Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, riklove είπε

Καλησπέρα σας. Σε ενεργή συνδρομή core πού λήγει σε δύο μέρες, τι προτείνετε;

Μου έχουν μείνει ακόμα δύο κλειδιά core india θα μπορώ να τα περάσω με αλλαγή region; ή θα πετάει το γνωστό μήνυμα;

Λογικά δεν θα περάσουν. Αν δοκιμάσεις πάντως πες μας. Vpn Σιγκαπούρης βαλε πριν την εξαργύρωση, μην αλλάξεις region.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα εχτές έληξε η συνδρομή μου στο ultimate game pass, ισχύει ακόμη αυτό το σύστημα με αγορά core και στη συνέχεια αγορά 1 μήνα ultimate και μετατροπή; Το έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LupinIII είπε

Καλησπέρα εχτές έληξε η συνδρομή μου στο ultimate game pass, ισχύει ακόμη αυτό το σύστημα με αγορά core και στη συνέχεια αγορά 1 μήνα ultimate και μετατροπή; Το έχει δοκιμάσει κάποιος πρόσφατα;

Ισχυει αλλα θα αγορασεις ευρωπαικες συνδρομες οχι ινδιας γιατι πλεον δεν περναει.

Δημοσ.

Επειδή έχω χαθεί λίγο , οι 6 μήνες core πόσο γίνονται σε Ultimate για να στακάρω σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Επειδή έχω χαθεί λίγο , οι 6 μήνες core πόσο γίνονται σε Ultimate για να στακάρω σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή?

6 μήνες core σε ενεργή συνδρομή θα γίνουν 2 μήνες ultimate

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

6 μήνες core σε ενεργή συνδρομή θα γίνουν 2 μήνες ultimate

Πάλι το άλλαξαν προς το χειρότερo? Θυμάμαι που έβαζα 6μηνες core και μου το μετέτρεπε σε κάπου 80 μέρες ultimate. Εστω και έτσι και πάλι είναι vfm.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagmouk είπε

Πάλι το άλλαξαν προς το χειρότερo? Θυμάμαι που έβαζα 6μηνες core και μου το μετέτρεπε σε κάπου 80 μέρες ultimate. Εστω και έτσι και πάλι είναι vfm.

Ναι δυστυχώς αλλαξαν την μετατροπη προς το χειροτερο.

Δημοσ.
Στις 21/8/2025 στις 5:29 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Ισχυει αλλα θα αγορασεις ευρωπαικες συνδρομες οχι ινδιας γιατι πλεον δεν περναει.

αυτο ισχυει μονο για την μετατροπη ή και για την ενεργοποιηση για συνδρομες Ινδιας στο λογαριασμο μας;

Μετα το τελευταιο update της κονσολας προκυπτουν και αλλα προβληματα...
π.χ. οταν οριζα σε μια κονσολα  εναν λογαριασμο σαν home xbox τοτε εαν αυτος ο λογαριαμος ειχε ενεργη συνδρομη τοτε και οι δευτεροι λογαριασμοι που ηταν πανω ειχαν κανονικα συνδρομη (οπως και τα παιχνιδια)... τωρα δεν μπορω να το κανω... 
Αντε τοσα χρονια καλα ητανε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνεις κάτι λάθος τότε.

Γιατί κι εγώ έχω σε μια κονσόλα 3 profile/gamertags(Το ένα εξ' αυτών είναι του φίλου μου που κάνουμε share το game pass ultimate) και μόνο σε ένα στο home(primary) ενεργή συνδρομή game pass ultimate και μια χαρά μοιράζεται και στους άλλους λογαριασμούς(Και στον 2ο δικό μου αλλά και στου φίλου μου).

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ μπορεί δηλαδή ο "λογαριασμός του φιλου μας με game pass" να ειναι ταυτόχρονα primary σε πολλές κονσόλες χωρίς θέματα;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Θέλω να αγοράσω ultimate 3 μήνες από Αργετινή αλλα με αυτά που διαβάζω διστάζω.

Θα παίξει ή μπα;

Καλύτερα μην το δοκιμάσεις έχουν γίνει ποιο αυστηρά τα πράγματα από τη Microsoft.

Καλύτερα δοκίμασε με Ευρώπη ή Ελλάδα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...