Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα ένα φθηνό μηχανικό πληκτρολόγιο μέχρι 60-70 ευρώ απλά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι να είναι όσο πιο ήσυχο γίνεται γιατι θα το χρησιμοποιώ και  σε γραφείο εκτός από gaming στο σπίτι. 

Το ότι θα χρησιμοποιείται και σε γραφείο δε σημαίνει ότι πρέπει να έχει και design γραφείου (το αφεντικο έβαλε απλά βέτο στο να κάνει αυτόν τον κλασικό clicky ήχο).

Έχετε να μου προτείνετε κανένα ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Milgiriath είπε

Καλησπέρα θα ήθελα ένα φθηνό μηχανικό πληκτρολόγιο μέχρι 60-70 ευρώ απλά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι να είναι όσο πιο ήσυχο γίνεται γιατι θα το χρησιμοποιώ και  σε γραφείο εκτός από gaming στο σπίτι. 

Το ότι θα χρησιμοποιείται και σε γραφείο δε σημαίνει ότι πρέπει να έχει και design γραφείου (το αφεντικο έβαλε απλά βέτο στο να κάνει αυτόν τον κλασικό clicky ήχο).

Βρες ένα με καφέ διακόπτες, ή πάρε αυτό της Logitech https://www.skroutz.gr/s/11945448/Logitech-G413.html Το έχω απο BF, και είναι απο τα πιο ήσυχα που έχω δοκιμάσει. Το έχει και στον Κωτσόβολο να πας να το δοκιμάσεις Live

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ήσυχο μηχανικό. Είναι σκληρές κατασκευές και κάνουν ήχο και στο σασί τα keycaps, ακόμα και αν είναι φουλ ήσυχο το switch. Και λογικό είναι αφού προορίζονται για gaming κυρίως και θες καλό feeling της διαδρομης. Ακόμα και με orings είναι σπαστικό να ακούει ο δίπλανος σου το τακ τακ. 

Χώρισε τα λεφτά στα δύο, πάρε ένα motospeed και ένα μεμβράνης για το γραφείο. Και γλιτώνεις το πηγαίνελα. Φυσικά αν θες παίρνεις πιο ποιοτικό μηχανικό και αργότερα ένα καλό με μεμβράνη αν θες να βάλεις παραπάνω μπάτζετ. Εγώ θα έκανα το 2ο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Δεν υπάρχει ήσυχο μηχανικό. Και λογικό είναι αφού προορίζονται για gaming κυρίως και θες καλό feeling της διαδρομης. Ακόμα και με orings είναι σπαστικό να ακούει ο δίπλανος σου το τακ τακ.

Οι half height της Kailh στο Purewriter της Sharkoon είναι πολύ κοντά στα μεμβράνης από άποψη θορύβου.

Αν βαθμολογούσα το θόρυβο που κάνουν τα πληκτρολόγια και έβαζα στο μεμβράνης 1 και στο HyperX με Cherry Blue 10 τότε στο Purewriter θα έβαζα 3 και σε Cherry Red με o-rings 5 (βέβαια αν γράφεις πολύ αργά και απαλά οι red με o-rings μπορούν να γίνουν εντελώς αθόρυβοι).

Στις 29/2/2020 στις 8:38 ΠΜ, Milgiriath είπε

Τι περιμένεις να κερδίσεις; Το μηχανικό πληκτρολόγιο δεν αυξάνει την απόδοση στη δουλειά, έχει απλά καλύτερη αίσθηση. Δεν δικαιολογεί την ταλαιπωρία του να το κουβαλάς κάθε μέρα και να ενοχλείς τους άλλους με το θόρυβο που θα κάνει.

Επεξ/σία από elpenor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...