Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/4/2025 στις 9:19 ΜΜ, dorinpro είπε

Τελικά αγόρασα το κορ τρία χρόνια και αγόρασα για ένα μήνα με 18 €

Μου πήγε την συνδρομή μέχρι 27.11.2026

13 λεπτά πριν, NewGascp είπε

1 προς 3. 12 μήνες Core = 4 μήνες Ultimate.
Ειπώθηκε ότι αν το αφήσεις να λήξει η αναλογία μετατροπής είναι 2 προς 3.

Μμμ . Βαση αυτό αν λήξει φενεται ότι μετατρέπει 1 προς 2

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Μμμ . Βαση αυτό αν λήξει φενεται ότι μετατρέπει 1 προς 2

Σωστά. Σε ενεργή πάει δια 3 και σε μη ενεργή πάει δια 2. (χοντρικά)

Δημοσ.

Εγω κοιτάζω τωρα. Αν συμφέρει να στα καρώ core πριν λήξει το ultimate. Η να περιμένω να λήξει .

5 ώρες πριν, vdeseris είπε

Σωστά. Σε ενεργή πάει δια 3 και σε μη ενεργή πάει δια 2. (χοντρικά)

Α οπότε καλύτερα να ληξει

Δημοσ.
On 14/04/2025 at 00:08, ParafronGR said:

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Έχω ένα κακό και ένα καλό νέο. Το καλό είναι ότι η αργεντινή περνάει κανονικά ακόμα, το κακό είναι ότι με έκαναν ban στο βασικό μου λογαριασμό απ'ότι φαίνεται στην εξαργύρωση των κωδικών.

Μετά την επικοινωνία που είχα με τον 3ο εκπρόσωπο όπου είχα σβήσει κάθε ίχνος ελλάδας και στο redeem.microsoft μου εβγαζε αργεντινή ενώ αυτοί έβλεπαν ακόμα το προφιλ μου ως ελληνικό, μου ήρθε mail από τη MSFT "Το προφίλ σας έχει αλλάξει σε Αργεντινή". Στο μεταξύ μου είχε κάνει refund και το gamivo τον κωδικό που δεν περνούσε και έτσι αγόρασα ένα παιχνίδι , το Far Cry New Dawn. 

Πάω λοιπόν, στο βασικό μου προφίλ, με tunnelbear αργεντινής, στην παρένθεση να γράφει "αργεντινή" από μόνο του (λόγω της μεταφοράς) να εξαργυρωσω και πάλι το ίδιο σφάλμα - ενώ ο κωδικός περνούσε κανονικά και αναγνώριζε το παιχνίδι, στο τέλος "wrong region".

Πάω ξανά με tunnelbear αργεντινής στο 2ο προφίλ μου το οποίο έχει ενεργή Ultimate ινδίας & στην παρένθεση γράφει "ελλάδα" και ως δια μαγείας, ΠΕΡΑΣΕ! 

εχω καιρο να γραψω εδω και δοκιμαζω μονος κατα καιρους να αγορασω μεσω vpn καποιο παιχνιδι εξαργυρωνοντας τα υπολοιπα χρηματα που εχω μεσω giftcard,σε τουρκικη λιρα. Πιστευετε πως υπαρχει ελπιδα αν προσπαθω καθημερινα να συνδεομαι μεσω vpn.Γραφουν διαφορα σκορπια στο reddit αλλα δεν ξερω αν πιανει και τους παλιους μας λογαριασμους.

Τοποθεσια και store,τουρκια σεταρισμενα 2-3 χρονια τωρα,μεχρι σεπτεμβριο δουλευαν ολα

Δημοσ.

Χτες πήρα από Eneba, region Μεξικό, πέρασε κανονικά. Ας ελπίσουμε οτι θα παραμείνει αυτή η δυνατότητα και στο μέλλον, αν και χλωμό το βλέπω.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Χτες πήρα από Eneba, region Μεξικό, πέρασε κανονικά. Ας ελπίσουμε οτι θα παραμείνει αυτή η δυνατότητα και στο μέλλον, αν και χλωμό το βλέπω.

Wait, αγόρασες συνδρομή ή παιχνίδι με region Μεξικού από Eneba; Και στο πέρασε κανονικά με IP Μεξικού; Δε σου έβγαλε μήνυμα για λάθος region;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill_viper είπε

Wait, αγόρασες συνδρομή ή παιχνίδι με region Μεξικού από Eneba; Και στο πέρασε κανονικά με IP Μεξικού; Δε σου έβγαλε μήνυμα για λάθος region;

Παιχνίδι, οχι συνδρομή. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 14/4/2025 στις 12:08 ΠΜ, ParafronGR είπε

Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Έχω ένα κακό και ένα καλό νέο. Το καλό είναι ότι η αργεντινή περνάει κανονικά ακόμα, το κακό είναι ότι με έκαναν ban στο βασικό μου λογαριασμό απ'ότι φαίνεται στην εξαργύρωση των κωδικών.

Μετά την επικοινωνία που είχα με τον 3ο εκπρόσωπο όπου είχα σβήσει κάθε ίχνος ελλάδας και στο redeem.microsoft μου εβγαζε αργεντινή ενώ αυτοί έβλεπαν ακόμα το προφιλ μου ως ελληνικό, μου ήρθε mail από τη MSFT "Το προφίλ σας έχει αλλάξει σε Αργεντινή". Στο μεταξύ μου είχε κάνει refund και το gamivo τον κωδικό που δεν περνούσε και έτσι αγόρασα ένα παιχνίδι , το Far Cry New Dawn. 

Πάω λοιπόν, στο βασικό μου προφίλ, με tunnelbear αργεντινής, στην παρένθεση να γράφει "αργεντινή" από μόνο του (λόγω της μεταφοράς) να εξαργυρωσω και πάλι το ίδιο σφάλμα - ενώ ο κωδικός περνούσε κανονικά και αναγνώριζε το παιχνίδι, στο τέλος "wrong region".

Πάω ξανά με tunnelbear αργεντινής στο 2ο προφίλ μου το οποίο έχει ενεργή Ultimate ινδίας & στην παρένθεση γράφει "ελλάδα" και ως δια μαγείας, ΠΕΡΑΣΕ! 

Τελικά από Ινδια δουλεύουν οι κωδικοί;;;; 

Τι εννοείς σε μπαναραν?????

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Πριν από μισή ώρα δοκίμασα αγορά από Eneba του Leisure Suit Larry από Αργεντινή και το πέρασε κανονικά με Nord VPN.

Δημοσ.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει το pass ultimate, εγώ ενδιαφέρομαι για το core, για το online multiplayer μόνο. Είχα έως τώρα 2 χρόνια τουρκικό core με 40 ευρώ, σήμερα με όλα αυτά που έγιναν ο 1 ή 2 χρόνια πόσα βγαίνουν, και με τι region, ελπίζω να μην πρέπει να πληρώσω 50-60 ευρώ για 1 χρόνο, γιατί αλλιώς με τόσα χρήματα βάζω και στο playstation.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Τελικά από Ινδια δουλεύουν οι κωδικοί;;;; 

Τι εννοείς σε μπαναραν?????

TLDR: δεν μου μπάναραν το λογαριασμό, μου έκλεισαν την εξαργυρωση κωδικών όσον φαινόμουν αργεντινή.

Τι έγινε: απ'όταν μου ήρθε το email της MSFT ότι ο λογαριασμός μου μεταφέρθηκε σε αργεντινή και μου εμφανιζόταν το argentina ακόμα και χωρίς VPN, δεν μπορούσα να εξαργυρώσω κανενα κωδικό, είτε με είτε χωρίς VPN - Πχ δοκίμασα να εξαργυρωσω κωδικό για το Minecraft Legends (global κωδικός από το Prime Gaming) και στο τέλος μου έβγαζε wrong region. Σε ερώτηση που έκανα στο τσατ της MSFT μου είπαν ότι έχει μπει αναστολή στην εξαργυρωση κωδικών λόγω υποψίας VPN. 

Της το έκλεισα το τσατ στη μούρη, μπήκα στα στοιχεία του λογαρισμού μου, έσβησα ό,τι υπηρχε από αργεντινή (γλώσσα, περιοχή, μια διευθυνση ενός mcdonalds, ΤΑ ΠΑΝΤΑ) , και μόλις το γύρισα σε ελλάδα και είδα στο redeem.microsoft.com το "Ελλάδα" στην παρένθεση, ξεκίνησε να περνάει κανονικά κωδικούς.

Προς το παρόν, έχω εξαργυρώσει κωδικούς μόνο global από το Prime Gaming κι ένα DLC κωδικό του FAR CRY 6 που ήταν κι αυτός global κι όλα κομπλέ.

Επειδή είναι ο βασικός μου λογαριασμός και το βασικό μου email - δεν συνεχίζω τις μλκίες με VPN. Καλα φάγαμε, καλά ήπιαμε, μου κάνει χάρη να φτιάξω 10 email και να τα έχω όλα στην κονσολα παρα να έχω το ρίσκο να χάσω εκτός από το XBOX account μου και προσωπικά μου στοιχειά. 

PS: Στο συγκεκριμένο λογαριασμό μέσω tunnelbear από το 21 έχω περάσει

8 παιχνίδια μέσω αργεντινής

1 12μηνη τούρκικη συνδρομή gold η οποία έγινε ultimate με 1€ ελληνικό

2 12μηνες  core ινδίας 

1 παιχνίδι τουρκίας.

Επεξ/σία από ParafronGR
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...