Πέτρος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, Mosdi είπε Αν είναι έτσι γιατί μιλάμε τόσο καιρό για καλύτερες και χειρότερες υλοποιήσεις; Μόνο για την ψύκτρα; Επειδή υπάρχει ένα παρόμοιο θέμα για τις κάρτες 5700xt και έχουν φτάσει τις 570 σελίδες... κάπου χάθηκα... 33 λεπτά πριν, Dantε είπε Ουσιαστικα ναι.Μονο για τη ψυκτρα. Οσες εταιρειες εχουν βαλει custon pcb,μικρες διαφορες εχουν και αν δε κανεις sub zero oc,δε σε ενδιαφερουν κιολας. Αν δεν εχανες εγγυηση η πιο συμφερουσα λυση ειναι blower καρτα που θεωρητικα ειναι η πιο φθηνη και μια ψυκτρα του 50αρικου που σου μενει και για την επομενη καρτα. Να προσθέσω ότι το θέμα δεν είναι η "καλύτερη ψύκτρα"...το θέμα (το πρόβλημα) είναι οι πανάκριβες υλοποιήσεις που λειτούργησαν χειρότερα από τις blower (κατόρθωμα, πραγματικά), επειδή είτε δεν τις δοκίμασαν ποτέ (πραγματικά, το θεωρώ απίθανο), είτε επειδή για ακόμα μια φορά (4η-5η, όχι 2η που αναφέρθηκε) στηρίχτηκαν στο brand name και κυριολεκτικά έκαναν δουλειά της πλάκας, κι ότι αρπάξουν (για να μη μπούμε σε θεωρίες συνωμοσίας)..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Η ASUS παίζει να πήγε να βάλει την ψήκτρα για τις NVIDIA πάνω στις NAVI. Μόνο οι AMDακές εταιρείες ενδιαφέρονται και φτιάχνουν ένα σωστό προϊόν..
LIGHT1NG Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Η ASUS παίζει να πήγε να βάλει την ψήκτρα για τις NVIDIA πάνω στις NAVI. Μόνο οι AMDακές εταιρείες ενδιαφέρονται και φτιάχνουν ένα σωστό προϊόν.. Καλά ασε ειδικά η tuf έπρεπε να είχε αυτοκόλλητο #muf δεν σώνεται με τίποτα η συγκεκρημένη υλοποίηση 😂 1
leros2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Πέτρος είπε Να προσθέσω ότι το θέμα δεν είναι η "καλύτερη ψύκτρα"...το θέμα (το πρόβλημα) είναι οι πανάκριβες υλοποιήσεις που λειτούργησαν χειρότερα από τις blower (κατόρθωμα, πραγματικά), επειδή είτε δεν τις δοκίμασαν ποτέ (πραγματικά, το θεωρώ απίθανο), είτε επειδή για ακόμα μια φορά (4η-5η, όχι 2η που αναφέρθηκε) στηρίχτηκαν στο brand name και κυριολεκτικά έκαναν δουλειά της πλάκας, κι ότι αρπάξουν (για να μη μπούμε σε θεωρίες συνωμοσίας).. Η ψύκτρα της asus ζυγίζει 700 κιλά, τις δοκιμές τις κάνουν σε test bench όπου η κάρτα έχει τελείως διαφορετικό προσανατολισμό από όταν την βάλεις σε κουτί υπολογιστή, όπου το βάρος της ψύκτρας την τραβάει προς τα κάτω, γιαυτό και σε κάποια site δεν είχα θέμα οι κάρτες που δοκίμασαν, γιατι τα τεστ γινόντουσαν εκτός κουτιού Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από leros2004
psyastral Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέτα από χρονιά πίσω πάλι στην amd μια ερώτηση γιατί έχω δει ότι η saphire nitro + έχει δυο θερμόμετρα . Current Temperature και juction temperature , λογικά το current είναι ο πυρήνας το juction τι είναι ? εκτός αυτού ποιες θερμοκρασίες είναι safe ? μέχρι στιγμής είναι Μαξ 74-94
sozz Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ευχαριστω τον arkin για τον μπελα που τον εβαλα να μου πει τι να κανω μιας και εχασα το μπουσουλα με την amd ολα τα χρονια ειχα nvidia αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η θερμοκρασιες ειναι καλυτερες απο την gtx 960 gaming που ειχα δεν ξερω αν φταιει η παστα που δεν ειχε αλλαχτη ποτε στα 1100 με MSI Kombustor 4 κανενα 5λεπτο εφτασα 53 και juction 65 ενω με την 960 εφτανα 70+ το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γτ το πανω fan τωρα παιζει σε φουλ στροφες ενω πριν το ρυθμιζα κανονικα (μεσο volt) απο το προγραμμα της μητρικης οι μπροστα δουλευουν κανονικα με bios update εφτιαξε τωρα ολα καλα μετα απο οσα ειχα διαβαση δεν εχω κανενα προβλημα και απο αυριο θα μπορω να χαρω την καρτα γτ σημερα ειμαι ετοιμος για καρδιακο χαχα Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από sozz
splanis Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Τι fps πιανετε στο warzone με 5700ΧΤ, εγω παρατηρω 110 με 130 σε ολα low εκτος απο ΑΑ και απ οτι βλεπω σε videακια τοσο πιανουν σε ολα ultra
Luciddream Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, splanis said: Τι fps πιανετε στο warzone με 5700ΧΤ, εγω παρατηρω 110 με 130 σε ολα low εκτος απο ΑΑ και απ οτι βλεπω σε videακια τοσο πιανουν σε ολα ultra Εγώ έχω VSYNC on στα 75 κολλημένα με High - Ultra, αλλά αν το βγάλω νομίζω πάει 140-165 περίπου. (1080p πάντα) Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από Luciddream
splanis Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εγώ έχω VSYNC on στα 75 κολλημένα με High - Ultra, αλλά αν το βγάλω νομίζω πάει 140-165 περίπου. (1080p πάντα) τοσο μεγαλη διαφορα λογω του 2700x σε σχεση με του 2600x π εχω η κατι αλλο παει στραβα;
Luciddream Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 hour ago, splanis said: τοσο μεγαλη διαφορα λογω του 2700x σε σχεση με του 2600x π εχω η κατι αλλο παει στραβα; μπα αποκλείεται, αν τα βάλεις high τα γραφικά πόσο πάνε τα FPS? Δοκίμασε και με vsync να δεις αν αλλάζει κάτι, έτσι και αλλιώς έχεις 144hz οπότε δεν θα σου κόψει.
kkatzos Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, splanis είπε τοσο μεγαλη διαφορα λογω του 2700x σε σχεση με του 2600x π εχω η κατι αλλο παει στραβα; Άλλες μνήμες έχετε. Καλές και σκαλισμένες μνήμες vs κακές και χωρίς πείραγμα μπορεί να έχουν τεράστια διαφορά, κυρίως σε 1st/2nd gen Ryzen.
billpall13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 9 ώρες πριν, splanis είπε Τι fps πιανετε στο warzone με 5700ΧΤ, εγω παρατηρω 110 με 130 σε ολα low εκτος απο ΑΑ και απ οτι βλεπω σε videακια τοσο πιανουν σε ολα ultra Με textures high και AA max, ολα τα αλλα low. Πιανω 180-150
splanis Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, billpall13 είπε Με textures high και AA max, ολα τα αλλα low. Πιανω 180-150 ingame πολυ σπανια να δω πανω απο 150 fps, συνηθως ειμαι 110-130 παρατηρησα στο amd overlay οτι το gpu usage παιζει περιπου στο 75% συνηθως, εσας τρεχει στο 100; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από splanis
Luciddream Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, kkatzos said: Άλλες μνήμες έχετε. Καλές και σκαλισμένες μνήμες vs κακές και χωρίς πείραγμα μπορεί να έχουν τεράστια διαφορά, κυρίως σε 1st/2nd gen Ryzen. Το σκέφτηκα αλλά μακάρι να ήταν όπως τα λες, στα 3200 τις έχω, βαριέμαι μέχρι και το BIOS να ανοίξω πλέον και να σκαλίσω 😛 Μπορεί όμως να έχω πέσει έξω στα νούμερα, όπως είπα παίζω με vsync οπότε δεν έχω προσέξει πολύ τα FPS μου. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από Luciddream
splanis Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 παρατηρησα λιγο με το amd overlay ανοιχτο οτι το gpu usage παιζει αναμεσα σε 50 και 90%, μ.ο θα ελεγα κανα 75%, πανω απ το 90% δεν φαινεται να περναει, ειναι λογικο αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα