christakos07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 15 λεπτά πριν, therock είπε Οχι paypal θα στειλω να τελειωνω. Πρεπει να τους στειλω και το pdf η θα το δουν οι ιδιοι αμεσα Δεν χρειάζεται να στείλεις κάτι. 1
mynam3 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δεν στέλνεις κάτι μέσω paypal. 4 φορές έχω πάρει και κανένα πρόβλημα, σε 2 μέρες όταν ήμουν Αττική ερχόντουσαν - επαρχία πλέον κάνουν 3. Καμία καθυστέρηση, τίποτα ελαττωματικό. Σε εταιρεία κούριερ που περνούσα κάποτε για δέματα συχνά, ήταν γεμάτος ο τόπος από δικά τους δέματα. 1
therock Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Ενταξει τους τα σκασα. Ειχα και μια αμφιβολια για το μεγεθος, συμβουλευτηκα τον οδηγο μεγεθους που χαν σε ενα πινακακι, ελπιζω να μην στελνω πισω πακετα να αλλαζω νουμερα. Ενα αγχος το χω για την ολη διαδικασια, αντε για να δουμε τωρα πως θα παει
tornado Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 το πινακακι για τα νουμερα ειναι σε μεγαλο βαθμο ακριβες, ηθελα 44 μου εστειλαν 44.
therock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Παντως απο Πεμπτη Πρωι που ειχα πληρωσει, μεχρι σημερα δεν δειχνει καποια πληροφορια το τρακινγκ που μου δωσαν στο εμαιλ και βρισκομαι στην 3η Εργασιμη
therock Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μου ρθαν σημερα. Μια βρομαδα παρα μια μερα, αποδεκτο. Το προβλημα μου ομως ειναι οτι μαλλον νιωθω οτι η παντοφλα ειναι στενη. Ημουν αναμεσα σε 44 και 45 και με βαση το πινακακι που μετρησα το ποδι πηρα το 44. Δε ξερω αν θα χαλαρωσει αλλα τωρα το νιωθω να με κοβει. Μα τι κωλοποδαρα εχω που το 44 σε παντοφλα ειναι στενο ρε γαμωτο. Και τωρα βαριεμαι να συμπληρωνω φορμες να στελνω πισω να κανουν μια βδομαδα να το παρουν και αλλη μια να το στειλουν και να χω το σωστο(?) μεγεθος τον Απριλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα