Musthriosss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις μπήκε η 19 Φεβρουαρίου το βράδυ ξαφνικά μου έβγαλε blue screen την ώρα που έβλεπα στο twitch εναν Έλληνα streamer.το έκανα restart το και από τότε μου βγάζει την παρακάτω φωτό. Το pc δεν υπάρχει πλέον Ubuntu Linux.μονο windows 7 εχει μέσα 2 σκληρούς δισκους, φοβάμαι μην έχει καει κάποιος από τους δίσκους. Γνωρίζει κανείς τό πρόβλημα και τι πρέπει να κάνω;
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Πρώτα σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει κανένα cd/dvd σε κάποιο drive και ότι δεν είναι κουμπωμένο κάποιο usb στο pc. Μετά μπες στο bios και όρισε να μπουτάρει από τον δίσκο όπου υπάρχουν (υπήρχαν) τα 7άρια. Αν πάλι βγάζει το ίδιο σφάλμα θα πρέπει να μπουτάρεις από κάποιο linux live ή hirens boot cd και να δεις αν ο δίσκος με τα 7άρια εμφανίζεται και μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του. Αν μπορείς, πάρε ένα backup και κάνε format. 1
Musthriosss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, micos000 είπε Πρώτα σιγουρέψου ότι δεν υπάρχει κανένα cd/dvd σε κάποιο drive και ότι δεν είναι κουμπωμένο κάποιο usb στο pc. Μετά μπες στο bios και όρισε να μπουτάρει από τον δίσκο όπου υπάρχουν (υπήρχαν) τα 7άρια. Αν πάλι βγάζει το ίδιο σφάλμα θα πρέπει να μπουτάρεις από κάποιο linux live ή hirens boot cd και να δεις αν ο δίσκος με τα 7άρια εμφανίζεται και μπορείς να δεις τα περιεχόμενα του. Αν μπορείς, πάρε ένα backup και κάνε format. Μπα. Τίποτα δεν γίνεται
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δηλαδή ακόμα και από live δεν βλέπεις τον δίσκο; Αν τον συνδέσεις σαν δεύτερο σε άλλο pc και πας στη διαχείριση δίσκων, τον βλέπεις ή όχι εκεί;
snbblp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, micos000 είπε Δηλαδή ακόμα και από live δεν βλέπεις τον δίσκο; Αν τον συνδέσεις σαν δεύτερο σε άλλο pc και πας στη διαχείριση δίσκων, τον βλέπεις ή όχι εκεί; Νομίζω ότι το partition του Ουγκαμπαμπούμπου Λίνουξ αυτοκτόνησε...
Musthriosss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, snbblp είπε Νομίζω ότι το partition του Ουγκαμπαμπούμπου Λίνουξ αυτοκτόνησε... Και εγώ ετσι το κόβω,αλλά για να αυτοκτονήσε.πρεπει να κάηκε ο σκληρός δίσκος.σωστα;
Musthriosss Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 10 ώρες πριν, micos000 είπε Δηλαδή ακόμα και από live δεν βλέπεις τον δίσκο; Αν τον συνδέσεις σαν δεύτερο σε άλλο pc και πας στη διαχείριση δίσκων, τον βλέπεις ή όχι εκεί; Δεν έχω άλλο pc
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Επειδή λίγο μπερδεύτηκα. Τώρα από που γράφεις; Τα 7άρια λειτουργούν; Αν ναι δες από εκεί στη διαχείριση δίσκων αν φαίνεται ο 2ος δίσκος.
snbblp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, Musthriosss είπε Και εγώ ετσι το κόβω,αλλά για να αυτοκτονήσε.πρεπει να κάηκε ο σκληρός δίσκος.σωστα; Λάθος. Μπορεί να είναι απλά πρόβλημα λογικής δομής, κι όχι hardware.
Musthriosss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, micos000 είπε Επειδή λίγο μπερδεύτηκα. Τώρα από που γράφεις; Τα 7άρια λειτουργούν; Αν ναι δες από εκεί στη διαχείριση δίσκων αν φαίνεται ο 2ος δίσκος. Από phone γραφω
physvlog Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Κλασσικο θεμα οταν εχεις win&linux μαζι και μετα πας και σβηνεις τα linux. Και χωρις να τα σβησεις παιζει να εχεις θεμα. Οχι δεν εχεις κατι καμμενο. Επιδιορθωση στο bootloader θες. 1 1
Musthriosss Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, physvlog είπε Κλασσικο θεμα οταν εχεις win&linux μαζι και μετα πας και σβηνεις τα linux. Και χωρις να τα σβησεις παιζει να εχεις θεμα. Οχι δεν εχεις κατι καμμενο. Επιδιορθωση στο bootloader θες. Το Linux έχει διαγραφεί εδώ και 2 χρόνια. Γιατί να μου το κάνει τώρα;
Musthriosss Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 2:36 ΜΜ, snbblp είπε Νομίζω ότι το partition του Ουγκαμπαμπούμπου Λίνουξ αυτοκτόνησε... Μάλλον αυτοκτόνησε το windows 7 και όχι το Linux αν και δεν έχω ιδέα
physvlog Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευκαιρια να κανεις ενα φορματ τοτε να τα φτιαξεις ολα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2020 από physvlog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα