Προς το περιεχόμενο

Samsung Set Powerbank & Travel Charge & Car Charge Type-C €18.90 [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Στο κιν μου (Nokia 😎 8. Στη φόρτιση με travel charge ξεκινάει και σταματάει τη φόρτιση ανά 10 περίπου δευτερόλεπτα. Το λέω σε περίπτωση που το πάρει κάποιος για φορτιστή,όπως εγώ. Μπορεί να μην υποστηρίζει το fast charge της Samsung.

Επεξ/σία από Ferrari84
Λάθος λέξη
Δημοσ.

Thanks και από μένα στον t.s. Παρέλαβα και εγώ κανονικά σήμερα αλλά έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Ferrari84. Στη φόρτιση αρχίζει και σταματάει κάθε τόσο (μόνο από τον φορτιστή ρεύματος και όχι από το power bank). Ίσως το Mi Max 2 να μην υποστηρίζει fast charge. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω την εντυπωση οτι το travel charger ειναι ελλατωματικο . Ειχα παρει και ενα bulk απο το eshop και σταματουσε να φορτιζει εκανε διακοπες  περιπου ετσι . Οποτε μου φερουν το πακετο θα ξερω γιατι η κουριερ μου παιζει κρυφτο 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ferrari84 είπε

Καλησπέρα. Στο κιν μου (Nokia 😎 8. Στη φόρτιση με travel charge ξεκινάει και σταματάει τη φόρτιση ανά 10 περίπου δευτερόλεπτα. Το λέω σε περίπτωση που το πάρει κάποιος για φορτιστή,όπως εγώ. Μπορεί να μην υποστηρίζει το fast charge της Samsung.

Σε nokia 8 με το μαμα καλωδιο της nokia αλλα με το φορτιστη της προσφορας φορτιζει κανονικα και με fast charge..

Επεξ/σία από panatha1369
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Σε nokia 8 με το μαμα καλωδιο της nokia αλλα με το φορτιστη της προσφορας φορτιζει κανονικα και με fast charge..

Δυστυχώς όχι φίλε μου, σε εμένα εξακολουθεί και κάνει διακοπές.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα στις 8:45 και με ρώτησε η ταμίας "Καλά τι έχει γίνει σήμερα; Έχουμε δώσει άπειρα!"

Τα δοκίμασα και τα τρία και δουλεύουν άψογα με S10+. Μέχρι 15 Watt δίνουν, δηλαδή το κλασσικό Fast Charge της Samsung (νομίζω είναι ίδιο με το QC 2.0).

Θα ήθελα να έχει USB PD το powerbank και να φορτίζει (άλλες συσκευές) από τη USB C, αλλά με 19€ δε θα παραπονεθώ.

Δημοσ.

Παιδια,την ώρα που φορτίζει το κινητό, ανάβουν τα λαμπάκια;Εμένα δεν ανάβει κανένα λαμπάκι στο power bank αλλά το κινητό δείχνει ότι φορτίζει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chris456 είπε

Καποιος που να μην θελει το σετακι?

Έχω εγώ ένα κρατημένο αλλά για το κατάστημα της Ξάνθης, άμα γίνεται να το παραλάβεις απο άλλο κατάστημα να σου δώσω τα στοιχεία μου.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Gorbatsof είπε

Παιδια,την ώρα που φορτίζει το κινητό, ανάβουν τα λαμπάκια;Εμένα δεν ανάβει κανένα λαμπάκι στο power bank αλλά το κινητό δείχνει ότι φορτίζει.

Και εγώ έχω μπερδευτεί. Όταν συνδέω το κινητό φορτίζει κανονικά. Κάθε φορά που πατάω το κουμπί δείχνει τα λαμπάκια (Αλλα είτε το πατάω είτε όχι λειτουργεί κανονικά το ppwrbank Δεν κλείνει δηλαδή)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...