Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Εδώ και πολλούς μήνες όταν χρησιμοποιών την Curve σε POS της Εθνικής Τράπεζας η συναλλαγή απορρίπτεται. Μάλιστα μου έχει τύχει να είμαι σε φούρνο που διαθέτει ένα POS της Εθνικής και ένα POS Viva Wallet: η συναλλαγή απορρίπτεται στο POS της Εθνικής και περνάει στο POS του Viva Wallet.

Αυτό το θέμα κοντεύει να με τρελάνει. Είμαι σε επικοινωνία με την ίδια την Curve αλλά και την Εθνική τράπεζα και είμαι ακόμα στο σημείο που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ και οι δύο να καταλάβουν τι εννοώ.

Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Όσοι έχετε Curve Card θα μπορούσατε να μου δώσετε το feedback σας;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, eliassgr είπε

Καλημέρα σε όλους,

Εδώ και πολλούς μήνες όταν χρησιμοποιών την Curve σε POS της Εθνικής Τράπεζας η συναλλαγή απορρίπτεται. Μάλιστα μου έχει τύχει να είμαι σε φούρνο που διαθέτει ένα POS της Εθνικής και ένα POS Viva Wallet: η συναλλαγή απορρίπτεται στο POS της Εθνικής και περνάει στο POS του Viva Wallet.

Αυτό το θέμα κοντεύει να με τρελάνει. Είμαι σε επικοινωνία με την ίδια την Curve αλλά και την Εθνική τράπεζα και είμαι ακόμα στο σημείο που ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ και οι δύο να καταλάβουν τι εννοώ.

Έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Όσοι έχετε Curve Card θα μπορούσατε να μου δώσετε το feedback σας;

Ευχαριστώ

Υπάρχει πρόβλημα με τις ανέπαφες. Το συζηταμε στο θέμα της curve. Συνεχιζουμε εκεί τη συζήτηση

Επεξ/σία από spartak1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...