Προς το περιεχόμενο

AMD RX 5500/5600/5700(XT) Owner's club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

500 mhz? δηλαδή αν το stock boost είναι 4.2 θα το πάει +500? ή base 3.9+500=4.4 γιατί 4.7 δεν πατάει ryzen ακόμα εκτός αν έχει κατάψυξη. 

Με game boost σε 2700x στο auto ολα εχω δει πανω απο 4.3 ghz

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Με game boost σε 2700x στο auto ολα εχω δει πανω απο 4.3 ghz

αν είδες 4.4 όλα καλά αν είδες όμως 4.5 και 4.6 και ρεύμα στα 2.00v τότε ανησυχείς. αλλά αυτά τα blue screen κλπ είναι παράξενα στο παλικάρι με την 5700ΧΤ.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

αν είδες 4.4 όλα καλά αν είδες όμως 4.5 και 4.6 και ρεύμα στα 2.00v τότε ανησυχείς. αλλά αυτά τα blue screen κλπ είναι παράξενα στο παλικάρι με την 5700ΧΤ.. 

Μπα δεν μου κάνει εντύπωση τι τραβάει το παλικάρι μιας και έχω τραβήξει χειρότερα από αυτόν. Και ακριβώς σε σύστημα που έχω drivers του 2019 τώρα και δουλεύει μια χαρά. Το χειρότερο από όλα? προσπαθείς να φτιάξεις το πρόβλημα των 2020 και χαλάς κάτι άλλο που δεν θυμάσαι πλέον τι ήτανε από τις τόσες αλλαγές που έχεις κάνει. Με αποτέλεσμα να κανείς φορματ και να λες όχι ρε φίλε δεν είμαι τρελός, για να δω πάλι τώρα με τους 2019 σε καθαρό σύστημα. Έκτος τώρα εάν το παιδί έχει πέσει όντως σε προβληματική κάρτα η καλώδιο η κάτι άλλο.

Επεξ/σία από tsoukalasKaminia
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Lezantas26 είπε

crash απο καρτα προσωπικα δεν εχω ξαναδει. δοκιμασε χωρις xmp μηπως πολυ απλα δεν ειναι σταθερες οι μνημες

δεν ειναι οι ραμ, η καρτα ειναι

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LIGHT1NG είπε

@tsoukalasKaminia εγώ πάντως δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα με την 5700ΧΤ μόνο από αποτυχημένα overclock /undervolt profiles... 

Εμενα ως στιγμης η nitro μου το εχει κανει μια φορα ενω δυο VII που εχω με το που βαλω καινουργια drivers του 2020 ειναι σαν να μην εχω καρτες. Τα συμπερασματα δικα σου.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε

Εμενα ως στιγμης η nitro μου το εχει κανει μια φορα ενω δυο VII που εχω με το που βαλω καινουργια drivers του 2020 ειναι σαν να μην εχω καρτες. Τα συμπερασματα δικα σου.

crossfire? ή ακόμα και σαν 1 στο κάνει.? 

Δημοσ.

Και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με την Nitro + ακόμα σε τίποτα, όπως είχα περιγράψει σε παλαιότερο post αλλά και ούτε με το XMP  και το GAME BOOST της X470 MSI μου, όσον αφορά τον επεξεργαστή και τις μνήμες. Τα αυτόματα κάνουν τη δουλειά όπως πρέπει.

Όταν όμως έβαλα το τελευταίο bios που βγήκε λίγες μέρες πριν με τους AGESA 1,0,0,5 και το είχε στο site της μητρικής εκεί υπηρχε ένα πρόβλημα με το XMP, δεν μπούταρε με τίποτα, ακόμα και να το εβγαζα. 

Ξαναγύρισα στο προηγούμενο bios και συνεχίζουν όλα να δουλεύουν όπως πρέπει σε πλήρη προσδοκώμενη απόδοση σε αντίστοιχες αυτόματες ρυθμίσεις.

H 5700 XT μου λειτουργεί άψογα.

Βέβαια διαβάζω όλα τα προβλήματα και εδώ και σε ξένα forum ιδιαίτερα στην AMD πλατφόρμα.

Προς το παρόν είμαι τυχερός. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω ανάλογα και καλή τύχη και υπομονή με το troubleshooting, ψυχραιμία. Καμιά φορά ορισμένες λεπτομέρειες που μπορεί να διαφεύγουν στο στήσιμο ή στις ρυθμίσεις μπορεί να δημιουργούν το πρόβλημα και όχι το ίδιο το hardware. Καλή τύχη σε όσους έχουν προβλήματα και υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, cos_dr2 είπε

Και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με την Nitro + ακόμα σε τίποτα, όπως είχα περιγράψει σε παλαιότερο post αλλά και ούτε με το XMP  και το GAME BOOST της X470 MSI μου, όσον αφορά τον επεξεργαστή και τις μνήμες. Τα αυτόματα κάνουν τη δουλειά όπως πρέπει.

Όταν όμως έβαλα το τελευταίο bios που βγήκε λίγες μέρες πριν με τους AGESA 1,0,0,5 και το είχε στο site της μητρικής εκεί υπηρχε ένα πρόβλημα με το XMP, δεν μπούταρε με τίποτα, ακόμα και να το εβγαζα. 

Ξαναγύρισα στο προηγούμενο bios και συνεχίζουν όλα να δουλεύουν όπως πρέπει σε πλήρη προσδοκώμενη απόδοση σε αντίστοιχες αυτόματες ρυθμίσεις.

H 5700 XT μου λειτουργεί άψογα.

Βέβαια διαβάζω όλα τα προβλήματα και εδώ και σε ξένα forum ιδιαίτερα στην AMD πλατφόρμα.

Προς το παρόν είμαι τυχερός. Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω ανάλογα και καλή τύχη και υπομονή με το troubleshooting, ψυχραιμία. Καμιά φορά ορισμένες λεπτομέρειες που μπορεί να διαφεύγουν στο στήσιμο ή στις ρυθμίσεις μπορεί να δημιουργούν το πρόβλημα και όχι το ίδιο το hardware. Καλή τύχη σε όσους έχουν προβλήματα και υπομονή.

επρεπε να πεις και συ ποσο καλη ειναι η καρτα σου και ποσο την απολαμβανεις και ποσο καλη ειναι η AMD, σαν edgy 15 χρονο και συ 🤣

Τελος παντων μηπως να ανοιξουμε ενα navi troubleshooting θεμα να γραφουμε εκει τα προβληματα για να μην γεμιζουμε αυτο το τοπικ καλυτερα; 

Νομιζω παντως οτι εφοσον εκανα φορματ, αλλαξα drivers δοκιμασα ολα stock, δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω, επισης εφοσον η καρτα μπηκε και σε 2ο πσ και κατευθειαν αρχισε τα crashes, ειναι αρκετα περιεργο, πραγματικα δεν ξερω αν ειναι θεμα drivers ή hardware, αυτο που μενει ειναι να την στειλω πισω σε λιγες μερες, και να παρω μια καινουργια, μολις ερθει την βαζω αγγελια, η ερωτηση ειναι παω παλι σε 5700xt ή καμια 2060super;

Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, splanis είπε

δεν ειναι οι ραμ, η καρτα ειναι

η καρτα γραφικων δε σου κρασαρει τα windows ομως. δοκιμασε χωρις xmp

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

η καρτα γραφικων δε σου κρασαρει τα windows ομως. δοκιμασε χωρις xmp

αντε παλι, το δοκιμασα

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

αντε παλι, το δοκιμασα

δοκιμασε να δεις αν περναει memtest. αν δεν ειναι μνημες ειναι επεξεργαστης/μητρικη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δοκιμασε να δεις αν περναει memtest. αν δεν ειναι μνημες ειναι επεξεργαστης/μητρικη

να ξαναπω οτι το συστημα ειναι μια χαρα με αλλη καρτα και μ αυτη κρασαρει; οτι η καρτα κρασαρει σε 2 pc; επισης τα κρασ αυτα ειναι γνωστα σε αυτη την καρτα απ την ιδια την AMD. 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, splanis είπε

να ξαναπω οτι το συστημα ειναι μια χαρα με αλλη καρτα και μ αυτη κρασαρει; οτι η καρτα κρασαρει σε 2 pc; επισης τα κρασ αυτα ειναι γνωστα σε αυτη την καρτα απ την ιδια την AMD. 

από psu πως τα πάμε? 

και το δικό σου και του φίλου σου που το δοκιμασες, παίξε και λίγο με τα bios έχει 3 διαφορετικά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...