giorgosval Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Είναι κανείς από Πέραμα Αττικής που να έχει σύνδεση ίντερνετ nova ή Vodafone vdsl να μου πει εντυπώσεις;
nikos_k1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, giorgosval είπε Είναι κανείς από Πέραμα Αττικής που να έχει σύνδεση ίντερνετ nova ή Vodafone vdsl να μου πει εντυπώσεις; Καλησπέρα φίλε. Έχω Vodafone 30Mbps και είμαι ικανοποιημένος. Πάντα λειτουργεί στο μέγιστο χωρίς προβλήματα.
sunpat Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, εγώ έχω 2 γραμμές nova ,η μια 50 και η άλλη 100 και δουλεύουν άψογα και στο full από τότε που ενεργοποιήθηκαν. Αν θες μπορώ να σου στείλω φωτο με τα στατιστικά τους.
giorgosval Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Αν θες ναι, στο Πέραμα που περίπου αν θες μ λες 2 ώρες πριν, nikos_k1 είπε Καλησπέρα φίλε. Έχω Vodafone 30Mbps και είμαι ικανοποιημένος. Πάντα λειτουργεί στο μέγιστο χωρίς προβλήματα. Που περίπου στο Πέραμα για να δω μήπως παίζει ρολο Και κάτι ακόμα παιδιά αν γνωρίζετε, το συμβόλαιο μου στο πρωην παροχο τελειώνει σε μια εβδομάδα, εγώ ποτέ πρέπει να κάνω νέα αίτηση στον νέο παροχο και με τον πρώην παροχο χρειάζεται να κάνω κάτι;
nikos_k1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 10 ώρες πριν, giorgosval είπε Αν θες ναι, στο Πέραμα που περίπου αν θες μ λες Που περίπου στο Πέραμα για να δω μήπως παίζει ρολο Και κάτι ακόμα παιδιά αν γνωρίζετε, το συμβόλαιο μου στο πρωην παροχο τελειώνει σε μια εβδομάδα, εγώ ποτέ πρέπει να κάνω νέα αίτηση στον νέο παροχο και με τον πρώην παροχο χρειάζεται να κάνω κάτι; Στην κεντρική πλατεία του Περάματος. Θα ανεβάσω και φωτογραφία με τα στατιστικά της γραμμής.
sunpat Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 2 στενά από την πρόνοια προς το τέρμα.Αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου.
giorgosval Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μια χαρά, εγώ είμαι στην Αγίου Νικολάου, ευχαριστώ παιδιά
nikosssssssss Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Στην λεωφόρο Ειρηνης μετα την πλατιά η ταχύτητα με 24 σαρα OTE είναι σε μενα 12MP και to upload 0,8 MP (δεν περναει γραμμη με οπτικες ινες στην λέωφωρο) και fiber 200 να βαλω η ταχύτητά θα παραμείνει εκεί υπαρχει αλλος παροχος που μπορει να δωσει πιο μεγάλη ταχύτητα? με μετρήσεις σε αλλα δίκτυα εκει αυτες τις ταχύτητες είχαν και οι αλλοι
nikos_k1 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 9 λεπτά πριν, nikosssssssss είπε Στην λεωφόρο Ειρηνης μετα την πλατιά η ταχύτητα με 24 σαρα OTE είναι σε μενα 12MP και to upload 0,8 MP (δεν περναει γραμμη με οπτικες ινες στην λέωφωρο) και fiber 200 να βαλω η ταχύτητά θα παραμείνει εκεί υπαρχει αλλος παροχος που μπορει να δωσει πιο μεγάλη ταχύτητα? με μετρήσεις σε αλλα δίκτυα εκει αυτες τις ταχύτητες είχαν και οι αλλοι Καλησπέρα φίλε μου, κι εγώ στην Πλατεία μένω κοντά και έχω 30Mbps Vodafone από καμπίνα ΟΤΕ και πιάνω το μέγιστο. Εσυ τι ταχύτητα θες να βάλεις?
JT71 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 11:08 ΠΜ, sunpat είπε 2 στενά από την πρόνοια προς το τέρμα.Αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου. Kαλησπέρα .Σε ποιές εταιρείες βρήκατε αυτές τις ταχυτητες; Μίλησα με νόβα και vodafone δίνουν μονο 24.
nikos_k1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, JT71 είπε Kαλησπέρα .Σε ποιές εταιρείες βρήκατε αυτές τις ταχυτητες; Μίλησα με νόβα και vodafone δίνουν μονο 24. Καλησπέρα φίλε μου, εγώ με Vodafone κοντά στην κεντρική πλατεία και είμαι στα 30Mbps.
geoavlonitis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Οπως ειδα τα στατιστικα σου, από Αστικο Κεντρο ειναι η συνδεση, και επειδη εισαι κοντα στο κεντρο την πιανεις ολη. Η Vodafone δεν δινει 30Mbps απο καμπινες, γι'αυτο.
nikos_k1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Οπως ειδα τα στατιστικα σου, από Αστικο Κεντρο ειναι η συνδεση, και επειδη εισαι κοντα στο κεντρο την πιανεις ολη. Η Vodafone δεν δινει 30Mbps απο καμπινες, γι'αυτο. Ωραία παρατήρηση φίλε μου, δεν το ήξερα αυτό. Οπότε αν προχωρήσω σε 50 λόγω του ότι το υποστηρίζει πάλι από ΑΚ θα πάρω ή καμπίνα?
geoavlonitis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Απο Α/Κ λογικα, και θα την πιανεις ολη και αυτη.
JT71 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Στην περιοχή μου μόνο ο οτε δίνει μέχρι 50 ιντερνετ με 31,90.Οι άλλοι μέχρι 24.Στο κερατσίνι πάντως εχουν 100
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα