμένα δεδομένα λόγω format κινητου απο το τμήμα service, αποφάσισα οτι πρέπει να βάλω καποιο cloud για να μην ξαναχασω τις φωτογραφίες μου. Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτέ κάποια υπηρεσία στο κινητό και έχω μερικές απορίες.

Αν ανεβαίνουν οι φωτο στο cloud θα σβήνονται αυτόματα απο την συσκευή?

Θα μπορώ να βλέπω παλιές φωτό σχετικά γρήγορα ή θα πρέπει κάθε φορά που λπαλινω στην εφαρμογή να περιμένω να φορτώσουν όλες μια μια?

Ποιο cloud αξίζει περισσότερο?

Ανακάλυψα οτι για λίγο καιρο συγχρονιζε το samsung cloud και θα βρω καποιες χαμένες αλλα βλέπω οτι κάνει 100 ώρες να τις κατεβάσει. Μήπως το google drive είναι καλύτερο?

Δημοσ.

το google drive ειχα αλλα πηγα στο samsung cloud γιατι συνεργαζεται καλυτερα με samsung συσκευες ιδιαιτερα αν θελεις να συγχρωνιζει και σε ενα ταμπλετ, ,αν ειναι για μια συσκευη παντως δεν εινα κακο και το drive και νομιζω πιο φτηνο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Ανακάλυψα οτι για λίγο καιρο συγχρονιζε το samsung cloud και θα βρω καποιες χαμένες αλλα βλέπω οτι κάνει 100 ώρες να τις κατεβάσει. Μήπως το google drive είναι καλύτερο?

Για ρίξε μία ματιά μήπως ανακαλύψεις ότι και η google σου έκανε το ίδιο, ψάξε στο google photos ή στo google drive για φωτογραφίες.

Επεξ/σία από htaccess
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, htaccess είπε

Για ρίξε μία ματιά μήπως ανακαλύψεις ότι και η google σου έκανε το ίδιο, ψάξε στο google photos ή στo google drive για φωτογραφίες.

Έψαξα δεν ειχε κατι. Τα ειχα απενεργοποιήσει κάποια στιγμή το 2018, δε βρήκα μεγάλο αρχείο αλλα περίπου 100 φωτο που δε τις ειχα αποθηκεύσει καπου αλλου

Δημοσ.

Αν έχεις συνδέσει google account στο κινητό σου, άνοιξε το photos και δες πως δουλεύει. Αυτόματα έχεις κάποιο χώρο δωρεάν και ότι βγάζεις ανεβαίνει αμέσως.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν έχεις συνδέσει google account στο κινητό σου, άνοιξε το photos και δες πως δουλεύει. Αυτόματα έχεις κάποιο χώρο δωρεάν και ότι βγάζεις ανεβαίνει αμέσως.

Στο δωρεαν χαμηλωνει νομιζω την αναλυση

• Like 1
Δημοσ.

Στο google drive ή ανεβάζεις όλες τις φωτογραφίες με χαμηλότερη αλλά ακόμα πολύ καλή ανάλυση, ή σε φουλ ανάλυση με περιορισμό κάποια gb όμως.

Μπορείς να δεις την λύση του αυτόματου back up σε κάποιον υπολογιστή ή λαπτοπ μέσω εφαρμογών που κάνουν ακριβώς αυτό, με το που μπεις στο οικιακό σου δίκτυο, ψάχνουν τον υπολογιστή και αν τον βρουν του μεταφέρουν αρχεία από φακέλους που έχεις ορίσει εσύ.
Δες πχ SweetHome  στην δωρεάν έκδοση του που σε μένα δουλεύει τέλεια.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Google photos φίλε μου.

Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος για πάντα.

Με το που βγάλεις μια φώτο ανεβαίνει αμέσως.

Μπορείς να επιλέξεις ποιοι φάκελοι θα συγχρονιζονται (π.χ. αν θες και τα viber  photos)

και όχι, δεν σβήνονται από το κινητό σου όταν γίνουν back up...

Επεξ/σία από koutsis
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, koutsis είπε

Google photos φίλε μου.

Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος για πάντα.

Με το που βγάλεις μια φώτο ανεβαίνει αμέσως.

Μπορείς να επιλέξεις ποιοι φάκελοι θα συγχρονιζονται (π.χ. αν θες και τα viber  photos)

και όχι, δεν σβήνονται από το κινητό σου όταν γίνουν back up...

Τελικά έβαλα αυτο, το μόνο που με ενοχλεί είναι οτι τον φάκελο με τα screenshot τα βάζει μαζί με τις φωτογραφίες τις κάμερας. 
Θα αγοράσω και χώρο λογικά αργότερα, γιατι τις ανεβάζω με φουλ ανάλυση. 

Τουλάχιστον σβήνω κάποια βίντεο που έχουν πολύ μεγάλο μέγεθος και όποτε τα χρειάζομαι τα βλέπω απο εκεί. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...