george0083 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα Έχω καταλήξει σε citreon c5 aircross. Wv tiguan και honda crv. Και τα τρία καλύπτουν τις ανάγκες, μου έχουν παρόμοιο κόστος με πολύ μικρές διαφορές και πλούσιο εξοπλισμό και τα τρία. Πιο προτείνεται με τα εξής κριτήρια: Αξιοπιστία σε βάθος 8 χρόνων, ηχομόνωση καθώς κάνω αρκετά ταξίδια και γενικά την ποιότητα κατασκευής όπως χρώμα πλαστικα. Έχω κάνει και τα 3 τεστ ντραιβ είναι φοβερά και τα τρία το μόνο που στο citroen απαιχθανομαι το χειροκίνητο κιβώτιο και εκεί κοιτάω μόνο αυτόματο που είναι πραγματικά κορυφαίο. Τα tiguan και crv δεν βγαίνουν πετρέλαιο ενώ το citroen βγαίνει. Ενώ έχουν πολύ καλό χειροκίνητο κιβώτιο. Τα χλμ που κάνω είναι περίπου 12000-13000 το χρόνο οπότε κοιτάμε και την οικονομία. Ευχαριστώ
barimagas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 C5 έχει αναρτησαρα, σαν να μεταφέρεται στον αέρα!! Να κάνεις test drive, καταπίνει λακουβοειδη τερεν, και χωματόδρομους με πέτρες θεαματικά. Επίσης το grip control δουλεύει!!!
thanasisxask Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, tsipakis είπε honda Γιατί; επειδή είναι αξιόπιστο; να γελάσω τώρα ή όταν το πάρει;
tutuyo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Citroen εξαιρετικη αναρτηση και κρατημα, απλα ικανοποιητικο κιβωτιο. Tiguan τεραστιοι χωροι, οχι και τοσο οικονομικο (στην βενζινη), εγγυηση 2 ετων Honda νομιζω το πιο ασχημο σχεδιαστικα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, george0083 είπε Τα χλμ που κάνω είναι περίπου 12000-13000 το χρόνο δεν είναι λιγα χλμ για να κοιτας diesel?
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δε σε συμφερει το diesel για αυτα τα χλμ... εαν θες περισσότερα έτη εγγυηση, (θεωρητικά) λιγοτερα προβληματα, και κανεις παραχωρηση στην ποιοτητα πλαστικών κλπ πας στη honda, ειδαλλως tiguan (To c5 δε μου αρεσει εμφανισιακά να σου πω την αληθεια και επισης χανει απο ποιοτητα κατασκευης). Στο honda να ξερεις οτι παντρευεσαι τον σαρακακη όσα χρόνια εχεις εγγυηση με ότι αυτό συνεπάγεται οικονομικα... προσωπικά μεταξυ των 3 θα πηγαινα στο tiguan
george0083 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω κάνει και τα 3 test drive το tiguan έχει πιο sport ανάρτηση είναι πιο σκληρό στο δρόμο έχει πολύ ποιοτικά υλικά κατασκευής και πιο στιβαρή κατασκευή. Διαβάζω για πρόβλημα στο κιβώτιο που έχουν βγάλει γενικά τα μοντέλα της wv και προς έκπληξη μου δεν έχει καλή ηχομόνωση και η r line που με ενδιαφέρει καίει αρκετά γύρω στα 9 λίτρα βενζίνη.. Το crv λίγο πιο γεροντιστικο να το πω πιο παλιομοδίτικο αλλά τρομερό κιβώτιο ταχυτήτων ωραίοι χώροι και αυτό καεί γύρω στα 8 λίτρα. Και από άλλο honda που είχα αξιόπιστο αν και όλα έχουν γίνει αχταρμας τώρα. Το C5 έκανα τεστ το αυτόματο shine έκδοση δλδ την πιο κορυφαία που υπάρχει αφού κάνει όσο τα αλλά και είναι μάλιστα πετρέλαιο το οποίο καει περίπου 7 λίτρα. Έχει σκληρά πλαστικά στο ταμπλό στις πόρτες εκτός από τις επενδύσεις από δέρμα που έχει. Αλλά κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο, το χειροκίνητο που το ξέρω είναι για κλάματα, κορυφαία κύλιση στο δρομο, με 19 αρχές ζάντες δεν καταλαβαίνεις τιποτα, τρομερή ηχομόνωση, λες και είμαι στο σαλόνι μου, με πολλά εχτρα, όπως ηλεκτρονικό πορτμπαγκάζ. Αλλά δεν δίνει την αίσθηση στοιβαρης κατασκευής, που δεν δικαιολογεί τα τόσα χρήματα 34500. Από ότι βλέπω δεν υπάρχει το ιδανικο αυτοκίνητο, γι'αυτό ζητάω την γνώμη κάποιου κατοχή που έχει κάνει χλμ μαζί του Υγ το test drive το έχω κάνει σε citroen shine πετρέλαιο, έχει σχεδόν ίδια τιμή με βενζίνη 500-600 διαφορα , wv tiguan r line βενζίνη full extra και honda crv elegance Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από george0083 Ενημέρωση
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Εφόσον εχεις ανεβει στις 34 χιλιαδες γιατι δε κοιτάς και το Χ1;
george0083 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δεν μου αρέσει η X1 και επειδή στις 34 είναι πολύ φτωχή έκδοση της
djuan1988 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 DS7 που έχει καλύτερα υλικά από το C5;
george0083 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Πάνε πάνω από 40 για τον εξοπλισμό που θελω
barimagas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αντικειμενικά από τα 3 από άποψη ποιότητας, στην αρχή θα είναι καλά πιστεύω. Σε μια 20ετια, μόνο τα honda θα πηγαίνει τα αλλα θα είναι για ανακύκλωση. Γενικά υπάρχει μια τάση αγοραστών προς sportage tucon, μεγάλες εγγυήσεις, ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία, μεγάλη γκάμα κινητήρων, αυτόματα κιβώτια. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2020 από barimagas
tutuyo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Opel Grandland X/ Peugeot 3008 Μοιραζονται σασι, κινητηρες και αυτοματο κιβωτιο του Group PSA. Το Grandland εχει εξαιρετικη αναρτηση, σε συνδυασμο με το στησιμο και τα λαστιχα του, πραγματικα ιπταται πανω απο λακουβες και κακοτεχνιες. Τεραστιοι χωροι. To Peugeot ειναι φουτουριστικο, οδηγοκεντρικο , με απιστευτο icockpit και το πιο ομορφο απο ολα. Μονο του μειονεκτημα οτι δεν εχει αναλογικα κουμπια για τις διαφορες λειτουργιες, ειναι ολα ενσωματωμενα στην οθονη.
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, george0083 είπε Πάνε πάνω από 40 για τον εξοπλισμό που θελω 1 ώρα πριν, george0083 είπε Δεν μου αρέσει η X1 και επειδή στις 34 είναι πολύ φτωχή έκδοση της Δε ξερω τι εννοεις φτωχή, εγω που είδα καποια και μου κανανε προσφορά στα 34500 απο 37500 μου φανηκε υπερπλήρης... (ελειπε μόνο το carplay νομιζω το οποίο μπαινει στην πορεία με εναν προγραμματισμό με 100-200€) Τα GLA/GLB που βγηκαν μολις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα