fingolfingr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα, Εδώ και περίπου 10 χρόνια έχει έρθει στην κατοχή μου το 50% του πατρικού του πατέρα μου. Το άλλο 50% είναι στον αδελφό μου. Το σπίτι είναι χτισμένο τέλη δεκαετίας του '50 (ίσως αρχές '60). Έχει μια μεγάλη αυλή και στο τέλος είναι το κτήριο. Το κτήριο αποτελείται από ένα ισόγειο και ένα μικρότερο διαμέρισμά στο όροφο, προσβάσιμο με εξωτερική σκάλα. Το δυο αυτά σπίτια είναι ανεξάρτητα (ρεύμα, νερό κλπ) και ανήκουν και τα δύο σε έμενα και τον αδελφό μου. 50% ο καθένας στο καθένα. Στο πάνω διαμέρισμα μένει μία οικογένεια αλλοδαπών από το 2012. Άντρας, γυναίκα και 2 μικρά παιδιά. Στο κάτω αρχικά υπήρχε μία οικογένεια (που μας σύστησε και τον πάνω). 2 χρόνια αργότερα έφυγαν οι κάτω γιατί δεν τα έβρισκαν με τον πάνω. Από τότε έχουν μπει άλλες 2 οικογένειες που έχουν αποχωρήσει σχετικά σύντομα (γύρω στον χρόνο) γιατί τσακώνονται με τον από πάνω. Άλλες φορές γιατί έκανε φασαρία, άλλες γιατί συμπεριφερόταν σαν να του ανήκει όλο το κτήριο στήνοντας πχ ένα μίνι πάρτι με φίλους στην αυλή (στη ουσία 2 μετρά από την πόρτα του άλλου). Εδώ και κάποια χρόνια το κάτω είναι άδειο. Τα χρόνια αυτά, ο πάνω..... στην ουσία έχει καταλάβει όλη τη αυλή. Στην μία μεριά έχει αφήσει μία βάρκα, στην άλλη μεριά που κάποτε ήταν ένας ωραίος κήπος έχει κάτι παλιατζούρες (που όλο λέει ότι θα φωνάξει παλιατζή να τις πάρει αλλά.... δεν), σε μία γωνία κάτι ξύλα κλπ. Ένα μικρό σκυλί που έχει είναι ελεύθερο στην αυλή. Με λίγα λόγια, αν εξαιρέσουμε το κάτω διαμέρισμα που είναι κλειδωμένο, έχει καταλάβει όλο το υπόλοιπο οικόπεδο. Έχουμε φτάσει αρκετές φορές στα πρόθυρα να τον διώξουμε, αλλά επειδή έχει οικογένεια και τα τελευταία χρόνια δουλεύει μόνο ο ένας από την οικογένεια τους.... μένει. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε με τον αδελφό μου μια συμφωνία. Μίας και εκείνος είναι εργένης, ενώ εγώ έχω οικογένεια, αν είναι το ένα από τα δύο νοικιασμένο, εγώ θα παίρνω το ενοίκιο από αυτό που θα νοικιάζεται και αν νοικιαστεί και το δεύτερο... θα τα παίρνει αυτός. Δεν έχουμε προβλήματα... τα βρίσκουμε. Αυτός δηλώνει κανονικά ότι παίρνει το 50% ενώ δεν παίρνει τίποτα. Επειδή τώρα ο αδελφός μου αρχίζει και έχει κάποια οικονομικά προβλήματα, δώσαμε ένα πολύ μικρό ποσό και σουλουπώσαμε το κάτω διαμέρισμα και σε λίγες μέρες θα μπει νέος ενοικιαστής. Όπως είναι λογικό, φοβόμαστε μήπως καταλήξουμε στα ίδια και φύγει και αυτός σύντομα. Ο πάνω έχει ενεργό συμβόλαιο για περίπου 1 χρόνο ακόμα. Ερωτήσεις λοιπόν αν ξέρει κάποιος να με ενημερώσει: 1) Μιας και τώρα πια, είναι βασικό για εμάς να είναι νοικιασμένα και τα 2 διαμερίσματα, αν με τον τρόπο του διώξει και τον νέο, μπορούμε με κάποιο τρόπο να τον διώξουμε ενώ έχει συμβόλαιο; 2) Στο συμβόλαιο που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια αναφέρεται ξεκάθαρα ότι νοικιάζει το πάνω διαμέρισμα που είναι x τετραγωνικά. Τώρα που του ανακοινώσαμε ότι θα έρθει νέος από κάτω και ότι θα πρέπει να απομακρύνει από τη αυλή όλα αυτά που έχει πετάξει εκεί, αυτός δήλωσε ότι εφόσον νοικιάζει και αυτός, του ανήκει η μισή αυλή οπότε θα βάλει τα πράγματα του εκεί. Έγινε ένας μικρός χαμός όταν το ακούσαμε αυτό. Τι ισχύει; 3) Αν τελικά φύγει ξανά ο κάτω από την συμπεριφορά του πάνω, έχουμε αποφασίσει με τον αδελφό μου να δώσουμε το οικόπεδο για αντιπαροχή. Δεν είναι η προτιμότερη λύση, μιας και με την αντιπαροχή θα χάσουμε τα τωρινά ενοίκια για αρκετό καιρό. Και τα λεφτά αυτά, αν και λίγα, τα χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο. Αν θέλουμε λοιπόν να δώσουμε το ακίνητο για αντιπαροχή, θα πρέπει να περιμένουμε να λήξει το συμβόλαιο του πάνω σε ένα χρόνο ή υπάρχει τρόπος να γίνει νωρίτερα, αν χρειαστεί; 4) Στον πάνω, έχουμε αποφασίσει ότι δεν θα κάνουμε άλλη ανανέωση. Οπότε, όταν λήξει το συμβόλαιο του θα πρέπει να φύγει. Μετά την λήξη του συμβολαίου, αν δεν θέλει να φύγει, πως πρέπει να κινηθούμε; Ευχαριστώ
Geogeo89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μπορείς με ιδιοκατοικιση/ιδιοχρησια κάπως έτσι το αναφέρουν αν θυμάμαι καλά. Κακώς κάθεσαι κ ψάχνεσαι στα φόρουμ, δώσε 50€ σε ένα δικηγόρο και θα βγάλεις σχετικά εύκολα άκρη μην αγχώνεσαι. Τώρα αυτό να ρωτάς στα φόρουμ νομικά πράγματα δεν το έχω καταλάβει ποτέ. Αντε κ εγώ σου λέω και τον διώχνεις έτσι απλά θα το κάνεις χωρίς να συμβουλευτεις κάποιον που ειδικεύεται στα συγκεκριμένα ζητήματα 2
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 1) Αν κάνει αυτά που περιγράφεις, δλδ φασαρία, στήνει πάρτι στην αυλή που δεν έχει νοικιάσει κτλ, τότε εφόσον φωνάζεις αστυνομία και τα καταγράφει, οπότε μια χαρά μπορείς να στοιχειοθετήσεις δυστροπία και έτσι να βγάλεις διαταγή απόδοσης μισθίου σε σύντομο χρονικό διάστημα. 2) Δεν ισχύει αυτό που σου είπε, αν όντως το μισθωτήριο λέει μόνο για σπίτι τότε δεν έχει κανένα δικαίωμα στην αυλή. Εκτός βέβαια αν η εξωτερική σκάλα είναι μέσα στην αυλή, οπότε αναγκαστικά πρέπει να έχει πρόσβαση σε ένα κομμάτι ως είσοδο. 3) Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να γίνει νωρίτερα, εκτός από τη διαταγή δυστροπίας (βλέπε απάντηση Νο 1). 4) Θα πρέπει να ξεκινήσεις διαδικασία έξωσης. Υπόψιν αυτή η διαδικασία παίρνει από μήνες έως χρόνια. Για παραπάνω λεπτομέρειες, στο δικηγόρο σου. 3
fingolfingr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, Geogeo89 είπε Μπορείς με ιδιοκατοικιση/ιδιοχρησια κάπως έτσι το αναφέρουν αν θυμάμαι καλά. Κακώς κάθεσαι κ ψάχνεσαι στα φόρουμ, δώσε 50€ σε ένα δικηγόρο και θα βγάλεις σχετικά εύκολα άκρη μην αγχώνεσαι. Τώρα αυτό να ρωτάς στα φόρουμ νομικά πράγματα δεν το έχω καταλάβει ποτέ. Αντε κ εγώ σου λέω και τον διώχνεις έτσι απλά θα το κάνεις χωρίς να συμβουλευτεις κάποιον που ειδικεύεται στα συγκεκριμένα ζητήματα Κατά την γνώμη μου, το forum υπάρχει για να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας. Προφανώς και όταν θα έρθει η ώρα θα απευθυνθώ σε δικηγόρο για τις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερό να θέλω να έχω μια γενική εικόνα πριν φτάσει εκεί το θέμα. 3 ώρες πριν, Joshua21 είπε 1) Αν κάνει αυτά που περιγράφεις, δλδ φασαρία, στήνει πάρτι στην αυλή που δεν έχει νοικιάσει κτλ, τότε εφόσον φωνάζεις αστυνομία και τα καταγράφει, οπότε μια χαρά μπορείς να στοιχειοθετήσεις δυστροπία και έτσι να βγάλεις διαταγή απόδοσης μισθίου σε σύντομο χρονικό διάστημα. 2) Δεν ισχύει αυτό που σου είπε, αν όντως το μισθωτήριο λέει μόνο για σπίτι τότε δεν έχει κανένα δικαίωμα στην αυλή. Εκτός βέβαια αν η εξωτερική σκάλα είναι μέσα στην αυλή, οπότε αναγκαστικά πρέπει να έχει πρόσβαση σε ένα κομμάτι ως είσοδο. 3) Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να γίνει νωρίτερα, εκτός από τη διαταγή δυστροπίας (βλέπε απάντηση Νο 1). 4) Θα πρέπει να ξεκινήσεις διαδικασία έξωσης. Υπόψιν αυτή η διαδικασία παίρνει από μήνες έως χρόνια. Για παραπάνω λεπτομέρειες, στο δικηγόρο σου. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Καταγραφή των συμβάντων μέχρι τώρα δεν υπάρχει μιας και μας ενημέρωναν αρκετό καιρό αργότερα. Το σπίτι αυτό δεν είναι κοντά στο δικό μου και ο αδελφός μου μείνει σε άλλη πόλη. Όσο για την αυλή, μιας και η σκάλα που οδηγεί στον όροφο βρίσκεται προς το τέλος της αυλής, είναι απολύτως λογικό να πρέπει να έχει πρόσβαση. Να βάζει και το μηχανάκι του μέσα κλπ. Δεν θα είχε κανείς πρόβλημα με κάτι τέτοιο. Είναι παράλογο όμως να πετάει στην αυλή τα "σκουπίδια" που μαζεύει (πχ παλιούς θερμοσίφωνες) αναφέροντας ότι του ανήκει η μισή. Οπότε από την απάντηση σου.... λογικά καταλήγουμε στο 4 όπως το βλέπω. Να τον ενημερώσουμε κάμποσο καιρό πριν λήξει το συμβόλαιο ότι θα πρέπει με την λήξη να φύγει. Και αν δεν φύγει..... έξωση κλπ. Ευχαριστώ
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Καταγραφή των συμβάντων μέχρι τώρα δεν υπάρχει μιας και μας ενημέρωναν αρκετό καιρό αργότερα. Το σπίτι αυτό δεν είναι κοντά στο δικό μου και ο αδελφός μου μείνει σε άλλη πόλη. Όσο για την αυλή, μιας και η σκάλα που οδηγεί στον όροφο βρίσκεται προς το τέλος της αυλής, είναι απολύτως λογικό να πρέπει να έχει πρόσβαση. Να βάζει και το μηχανάκι του μέσα κλπ. Δεν θα είχε κανείς πρόβλημα με κάτι τέτοιο. Είναι παράλογο όμως να πετάει στην αυλή τα "σκουπίδια" που μαζεύει (πχ παλιούς θερμοσίφωνες) αναφέροντας ότι του ανήκει η μισή. Οπότε από την απάντηση σου.... λογικά καταλήγουμε στο 4 όπως το βλέπω. Να τον ενημερώσουμε κάμποσο καιρό πριν λήξει το συμβόλαιο ότι θα πρέπει με την λήξη να φύγει. Και αν δεν φύγει..... έξωση κλπ. Ευχαριστώ Μα η ερώτηση σου ούτως ή άλλως αφορούσε το τι θα γίνει αν ΘΑ (στο μέλλον δλδ) έρθει νέος νοικάρης στο ισόγειο και ο από πάνω αρχίσει πάλι τα δικά του, ε όταν γίνει αυτό μια χαρά μπορεί ο νοικάρης του ισογείου να καλεί αυτός την αστυνομία, ή έστω να ενημερώνει εσένα να την καλείς εσύ. Άσε που για το θέμα της κατάληψης της αυλής και μετατροπή της σε μάντρα ανακύκλωσης μπορείς εσύ να καλέσεις άμεσα την αστυνομία ώστε να γίνει καταγραφή συμβάντος σήμερα. Τώρα αν από όλα αυτά κρίνεις ότι πρέπει να καταλήξεις στο 4, ok, άστον να αλωνίζει μέχρι τότε.
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Κατά την γνώμη μου, το forum υπάρχει για να μοιραζόμαστε τις γνώσεις και να μοιραζόμαστε τις απόψεις μας. Προφανώς και όταν θα έρθει η ώρα θα απευθυνθώ σε δικηγόρο για τις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω ότι είναι τόσο τρομερό να θέλω να έχω μια γενική εικόνα πριν φτάσει εκεί το θέμα. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Καταγραφή των συμβάντων μέχρι τώρα δεν υπάρχει μιας και μας ενημέρωναν αρκετό καιρό αργότερα. Το σπίτι αυτό δεν είναι κοντά στο δικό μου και ο αδελφός μου μείνει σε άλλη πόλη. Όσο για την αυλή, μιας και η σκάλα που οδηγεί στον όροφο βρίσκεται προς το τέλος της αυλής, είναι απολύτως λογικό να πρέπει να έχει πρόσβαση. Να βάζει και το μηχανάκι του μέσα κλπ. Δεν θα είχε κανείς πρόβλημα με κάτι τέτοιο. Είναι παράλογο όμως να πετάει στην αυλή τα "σκουπίδια" που μαζεύει (πχ παλιούς θερμοσίφωνες) αναφέροντας ότι του ανήκει η μισή. Οπότε από την απάντηση σου.... λογικά καταλήγουμε στο 4 όπως το βλέπω. Να τον ενημερώσουμε κάμποσο καιρό πριν λήξει το συμβόλαιο ότι θα πρέπει με την λήξη να φύγει. Και αν δεν φύγει..... έξωση κλπ. Ευχαριστώ Η απορία μου είναι αφού είναι τόσο προβληματικός ο ενοικιαστής σας γιατί του ανανεώσατε το συμβόλαιο, αντί να τον διώξετε όταν έληξε ώστε να μπορέσετε να νοικιάσετε και τα δύο σπίτια σε πιο συνεργάσιμους ανθρώπους; Το να μην έχεις ανάγκη τα λεφτά δεν είναι δικαιολογία για να αφήνεις τον άλλον να σε εκμεταλλεύεται ή να σε ζημιώνει μέχρι να βρεθείς εσύ στην ανάγκη! Καλά λένε: "Βρίσκουν και τα κάνουν"! Καλά ξεμπερδέματα! Εύχομαι να τον ξεφορτωθείς και να βρεις καλούς ενοικιαστές σύντομα.
fingolfingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Στις 2/3/2020 στις 4:30 ΜΜ, Joshua21 είπε Μα η ερώτηση σου ούτως ή άλλως αφορούσε το τι θα γίνει αν ΘΑ (στο μέλλον δλδ) έρθει νέος νοικάρης στο ισόγειο και ο από πάνω αρχίσει πάλι τα δικά του, ε όταν γίνει αυτό μια χαρά μπορεί ο νοικάρης του ισογείου να καλεί αυτός την αστυνομία, ή έστω να ενημερώνει εσένα να την καλείς εσύ. Άσε που για το θέμα της κατάληψης της αυλής και μετατροπή της σε μάντρα ανακύκλωσης μπορείς εσύ να καλέσεις άμεσα την αστυνομία ώστε να γίνει καταγραφή συμβάντος σήμερα. Τώρα αν από όλα αυτά κρίνεις ότι πρέπει να καταλήξεις στο 4, ok, άστον να αλωνίζει μέχρι τότε. Αρχικά να διευκρινίσω ότι πουθενά δεν εχω γράψει ότι εχουμε διαχειριστεί σωστά το θέμα μεχρι τώρα. Για διαφορους λόγους που δεν εχει νοημα να διατυπωθούν εδω.... το σπίτι αυτό και η διαχείριση του δεν ήταν στις προτεραιότητες μας, οποτε φτασαμε στην τωρινή κατάσταση. Πες το αμέλια, πες το αδιαφορία.... φτάσαμε. Και τωρα καπως πρεπει να διορθωθεί σιγά σιγά. Όπως γραφω στο αρχικό, ο νέος θα μπεί σε λίγες μέρες. Γνωρίζει την κατασταση και ότι δεν του εχουμε πεί το εχει καταλαβει σίγουρα από μόνος του. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι καποιος θα εμπαινε ευκολα στην διαδικασία να καλέσει την αστυνομία σε καποιον που μένει από πάνω. Όχι ευκολα. Στις 2/3/2020 στις 7:57 ΜΜ, SB_1957 είπε Η απορία μου είναι αφού είναι τόσο προβληματικός ο ενοικιαστής σας γιατί του ανανεώσατε το συμβόλαιο, αντί να τον διώξετε όταν έληξε ώστε να μπορέσετε να νοικιάσετε και τα δύο σπίτια σε πιο συνεργάσιμους ανθρώπους; Το να μην έχεις ανάγκη τα λεφτά δεν είναι δικαιολογία για να αφήνεις τον άλλον να σε εκμεταλλεύεται ή να σε ζημιώνει μέχρι να βρεθείς εσύ στην ανάγκη! Καλά λένε: "Βρίσκουν και τα κάνουν"! Καλά ξεμπερδέματα! Εύχομαι να τον ξεφορτωθείς και να βρεις καλούς ενοικιαστές σύντομα. Όταν εληγε το συμβόλαιο είχε ενημερωθεί ότι θα πρεπει να βρεί σπίτι να φύγει. Και αυτός ο ίδιος ελεγε ότι το πάνω σπίτι είναι μικρό και μιας και τα παιδιά του μεγαλωνουν δεν χωράνε. Οπότε ήθελε να νοικιάσει και το κάτω για να τα εχει μαζί. Παρόλα αυτά, δεν ήθελε να πλήρωνει κανονικό ενοικιο. Πρότεινε να πλήρωνει 50€ παραπάνω μαυρα για να τα εχει και τα δύο. Προφανώς δεν το δεχθήκαμε. Επίσης για το ρευμα είχε προτείνει να συνδεσει το κατω διαμερισμα με το δικό του ρολόι. Ούτε αυτό το δεχθήκαμε. Θεωρητικά αρχισε να ψάχνει αλλα..... δεν βρήκε κατι οικονομικό που να αντεχει οικονομικά. Λίγο πριν την λήξη μας ενημερωσε ότι δεν βρίσκει σπίτι για να μετακομίσει και επειδή ήθελε να μπεί σε πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου επρεπε να εχει ενεργό συμβόλαιο. Εκείνη την περίοδο εκείνος δεν δουλευε και η συζυγος εργαζόταν εντελώς περιστασιακά, οπότε καναμε την ανανεωση ώστε να διασφαλίσουμε καπως ότι θα λαμβανουμε το ενοικιο. Όπως εγραψα και παραπάνω... ναι βρίσκει και τα κάνει. Το καταλαβαίνω. Όπως και καταλαβαίνω ότι εφόσον τον εχουμε αφήσει τόσο καιρό, δύσκολα θα μαζευτεί.
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 20 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Αρχικά να διευκρινίσω ότι πουθενά δεν εχω γράψει ότι εχουμε διαχειριστεί σωστά το θέμα μεχρι τώρα. Για διαφορους λόγους που δεν εχει νοημα να διατυπωθούν εδω.... το σπίτι αυτό και η διαχείριση του δεν ήταν στις προτεραιότητες μας, οποτε φτασαμε στην τωρινή κατάσταση. Πες το αμέλια, πες το αδιαφορία.... φτάσαμε. Και τωρα καπως πρεπει να διορθωθεί σιγά σιγά. Ποιο το νόημα της διευκρίνησης αυτής? Δεν νομίζω να ισχυρίστηκα κάπου πως είδα να έχεις γράψει ότι έχεις διαχειριστεί σωστά το θέμα. Επίσης γιατί το θέμα πρέπει να διορθωθεί σιγά σιγά και όχι γρήγορα γρήγορα? 22 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Όπως γραφω στο αρχικό, ο νέος θα μπεί σε λίγες μέρες. Γνωρίζει την κατασταση και ότι δεν του εχουμε πεί το εχει καταλαβει σίγουρα από μόνος του. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι καποιος θα εμπαινε ευκολα στην διαδικασία να καλέσει την αστυνομία σε καποιον που μένει από πάνω. Όχι ευκολα. Για αυτό ακριβώς και εγώ είχα γράψει πως εναλλακτικά μπορεί να ενημερώνει εσένα για να καλείς εσύ την αστυνομία. 25 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Όπως εγραψα και παραπάνω... ναι βρίσκει και τα κάνει. Το καταλαβαίνω. Όπως και καταλαβαίνω ότι εφόσον τον εχουμε αφήσει τόσο καιρό, δύσκολα θα μαζευτεί. Από αυτά που γράφεις βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα συνεχίσεις να αφήνεις το θέμα στην τύχη του... Από μόνος του - όπως λες και εσύ - δύσκολα θα μαζευτεί, μόνο αν κάνετε εσείς ενέργειες θα γίνει κάτι.
Γιαούρτι Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 έπρεπε να τον είχες διώξει από τη στιγμή που έχει τέτοια συμπεριφορά. Το ότι έχει οικογένεια και δουλεύει μόνο ένας δε θα έπρεπε να σε απασχολεί καθόλου. Δυστυχώς οι περισσότεροι την καλοσύνη την εκλαμβάνουν σαν ένδειξη αδυναμίας. Ναι να βοηθήσεις κάποιον αλλά να το καταλαβαίνει και ο άλλος και να βοηθάει την κατάσταση. Και ίσα ίσα, τέτοια άτομα πρέπει να τα κόβεις από την αρχή για να μη παίρνουν θάρρος, μήπως και γίνουν άνθρωποι. Εξάλλου δε νομίζω να έχεις πρόβλημα να νοικιάσεις το σπίτι αν έφευγε, υπάρχει μεγάλη ζήτηση, Με αυτόν βγαίνεις χαμένος
fingolfingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 39 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ποιο το νόημα της διευκρίνησης αυτής? Δεν νομίζω να ισχυρίστηκα κάπου πως είδα να έχεις γράψει ότι έχεις διαχειριστεί σωστά το θέμα. Επίσης γιατί το θέμα πρέπει να διορθωθεί σιγά σιγά και όχι γρήγορα γρήγορα? Για αυτό ακριβώς και εγώ είχα γράψει πως εναλλακτικά μπορεί να ενημερώνει εσένα για να καλείς εσύ την αστυνομία. Από αυτά που γράφεις βγαίνει το συμπέρασμα ότι θα συνεχίσεις να αφήνεις το θέμα στην τύχη του... Από μόνος του - όπως λες και εσύ - δύσκολα θα μαζευτεί, μόνο αν κάνετε εσείς ενέργειες θα γίνει κάτι. Μπορώ να το διώξω κάπως για να γίνει κατι γρήγορα γρήγορα; Στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον, αν με καλέσει να πάρω εγώ την αστυνομία, θα πρεπει λογικά να είμαι κι εγώ εκεί όταν θα ερθουν. Για να συνεννοηθούν με κάποιον. Εγώ από την αλλη δουλευεω από το πρωί μεχρι το βράδυ, 6 μέρες την βδομαδα. Ο αδελφός μου είναι σε αλλη πόλη. Δεν βγάζω την ουρά μου απ' εξω βέβαια. Απλά θεωρώ λογικό να είμαι κι εγώ εκεί αν την φωνάξω εγώ. Αν μπορώ απλά να καλεσω και απλά να πάνε για μία παρτήρηση ή κάτι τέτοιο τότε ναι θα το κάνω. Αν είναι βράδυ και είμαι στο σπίτι τότε επίσης θα το κάνω.
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, fingolfingr είπε Μπορώ να το διώξω κάπως για να γίνει κατι γρήγορα γρήγορα; Φίλε ειλικρινά δεν έχει νόημα να γράφω τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, ήδη σου έχω εξηγήσει πως μπορεί να γίνει κάτι "γρήγορα γρήγορα", τώρα αν δεν θες ή δεν μπορείς να το κάνεις άλλο αυτό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, όπως σου ξαναείπα, στο δικηγόρο σου.
nyne Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Φιλε μου προφανως εχεις να κανεις με γαιδουρι(τι μου φταιει το ζωντανο...),οποτε κινησου νομικα και θα τελειωσει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα