μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιλησα με το ξενοδοχείο και συμφωνησαμε στην αλλαγή ημερομηνίας αλλά πρέπει να το κάνω μέσω booking. Τα σταθερά τους δουλεύουν ώρες γραφειου. Καλή Τριτη δηλαδη..Έστειλα και μήνυμα στο booking αλλά δεν υπάρχει άμεση απάντηση. Εντωμεταξυ εχω βρει φτηνό εισιτήριο με ryanair για τέλη Μάρτη και θέλω άμεση απάντηση από τη booking. Που δε βλέπω να την έχω. Γενικά δε ξέρω τι να κάνω. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από μπιπ μπιπ
george1807 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Γιατι η μη lo-co δε θα ακύρωνε πτήσεις τελευταία στιγμή. Το πρόγραμμα τηρείται και οχι ανάλογα με τα κέφια τους ή την αρπαχτή που μπορούν να κάνουν κάπου αλλού. Προφανώς και μπορεί. Δε μπορεί να σου δώσει τα λεφτά σου πίσω αλλά μεσολαβεί στο κατάλυμα υπέρ σου. Επειδή έχουμε κατάλυμα στο booking, σε ακυρώσεις πάντα είναι υπέρ του πελάτη κι αντίστοιχα μας έχουν βοηθήσει να γλιτώσουμε ακυρωτικά όταν έπρεπε να ακυρώσουμε εμείς, ως επισκέπτες αυτή τη φορά, κράτηση με μη-επιστρέψιμη τιμή. Καλύτερα να πάρει η booking το κατάλυμα απο τα τοπικά γραφεία της στην Αυστρία παρά να στέλνει μέιλ στα αγγλικά περιμένοντας "χάρη" απο το ξενοδοχείο Επιμένω ότι δεν μπορεί. Και εγώ έχω κατάλυμα. Θα με ρωτήσει απλά αν επιθυμώ να επιστρέψω λεφτά. Αν όχι δεν θα κάνει κάτι.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Πρέπει να επικοινωνήσω άμεσα με τη booking και δεν υπάρχει πουθενά email ή φόρμα επικοινωνίας.
Mystis88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δεν ήξερα αν καταλληλότερο τοπικ ήταν αυτό ή αυτό των διακοπών. Έχω κάνει μια κράτηση μέσω booking , για εντός Ελλάδος για τον Μάρτιο του 2021, εδώ και 1 μήνα. Έχει δωρεάν ακύρωση και πληρωμή το αργότερο μια εβδομάδα πριν την κράτηση. Σήμερα μου έστειλε email το booking ότι έχει γίνει λάθος στη τιμή (1 μήνα μετά την κράτηση), και η νέα τιμή είναι 60% παραπάνω το βράδυ 🤯. Aν θέλω λέει μπορώ να ακυρώσω δωρεάν (λες και μου κάνουν χάρη και δεν είναι μέσα στη τιμή που θα πληρώσω, ως ασφάλεια) Μπορεί να το κάνει αυτό; Ψάχνω τους όρους αλλά δεν βρίσκω κάτι. Από που να ξεκινήσω το βρίσιμο; Στο ξενοδοχείο ή στη Booking ;
george1807 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 13 λεπτά πριν, Mystis88 είπε Δεν ήξερα αν καταλληλότερο τοπικ ήταν αυτό ή αυτό των διακοπών. Έχω κάνει μια κράτηση μέσω booking , για εντός Ελλάδος για τον Μάρτιο του 2021, εδώ και 1 μήνα. Έχει δωρεάν ακύρωση και πληρωμή το αργότερο μια εβδομάδα πριν την κράτηση. Σήμερα μου έστειλε email το booking ότι έχει γίνει λάθος στη τιμή (1 μήνα μετά την κράτηση), και η νέα τιμή είναι 60% παραπάνω το βράδυ 🤯. Aν θέλω λέει μπορώ να ακυρώσω δωρεάν (λες και μου κάνουν χάρη και δεν είναι μέσα στη τιμή που θα πληρώσω, ως ασφάλεια) Μπορεί να το κάνει αυτό; Ψάχνω τους όρους αλλά δεν βρίσκω κάτι. Από που να ξεκινήσω το βρίσιμο; Στο ξενοδοχείο ή στη Booking ; Σου έστειλε το ίδιο το booking ή το κατάλυμα μέσω booking;
Mystis88 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 To booking! Τους απάντησα σε αρκετά έντονο ύφος, να μου δείξουν που υπάρχει στους όρους το δικαίωμα να αλλάξουν τη τιμή για αρχή και βλέπουμε. Δηλαδή αν είχα πληρώσει ήδη, θα μου ζήταγαν επιπλέον λεφτά τώρα;
panosno1com Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Ξεθαβω λιγο το τοπικ , αν εχεις κανει κρατηση με χρεωστική , μπορει να σε χρεώσει παραπανω απο οσο εχει μεσα η καρτα δηλ ο λογαριασμος? Πχ να εχεις 50 μεσα να σου χρεωσει 60 και να φανει ως -10 ξερω γω? Το ξενοδοχειο λογικα αφου το booking ειναι μεσαζοντας?
george1807 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, panosno1com είπε Ξεθαβω λιγο το τοπικ , αν εχεις κανει κρατηση με χρεωστική , μπορει να σε χρεώσει παραπανω απο οσο εχει μεσα η καρτα δηλ ο λογαριασμος? Πχ να εχεις 50 μεσα να σου χρεωσει 60 και να φανει ως -10 ξερω γω? Το ξενοδοχειο λογικα αφου το booking ειναι μεσαζοντας? Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος έμπορος να το κάνει αυτό. Αν δεν υπάρχει υπόλοιπο απλά απορρίπτεται η συναλλαγή. Επίσης συνήθως σε πιο μικρά ξενοδοχεία την πληρωμή τη διαχειρίζεται τελείως η booking, τα τραβάει από εσένα και τα αποδίδει στο κατάλυμα περίπου 10 μέρες μετά το check in ή check out ανάλογα 1
bilya Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, panosno1com είπε Ξεθαβω λιγο το τοπικ , αν εχεις κανει κρατηση με χρεωστική , μπορει να σε χρεώσει παραπανω απο οσο εχει μεσα η καρτα δηλ ο λογαριασμος? Πχ να εχεις 50 μεσα να σου χρεωσει 60 και να φανει ως -10 ξερω γω? Το ξενοδοχειο λογικα αφου το booking ειναι μεσαζοντας? 6 ώρες πριν, george1807 είπε Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος έμπορος να το κάνει αυτό. Αν δεν υπάρχει υπόλοιπο απλά απορρίπτεται η συναλλαγή. Επίσης συνήθως σε πιο μικρά ξενοδοχεία την πληρωμή τη διαχειρίζεται τελείως η booking, τα τραβάει από εσένα και τα αποδίδει στο κατάλυμα περίπου 10 μέρες μετά το check in ή check out ανάλογα φυσικά κ γίνεται αν έχεις συμφωνήσει όριο υπεραναληψης με την τράπεζα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από bilya 1
panosno1com Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Στις 18/8/2020 στις 2:44 ΠΜ, bilya είπε φυσικά κ γίνεται αν έχεις συμφωνήσει όριο υπεραναληψης με την τράπεζα. Ευχαριστώ για την απαντηση, θα το ξερω γενικα. Ο συγκεκριμενος δεν εχει οριο υπεραναληψης !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα