Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κανείς από Πέραμα Αττικής που να έχει σύνδεση ίντερνετ nova ή Vodafone vdsl να μου πει εντυπώσεις; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgosval είπε

Είναι κανείς από Πέραμα Αττικής που να έχει σύνδεση ίντερνετ nova ή Vodafone vdsl να μου πει εντυπώσεις; 

Καλησπέρα φίλε. Έχω Vodafone 30Mbps και είμαι ικανοποιημένος. Πάντα λειτουργεί στο μέγιστο χωρίς προβλήματα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ έχω 2 γραμμές nova ,η μια 50 και η άλλη 100 και δουλεύουν άψογα και στο full από τότε που ενεργοποιήθηκαν. Αν θες μπορώ να σου στείλω φωτο με τα στατιστικά τους.

Δημοσ.

Αν θες ναι, στο Πέραμα που περίπου αν θες μ λες

2 ώρες πριν, nikos_k1 είπε

Καλησπέρα φίλε. Έχω Vodafone 30Mbps και είμαι ικανοποιημένος. Πάντα λειτουργεί στο μέγιστο χωρίς προβλήματα.

Που περίπου στο Πέραμα για να δω μήπως παίζει ρολο

Και κάτι ακόμα παιδιά αν γνωρίζετε, το συμβόλαιο μου στο πρωην παροχο τελειώνει σε μια εβδομάδα, εγώ ποτέ πρέπει να κάνω νέα αίτηση στον νέο παροχο και με τον πρώην παροχο χρειάζεται να κάνω κάτι; 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, giorgosval είπε

Αν θες ναι, στο Πέραμα που περίπου αν θες μ λες

Που περίπου στο Πέραμα για να δω μήπως παίζει ρολο

Και κάτι ακόμα παιδιά αν γνωρίζετε, το συμβόλαιο μου στο πρωην παροχο τελειώνει σε μια εβδομάδα, εγώ ποτέ πρέπει να κάνω νέα αίτηση στον νέο παροχο και με τον πρώην παροχο χρειάζεται να κάνω κάτι; 

Στην κεντρική πλατεία του Περάματος. Θα ανεβάσω και φωτογραφία με τα στατιστικά της γραμμής.

Καταγραφή.PNG

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στην λεωφόρο Ειρηνης   μετα την πλατιά  η ταχύτητα με 24 σαρα   OTE   είναι σε μενα   12MP   και to upload   0,8 MP   (δεν περναει  γραμμη  με οπτικες ινες στην λέωφωρο)   και fiber 200 να βαλω η ταχύτητά θα παραμείνει εκεί υπαρχει αλλος παροχος που μπορει να δωσει πιο μεγάλη  ταχύτητα?     με μετρήσεις σε αλλα   δίκτυα   εκει   αυτες τις ταχύτητες    είχαν και  οι  αλλοι 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikosssssssss είπε

Στην λεωφόρο Ειρηνης   μετα την πλατιά  η ταχύτητα με 24 σαρα   OTE   είναι σε μενα   12MP   και to upload   0,8 MP   (δεν περναει  γραμμη  με οπτικες ινες στην λέωφωρο)   και fiber 200 να βαλω η ταχύτητά θα παραμείνει εκεί υπαρχει αλλος παροχος που μπορει να δωσει πιο μεγάλη  ταχύτητα?     με μετρήσεις σε αλλα   δίκτυα   εκει   αυτες τις ταχύτητες    είχαν και  οι  αλλοι 

Καλησπέρα φίλε μου, κι εγώ στην Πλατεία μένω κοντά και έχω 30Mbps Vodafone από καμπίνα ΟΤΕ και πιάνω το μέγιστο.
Εσυ τι ταχύτητα θες να βάλεις?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 2/3/2020 στις 11:08 ΠΜ, sunpat είπε

2 στενά από την πρόνοια προς το τέρμα.Αν χρειαστείς κάτι άλλο πες μου. 

IMG-694ed2666486b66eb7263318cc56de93-V.jpg

Kαλησπέρα .Σε ποιές εταιρείες βρήκατε αυτές τις ταχυτητες;

Μίλησα με νόβα και vodafone δίνουν μονο 24. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, JT71 είπε

Kαλησπέρα .Σε ποιές εταιρείες βρήκατε αυτές τις ταχυτητες;

Μίλησα με νόβα και vodafone δίνουν μονο 24. 

Καλησπέρα φίλε μου,
εγώ με Vodafone κοντά στην κεντρική πλατεία και είμαι στα 30Mbps.

Δημοσ.

Οπως ειδα τα στατιστικα σου, από Αστικο Κεντρο ειναι η συνδεση, και επειδη εισαι κοντα στο κεντρο την πιανεις ολη. Η Vodafone δεν δινει 30Mbps απο καμπινες, γι'αυτο.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε

Οπως ειδα τα στατιστικα σου, από Αστικο Κεντρο ειναι η συνδεση, και επειδη εισαι κοντα στο κεντρο την πιανεις ολη. Η Vodafone δεν δινει 30Mbps απο καμπινες, γι'αυτο.

Ωραία παρατήρηση φίλε μου, δεν το ήξερα αυτό.
Οπότε αν προχωρήσω σε 50 λόγω του ότι το υποστηρίζει πάλι από ΑΚ θα πάρω ή καμπίνα?

Δημοσ.

Στην περιοχή μου μόνο ο οτε δίνει μέχρι 50 ιντερνετ με 31,90.Οι άλλοι μέχρι 24.Στο κερατσίνι πάντως εχουν 100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...