RX5700XTCat Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω τον Ryzen 5 2400g και με αυτον επαιζα διαφορα παιχνιδια για τα προηγουμενα 2 χρονια , τωρα ομως προσφατα μου πεταει black screen οταν παιζω παιχνιδια , π.χ Παιζω CS:GO και γυρω στο 40 λεπτο θα μου πεταξει ενα black screen και τα φανακια θα γυριζουν κανονικα αλλα ο υπολογιστης δεν θα κανει τιποτα . Εχω δοκιμασει αλλαγες των drivers Πολλες, και εχω προσπαθησει να το φτιαξω με κανενα αποτελεσμα. Λιγη βοηθεια ? Ευχαριστω! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από RX5700XTCat
7nisiotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) The problem: 5700XT The solutions; ERROR not Found Δοκίμασε: ** Drivers 20.1.4 // Windows: High Performance/Ultimate Με Pcie link power state: DISABLED Turn monitor off: Never Sleep κλπ: OFF //BIOS SET PRIMARY: PCIE EXPRESS pcie link speed: Gen 3 //Registry disable ULPS: 1 Run regedit 2 Search for EnableUlps key 3 Set its value to 0 ~~~~~ Αν δε δουλέψει και με αυτά επιστροφή στο κατάστημα αν είσαι εντός χρονικού πλαισίου επιστροφής προϊόντος, και αγοράζεις κάτι άλλο. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από 7nisiotis
noFEARgr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε The problem: 5700XT The solutions; ERROR not Found Δοκίμασε: ** Drivers 20.1.4 // Windows: High Performance/Ultimate Με Pcie link power state: DISABLED Turn monitor off: Never Sleep κλπ: OFF //BIOS SET PRIMARY: PCIE EXPRESS pcie link speed: Gen 3 //Registry disable ULPS: 1 Run regedit 2 Search for EnableUlps key 3 Set its value to 0 ~~~~~ Αν δε δουλέψει και με αυτά επιστροφή στο κατάστημα αν είσαι εντός χρονικού πλαισίου επιστροφής προϊόντος, και αγοράζεις κάτι άλλο. Εχεις δει profile name και τι apu εχει ; Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2020 από noFEARgr 1
RX5700XTCat Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε The problem: 5700XT The solutions; ERROR not Found Δοκίμασε: ** Drivers 20.1.4 // Windows: High Performance/Ultimate Με Pcie link power state: DISABLED Turn monitor off: Never Sleep κλπ: OFF //BIOS SET PRIMARY: PCIE EXPRESS pcie link speed: Gen 3 //Registry disable ULPS: 1 Run regedit 2 Search for EnableUlps key 3 Set its value to 0 ~~~~~ Αν δε δουλέψει και με αυτά επιστροφή στο κατάστημα αν είσαι εντός χρονικού πλαισίου επιστροφής προϊόντος, και αγοράζεις κάτι άλλο. Πολλοι μπερδευονται με το ονομα μου .... το θεμα το εχει ο apu της amd , δλδ τα vega 11 . Δεν εχω rx5700xt μακαρι να ειχα .... 37 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Εχεις δει profile name και τι apu εχει ; Σωστος ο φιλος
7nisiotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 44 λεπτά πριν, RX5700XTCat είπε Πολλοι μπερδευονται με το ονομα μου .... το θεμα το εχει ο apu της amd , δλδ τα vega 11 . Δεν εχω rx5700xt μακαρι να ειχα .... Σωστος ο φιλος Α νόμιζα έχεις την κάρτα αυτή Με το APU παίζεις; Τσεκαρε πάλι τα ίδια. Λογικά drivers τους ίδιους δεν παίρνει;
DeathStalkerGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 On 21/02/2020 at 10:32, RX5700XTCat said: Εχω τον Ryzen 5 2400g και με αυτον επαιζα διαφορα παιχνιδια για τα προηγουμενα 2 χρονια , τωρα ομως προσφατα μου πεταει black screen οταν παιζω παιχνιδια , π.χ Παιζω CS:GO και γυρω στο 40 λεπτο θα μου πεταξει ενα black screen και τα φανακια θα γυριζουν κανονικα αλλα ο υπολογιστης δεν θα κανει τιποτα . Εχω δοκιμασει αλλαγες των drivers Πολλες, και εχω προσπαθησει να το φτιαξω με κανενα αποτελεσμα. Λιγη βοηθεια ? Ευχαριστω! Πόσο καιρό έχεις αυτό το σύστημα και πότε ξεκίνησε να στο πρωτοβγάζει; Εγώ όταν είχα πρωτοστήσει τον Ryzen υπολογιστή μου (κομμάτι κομμάτι όλα καινουργια εκτός της καρτας γραφικών) μου το εκανε αυτό, αλλαξα 2 μητρικές και δοκιμασα αλλη καρτα γραφικων και επεμενε. Αποδείχτηκαν ελλατωματικες RAM. Πρώτα δες σε τι slot τις εχεις και μετα τεσταρε τες με το MEMTEST μία μια (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ) και δες αν σε κανενα 6ωρο 8 ωρο σου βγαλουν σφαλμα. Εναλλακτικα αν εχεις κανενα φιλαράκι να σου δανεισει μνημες να δοκιμασεις ισως σωσεις χρονο. Εμενα λυθηκε παντως. 😜
RX5700XTCat Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, DeathStalkerGR είπε Πόσο καιρό έχεις αυτό το σύστημα και πότε ξεκίνησε να στο πρωτοβγάζει; Εγώ όταν είχα πρωτοστήσει τον Ryzen υπολογιστή μου (κομμάτι κομμάτι όλα καινουργια εκτός της καρτας γραφικών) μου το εκανε αυτό, αλλαξα 2 μητρικές και δοκιμασα αλλη καρτα γραφικων και επεμενε. Αποδείχτηκαν ελλατωματικες RAM. Πρώτα δες σε τι slot τις εχεις και μετα τεσταρε τες με το MEMTEST μία μια (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ) και δες αν σε κανενα 6ωρο 8 ωρο σου βγαλουν σφαλμα. Εναλλακτικα αν εχεις κανενα φιλαράκι να σου δανεισει μνημες να δοκιμασεις ισως σωσεις χρονο. Εμενα λυθηκε παντως. 😜 Φίλε μάλλον αυτό είναι, τον είχα παει για μια γενική επισκευή στο μαγαζί που τον αγόρασα και μου άλλαξε τις μνήμες. Την επόμενη μέρα άρχισε να βγάζει προβληματα. Είχα υποπτευθει τις μνήμες αλλά δεν είχα χρόνο να δοκιμάσω το μεμτεστ, τώρα που το είπες θα προσπαθησω να το τρεξω
duffyduck Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατι σου αλλαξε τις μνημες ? Ποιες εχεις τωρα? 1. Επαναφορα των ρυθμισεων του BIOS στα BIOS defaults (δεν βαζεις XMP κλπ. - δεν το πειραζεις - λογικα οι μνημες θα πανε στα 2133MHz) 2. Memtest Αστο να περασουν 2 - full pass. Αν δεν βγαλει λαθη μετα απο 2 - full pass, τοτε εισαι ok. ******************************************************************************************* Παμε στα επομενα: 0. Optional (ή ισως και απαραιτητο - σε εμενα βοηθησε πολυ): BIOS update 1. Clear CMOS 2. Βγαλε τις μνημες και ξανατοποθετησε τες στα slots 2 (2o πιο κοντινο στο cpu socket) και στο 4 (το πιο μακρινο απο το cpu socket) 3. Τα βήματα 1. και 2. μπορει να χρειαστει να τα επαναλαβεις. Αν δεν ξερεις πως να κανεις τα παραπανω, πηγαινε το στον "τεχνικο" που στο "εφτιαξε". Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2020 από duffyduck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα