Προς το περιεχόμενο

Επιλογή στρώματος


Georgetheman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε όλους!!! 🙂

όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο ψάχνω στρώμα. 
γενικώς δεν έχω κάποιο θέμα απλά επειδή το στρώμα που έχω τώρα, το έχω καμία 10ετια και έχει κάνει λακκούβα και τέλος πάντων είναι άχρηστο υπάρχουν ημέρες που ξυπνάω και πονάει λίγο η μέση μου αλλά όχι κάτι σοβαρό. Η ερώτηση μου είναι εξής. Κοιμάμαι μόνος σε διπλό κρεβάτι (160χ200) και είμαι περίπου 100 κιλά. Στην αγορά του στρώματος που θα πάρω θέλω να είναι κάτι μαλακό αλλά επειδή όπως προανέφερα επάνω τελευταία πονούσε λιγάκι η μέση μου θα ήταν καλύτερο να πάρω ένα σκληρό στρώμα ώστε να μην ξυπνάω με τους πόνους ή να συνεχίσω στην επιλογή του μαλακού στρώματος. Δεν έχω ιδέα γι'αυτό βρίσκομαι εδώ για να ζητήσω γνώμες και από άλλους. Διαθέτω 700 βαριά 800 ευρώ για την αγορά. Η επόμενη ερώτηση μου είναι εξής. Ποιας μάρκας είναι καλά στρώματα;;; Διάβασα καλές κριτικές για sleep n life iliopoulos, bed and bath, tailor bed... αλλά θα ήθελα και παραπάνω γνώμες παρακαλώ. 
ευχαριστώ πολύ 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με την επιλογή σκληρό η "μαλακό" εξαρτάται από του που σου αρέσει να κοιμάσαι. Εγώ έχω επίσης θέμα με τη μέση μου αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ σε σκληρό στρώμα. Σε περίπτωση που δεν πάρει σκληρό, ψάχνεις ελαστικό στρώμα πάντως και όχι μαλακό. 

Σχετικά με τη μάρκα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να πας ο ίδιος να ξαπλώσεις πάνω στα στρώματα και όχι για 10 δευτερόλεπτα, αλλά για μερικά λεπτά στο καθένα. Υπάρχουν αρκετές καλές εταιρείες, εγώ προτίμησα coco-mat και media strom. Όσο αφορά τη δεύτερη, πήρα το galaxy, πιστεύω αξίζει να το δοκιμάσεις και είναι κ στο εύρος χρημάτων που θέλεις να δώσεις.

Επίσης στρώμα παίρνουμε μόνο όταν υπάρχουν εκπτώσεις.

Επεξ/σία από chriskourou
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που εκαναν οι γονεις μου ειναι μια καλη λυση. Πηγαν, δοκιμασαν, βρηκαν αυτο που τους αρεσει. Ζητησαν περισσοτερα στοιχεια για τα υλικα κατασκευής και στην συνεχεια πηγαν σε βιοτεχνεια στρωματων οπου κ εκαναν την παραγγελια απευθειας κ τους βγηκε μιση τιμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...