psycho_mantis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Eίχα πάρει αυτο το ψυγειο AEG από τον κοτσοβολο πριν 5 χρονιά και έπαψε να λειτουργεί, ο τεχνικος του κοτσοβολου ήρθε το "ακουσε" και μου πε οτι εχει εσωτερική διαρροή ψυχτικου και οτι δεν έχει νόημα προσπαθήσουν να το φτιάξουν να πάρω νέο. Έχω πελαγώσει φουλ γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να διαλέξω δεν είμαι να περνώ ψυγείο κάθε τρις και λίγο. Συμφέρει να προσπαθήσω να το φτιάξω? μάλλον όχι.., τότε τι θα μου προτείνατε μέχρι 400 ευρω?
hp8 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, psycho_mantis είπε Συμφέρει να προσπαθήσω να το φτιάξω? εξαρτάτε τι έχει τρυπήσει Δεν έχεις βάλει φωτο του εσωτερικού και του πίσω μέρους Αν έχει τρύπα στο condenser και βρεθεί από άλλο συμφέρει Αν έχει τρυπήσει ο εξατμιστης εξαρτάτε από την κατασκευή του ψυγείου Δηλ αν ο εξατμιστής είναι σαν αυτούς εδώ γίνεται αν είναι συμπαγης μέσα στη μόνωση όχι Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου 2020 από hp8 2
hp8 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 το πίσω μέρος condeser δεν έχει πρόβλημα 100% Τώρα ότι έχει συμβεί είναι στον εξατμιστη η σε κάποια σωλήνα αλουμινίου (περισσότερο) που δε τα πάει καλά με την υγρασία Μέσα από τα πλαστικά πιθανόν είναι η διαρροή Τα άνοιξε να ψάξει η δεν τον βόλευε η βλάβη και έφυγε Θα σου θυμίσω ότι το ψυγείο είναι με r600a και η επισκευή του θέλει μάστορα με κρουασάν 1
psycho_mantis Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 όχι δεν το άνοιξε δεν ασχολήθηκε πάνω από 2-3 λεπτά. όποτε θα μου προτεινες να ψαξω για μάστορα ? επίσης σε ευχαριστήσω πολύ για τις απαντήσεις σου!
Ihavetheanswers Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Γιατί ήρθε του Κοτσόβολου; Είχες αγοράσει την εγγύηση; Αν δεν φτιάχνει δεν στο αντικαθιστούν;
hp8 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, psycho_mantis είπε όποτε θα μου προτεινες να ψαξω για μάστορα ? είναι κάτι που θα το δεις μόνος σου Ειναι η χειρότερη περίπτωση βλάβης Αν κρατήσει υγρασία το κύκλωμα και το κενό καθώς και η αντικατασταση φίλτρου δεν αποδώσει θα προκύψουν θέματα παγοφραγμου 1
takoulou Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, psycho_mantis είπε Eίχα πάρει αυτο το ψυγειο AEG από τον κοτσοβολο πριν 5 χρονιά και έπαψε να λειτουργεί, ο τεχνικος του κοτσοβολου ήρθε το "ακουσε" και μου πε οτι εχει εσωτερική διαρροή ψυχτικου και οτι δεν έχει νόημα προσπαθήσουν να το φτιάξουν να πάρω νέο. Έχω πελαγώσει φουλ γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να διαλέξω δεν είμαι να περνώ ψυγείο κάθε τρις και λίγο. Συμφέρει να προσπαθήσω να το φτιάξω? μάλλον όχι.., τότε τι θα μου προτείνατε μέχρι 400 ευρω? Καλημέρα... Γιατί δεν το βλέπει κάποιος ειδικός που φτιάχνει ψυγεία..Τον φωνάζεις να το δει η το πας από εκεί... Υπάρχουν τεχνικοί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα