therock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μου το εμφανιζει με καλες τιμες και προιοντα που δε βρισκω Ελλαδα αλλα ειναι ιντερνετικο και βλεπω σα βαση και αποθηκες πρεπει να χει εξωτερικο και ειμαι λιγο Επιφυλακτικος να πληρωσω κατι και να μπω σε λαθυστερηση παραλαβης ελατρωματικα προιοντα κτλ Διαβασα κατι σχολια απο σκρουτζ και εννοειται τα κλασσικα που αρνητικα οπου πληρωναν ατομα και δε παραλαμβαναν η οτι δεν ειχαν ενημερωση για το σταδιο της παραγγελιας. Τα περισσοτερα ομως ειναι θετικα στη πλειοψηφια Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει κανει απο δω μεσα καποια εμπειρια
christakos07 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Επιβεβαιώνω ότι έχω παραγγείλει χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα είναι οι σχετικά μεγάλοι χρόνοι αναμονής-παράδοσης. Ακόμη και άμεσα διαθέσιμο να είναι το προιόν, μπορεί να χρειαστούν 3 εργάσιμες. 1
therock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 3 εργασιμες δε με πειραζει. Βδομαδα και ανω μονο μην ειναι. Οποτε εκει πως γινεται. Τους κανεις πληρωμη μεσω καταθεσης την βλεπουν και στα στελνουν και ολο αυτο μεσα σε μια βδομαδα το πολυ?
christakos07 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 39 λεπτά πριν, therock είπε 3 εργασιμες δε με πειραζει. Βδομαδα και ανω μονο μην ειναι. Οποτε εκει πως γινεται. Τους κανεις πληρωμη μεσω καταθεσης την βλεπουν και στα στελνουν και ολο αυτο μεσα σε μια βδομαδα το πολυ? Να είσαι προετοιμασμένος και για τη βδομάδα. Προσωπικά θα πλήρωνα με κάρτα/paypal. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κατάθεση σε τράπεζα.
skiabox Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Αν κρίνω από το ότι γεμίζει όλα τα courier πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο τζίρο από όλα τα eshops. Μιλάμε ότι περνάω έξω από courier και έχει ολόκληρα δίμετρα μεταλικά καλάθια με αντικείμενα από e-papoutsia.
therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Βασικα ναι καλυτερα με paypal για να δουν και τη πληρωμη κστευθειαν γιατι αν ειναι iban σε τραπεζα εξωτερικου θα θελουν και 3 εργασιμες μονο για να επιβεβαιωσουν τη πληρωμη πριν στειλουν οτιδηποτε. Προσωπικο απο πισω εχω να κανω με ελληνες καιβποσο συνενοησιμοι ειναι; Διαβαζα καποιες περιπτωσεις που δεν ειχαν απαντηση για ενημερωση παραγγελιας. Θελω με το που πληρωσω να εχω καποιον να μου πει οτι τα εστειλα και να χω και τρακινγκ να παρακολουθω
christakos07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Έλληνες απαντάνε στο τηλεφωνικό κέντρο. Γενικά σου στέλνουν αριθμό αποστολής μόλις παραδοθεί στην κουριερ. 1
tornado Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Πήρα αδιάβροχα sketchers 63 ευρώ, έκαναν περίπου δέκα μέρες να έρθουν. Η τιμή ήταν μείον 20 ευρώ από παντού, Γενικά θα ξανα αγοραζα αν ηταν να παρω παπουτσια. Η βάση τους είναι στην Πολωνία.
christakos07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tornado είπε Πήρα αδιάβροχα sketchers 63 ευρώ, έκαναν περίπου δέκα μέρες να έρθουν. Η τιμή ήταν μείον 20 ευρώ από παντού, Γενικά θα ξανα αγοραζα αν ηταν να παρω παπουτσια. Η βάση τους είναι στην Πολωνία. Βουλγαρία. Πάντως έχει ένα point ο συμφορουμίτης, αφού το τραπεζικό έμβασμα γίνεται σε πολωνική τράπεζα. Αλλά τα δέματα ξεκινάνε από Βουλγαρία(πιθανώς αποθήκη). Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από christakos07
therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, christakos07 είπε Βουλγαρία. Αυτο αν ισχυει μηπως μας προιδεαζει και για απομιμησεις
christakos07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, therock είπε Αυτο αν ισχυει μηπως μας προιδεαζει και για απομιμησεις Δύσκολα είσαι. Για φορολογικούς λόγους είναι η έδρα Βουλγαρία. (Πολωνία) Τα δέματα πάντως ξεκινάνε από το Sandanski, που έχει υποκατάστημα(?) η Γενική Ταχυδρομική. Εκεί κάνει το πρώτο check in. Λίγο δύσκολο να έρχονται οδικώς από Πολωνία στη Βουλγαρία. Άρα σίγουρα έχει αποθήκες στα Βαλκάνια και απλά η μητρική εταιρεία έχει φορολογική έδρα την Πολωνία. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από christakos07 1
therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Συγκεκριμενα το προιον που θελω λεει παραδοση σε 4-5 μερες. Αυτο σημαινει οτι τοσο εκτιμουν να το χω στη πορτα μου, η οτι κανουν καποιο dropshipping Και το στελνουν απο τις αποθηκες τους σε 4-5 μερες απο την επιβεβαιωση της πληρωμης
christakos07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, therock είπε Συγκεκριμενα το προιον που θελω λεει παραδοση σε 4-5 μερες. Αυτο σημαινει οτι τοσο εκτιμουν να το χω στη πορτα μου, η οτι κανουν καποιο dropshipping Και το στελνουν απο τις αποθηκες τους σε 4-5 μερες απο την επιβεβαιωση της πληρωμης Εννοούν παράδοση. Στην περίπτωση μου με παραγγελία 28 Δεκεμβρίου, παρέλαβα κάπου 10 Γενάρη. Βέβαια υπήρχε banner που έλεγε ότι λόγω φόρτου εργασίας και αργιών, οι παραδόσεις καθυστερούν αρκετά. Οπότε δεν ξέρω, τι είναι σύνηθες ως χρόνος παράδοσης. Στο skroutz οι αξιολογήσεις αναφέρουν ότι τα δέματα παραδίδονται σε 3 μέρες. Οπότε αυτή θα είναι και η νόρμα. Αλλά προσοχή στον τρόπο πληρωμής, για να επιβεβαιωθεί άμεσα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2020 από christakos07
therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Οχι paypal θα στειλω να τελειωνω. Πρεπει να τους στειλω και το pdf η θα το δουν οι ιδιοι αμεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα