Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
42 minutes ago, Witcher1st said:

Οποτε δεν θα μπορεις να μεταφερεις τα saves απο τον προηγουμενο λογαριασμο; Υπαρχει καποιο αλλο μειονεκτημα; Για καποιον που θελει ενα καινουριο λογαριασμο, καλη δεν ειναι η τιμη;

Να το πούμε άλλη μία φορά:

Τα games της κονσόλας είναι προσβάσιμα σε όλους τους λογαριασμούς. Βάζεις το λογαριασμό με την συνδρομή και παίζεις με τον κανονικό σου λογαριασμό, με τα saves σου κλπ.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 hours ago, Malthador said:

Να το πούμε άλλη μία φορά:

Τα games της κονσόλας είναι προσβάσιμα σε όλους τους λογαριασμούς. Βάζεις το λογαριασμό με την συνδρομή και παίζεις με τον κανονικό σου λογαριασμό, με τα saves σου κλπ.

Και γιατι να μην αγοραζουμε μονο λογαριασμους τοτε;

Δημοσ.

Λήγει αύριο το gamepass ultimate μου σε λογαριασμό Ινδίας. 

Αφού λήξει, θα περάσει στον ίδιο λογαριασμό ινδικό κλειδί από eneba ή θα έχω θέμα στο redeem τελικά; 

Σκέφτομαι να πάρω μια δωδεκάμηνη core (ή εξάμηνη αν δεν είναι σίγουρο, για πιο φτηνά) και καπάκι έναν μήνα ultimate πάλι redeem για να κάνει την μετατροπή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά αγόρασα 6μηνο core Ινδίας από eneba και έφαγα το άκυρο μου. 

Όποιον τρόπο και vpn να χρησιμοποιήσα πάντα έβγαζε το incorrect region error. 

Αν κάνεις γνωρίζει κάποιο workaround που να λειτουργεί ας το γράψει. 

Και μια ερώτηση, αυτόν που γράφει απλά EUROPE (άλλοι γράφουν και WORLDWIDE) , θα τον περάσει άφοβα στο redeem του ελληνικού μου account ή καλύτερα να πάρω Ελλάδας; 

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-core-6-month-key-europe

Λογικά EUROPE και WORLDWIDE υποθέτω πως θα περαστούν αμέσως στην σελίδα του redeem σε ελληνικό λογαριασμό, χωρίς vpn κλπ απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν αγοράσω, μην πάω δεύτερο κουβά στα καπάκια💀

Επεξ/σία από Cyberdemon87
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Gamepass κωδικό από Αργεντινή έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν τρωμε άκυρο και από εκεί? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Τελικά αγόρασα 6μηνο core Ινδίας από eneba και έφαγα το άκυρο μου. 

Όποιον τρόπο και vpn να χρησιμοποιήσα πάντα έβγαζε το incorrect region error. 

Αν κάνεις γνωρίζει κάποιο workaround που να λειτουργεί ας το γράψει. 

Και μια ερώτηση, αυτόν που γράφει απλά EUROPE (άλλοι γράφουν και WORLDWIDE) , θα τον περάσει άφοβα στο redeem του ελληνικού μου account ή καλύτερα να πάρω Ελλάδας; 

https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-game-pass-core-6-month-key-europe

Λογικά EUROPE και WORLDWIDE υποθέτω πως θα περαστούν αμέσως στην σελίδα του redeem σε ελληνικό λογαριασμό, χωρίς vpn κλπ απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν αγοράσω, μην πάω δεύτερο κουβά στα καπάκια💀

Για να μην παιδεύεσαι όλα τα γνωστά sites και εννοείτε και το eneba με βάση τι στοιχεία έχεις βάλει στο λογαριασμό σου π.χ. στο eneba σου λέει οτιδήποτε κλειδί πας να αγοράσεις αν θα δουλεύει στη χώρα που είσαι(Ελλάδα στη προκειμένη περίπτωση).

Και εκτός αυτού και το λάθος να κάνεις και να πας να το αγοράσεις σε προειδοποιεί πριν το τελικό στάδιο πληρωμής.

6 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Πήρα 6μηνη EUROPE. Αν κάνω redeem και έναν μήνα ultimate τώρα πάλι EUROPE, για πόσο καιρό θα μου το μετατρέψει σε ultimate; 

Διάβασε αυτό.

https://support.xbox.com/el-GR/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-conversions

Αλλάξανε πάλι την αναλογία μετατροπής σε 1/2 πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Η μετατροπή από Game pass core σε pc game pass ποια ειναι;

Έχει νόημα να το δοκιμάσω;

υ.γ. μάλλον απενεργοποίησαν και το trial με το 1 ευρώ. Ίσως λόγω του doom?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ultimate μέχρι 31 Μαΐου 2027. Έχει νόημα/μπορώ να το επεκτείνω ένα χρόνο ακόμα με 3μηνες/6μηνες ή τέλος αυτά; 
Δε μου ακούγεται καλή ιδέα να περιμένω μέχρι το 27 να κάνω ότι είναι να κάνω.

Βέβαια τα έχουμε βγάλει τα λεφτά μας 1 δισεκατομμύριο φορές όλα αυτά τα χρόνια... αλλα still.

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

Αξιζει να στοκαρεις για να προλαβεις τις νεες αυξησεις που θα γινουν προσεχως.Το θεωρω βεβαιο οτι θα παρει αυξηση και το game pass.
Tωρα για 3μηνες/6μηνες απο ινδια εχει αρκετο ρισκο να μην περνανε οι κωδικοι με τον γνωστο τροπο.Για μενα κοιτα σε Europe και worldwide συνδρομη απο κλειδαδικο.Θα πληρωσεις παραπανω αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι θα περασουν τα κλειδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mr_Terror said:

Αξιζει να στοκαρεις για να προλαβεις τις νεες αυξησεις που θα γινουν προσεχως.Το θεωρω βεβαιο οτι θα παρει αυξηση και το game pass.
Tωρα για 3μηνες/6μηνες απο ινδια εχει αρκετο ρισκο να μην περνανε οι κωδικοι με τον γνωστο τροπο.Για μενα κοιτα σε Europe και worldwide συνδρομη απο κλειδαδικο.Θα πληρωσεις παραπανω αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι θα περασουν τα κλειδια.

Ποια θεωρείται πλέον μια λογική τιμή για μια 3μηνη core απο ινδία ή απο ευρώπη?

Νομίζω αυτό συμφέρει περισσότερο. Θυμάμαι τελευταία φορά ήταν κάτι 7 ευρώ οι 3 μήνες αλλα δεν βρίσκω τπτ παρόμοιο.
Και τελευταίο. Μπορούμε να πάμε τριετία ελληνικά/ευρωπαικά ακκαουντς ε;

edit
https://www.eneba.com/el/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global/big-games-1

Έτσι πάει 10 ευρώ ο μήνας. Δε το λές και κάνα τρελο deal..

Επεξ/σία από klainmaingr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...