Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου το εμφανιζει με καλες τιμες και προιοντα που δε βρισκω Ελλαδα αλλα ειναι ιντερνετικο και βλεπω σα βαση και αποθηκες πρεπει να χει εξωτερικο και ειμαι λιγο Επιφυλακτικος να πληρωσω κατι και να μπω σε λαθυστερηση παραλαβης ελατρωματικα προιοντα κτλ

Διαβασα κατι σχολια απο σκρουτζ και εννοειται τα κλασσικα που αρνητικα οπου πληρωναν ατομα και δε παραλαμβαναν η οτι δεν ειχαν ενημερωση για το σταδιο της παραγγελιας. Τα περισσοτερα ομως ειναι θετικα στη πλειοψηφια

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχει κανει απο δω μεσα καποια εμπειρια

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι έχω παραγγείλει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το μόνο πρόβλημα είναι οι σχετικά μεγάλοι χρόνοι αναμονής-παράδοσης. Ακόμη και άμεσα διαθέσιμο να είναι το προιόν, μπορεί να χρειαστούν 3 εργάσιμες.

• Like 1
Δημοσ.

3 εργασιμες δε με πειραζει. Βδομαδα και ανω μονο μην ειναι.

Οποτε εκει πως γινεται. Τους κανεις πληρωμη μεσω καταθεσης την βλεπουν και στα στελνουν και ολο αυτο μεσα σε μια βδομαδα το πολυ?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, therock είπε

3 εργασιμες δε με πειραζει. Βδομαδα και ανω μονο μην ειναι.

Οποτε εκει πως γινεται. Τους κανεις πληρωμη μεσω καταθεσης την βλεπουν και στα στελνουν και ολο αυτο μεσα σε μια βδομαδα το πολυ?

Να είσαι προετοιμασμένος και για τη βδομάδα.

Προσωπικά θα πλήρωνα με κάρτα/paypal.  Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κατάθεση σε τράπεζα.

Δημοσ.

Αν κρίνω από το ότι γεμίζει όλα τα courier πρέπει να κάνει το μεγαλύτερο τζίρο από όλα τα eshops.

Μιλάμε ότι περνάω έξω από courier και έχει ολόκληρα δίμετρα μεταλικά καλάθια με αντικείμενα από e-papoutsia.

Δημοσ.

Βασικα ναι καλυτερα με paypal για να δουν και τη πληρωμη κστευθειαν γιατι αν ειναι iban σε τραπεζα εξωτερικου θα θελουν και 3 εργασιμες μονο για να επιβεβαιωσουν τη πληρωμη πριν στειλουν οτιδηποτε.

Προσωπικο απο πισω εχω να κανω με ελληνες καιβποσο συνενοησιμοι ειναι; Διαβαζα καποιες περιπτωσεις που δεν ειχαν απαντηση για ενημερωση παραγγελιας. Θελω με το που πληρωσω να εχω καποιον να μου πει οτι τα εστειλα και να χω και τρακινγκ να παρακολουθω

Δημοσ.

Πήρα αδιάβροχα sketchers 63 ευρώ,  έκαναν περίπου δέκα μέρες να έρθουν. 

Η τιμή ήταν μείον 20 ευρώ από παντού, 

Γενικά θα ξανα αγοραζα αν ηταν να παρω παπουτσια.

Η βάση τους είναι στην Πολωνία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tornado είπε

Πήρα αδιάβροχα sketchers 63 ευρώ,  έκαναν περίπου δέκα μέρες να έρθουν. 

Η τιμή ήταν μείον 20 ευρώ από παντού, 

Γενικά θα ξανα αγοραζα αν ηταν να παρω παπουτσια.

Η βάση τους είναι στην Πολωνία. 

Βουλγαρία.

Πάντως έχει ένα point ο συμφορουμίτης, αφού το τραπεζικό έμβασμα γίνεται σε πολωνική τράπεζα.

Αλλά τα δέματα ξεκινάνε από Βουλγαρία(πιθανώς αποθήκη).

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, therock είπε

Αυτο αν ισχυει μηπως μας προιδεαζει και για απομιμησεις

Δύσκολα είσαι. Για φορολογικούς λόγους είναι η έδρα Βουλγαρία. (Πολωνία)

Τα δέματα πάντως ξεκινάνε από το Sandanski, που έχει υποκατάστημα(?) η Γενική Ταχυδρομική. Εκεί κάνει το πρώτο check in.

Λίγο δύσκολο να έρχονται οδικώς από Πολωνία στη Βουλγαρία. Άρα σίγουρα έχει αποθήκες στα Βαλκάνια και απλά η μητρική εταιρεία έχει φορολογική έδρα την Πολωνία.

• Like 1
Δημοσ.

Συγκεκριμενα το προιον που θελω λεει παραδοση σε 4-5 μερες. Αυτο σημαινει οτι τοσο εκτιμουν να το χω στη πορτα μου, η οτι κανουν καποιο dropshipping Και το στελνουν απο τις αποθηκες τους σε 4-5 μερες απο την επιβεβαιωση της πληρωμης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, therock είπε

Συγκεκριμενα το προιον που θελω λεει παραδοση σε 4-5 μερες. Αυτο σημαινει οτι τοσο εκτιμουν να το χω στη πορτα μου, η οτι κανουν καποιο dropshipping Και το στελνουν απο τις αποθηκες τους σε 4-5 μερες απο την επιβεβαιωση της πληρωμης

Εννοούν παράδοση.

Στην περίπτωση μου με παραγγελία 28 Δεκεμβρίου, παρέλαβα κάπου 10 Γενάρη. Βέβαια υπήρχε banner που έλεγε ότι λόγω φόρτου εργασίας και αργιών, οι παραδόσεις καθυστερούν αρκετά. Οπότε δεν ξέρω, τι είναι σύνηθες ως χρόνος παράδοσης.

Στο skroutz οι αξιολογήσεις αναφέρουν ότι τα δέματα παραδίδονται σε  3 μέρες. Οπότε αυτή θα είναι και η νόρμα. Αλλά προσοχή στον τρόπο πληρωμής, για να επιβεβαιωθεί άμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...