Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω πως έκανα μια καλή αγορά στα 18,30 3+1 μήνα ,πληρωμή με revolut αγορά σε δολάριο  και μετατροπή η κάρτα,  κάτι λίγα κερδίζεις !, ultimate brazil ,βγαίνει περίπου  όσο μια ea 12

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-3-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-brazil

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, chrismarine είπε

νομίζω πως έκανα μια καλή αγορά στα 18,30 3+1 μήνα ,πληρωμή με revolut αγορά σε δολάριο  και μετατροπή η κάρτα,  κάτι λίγα κερδίζεις !, ultimate brazil ,βγαίνει περίπου  όσο μια ea 12

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-3-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-brazil

Μια χαρα τιμη ειναι , οτι κ να καταφερουμε να γλυτωσουμε καλο κ αυτο 😊 Την εκανες redeem κανονικα με vpn?  Και ειχες ηδη ενεργο ultimate ? 

Δημοσ.

Ενημερωτικά για όποιον ενδιαφερόμενο . Έκανα αγορά σήμερά 2 παιχνίδια το 1 από eneba για usa region και 1 από gamivo για argentina region και τα 2 έγιναν με vpn / redeem χωρίς κανένα πρόβλημα . Μιλάμε για τεράστια διαφορά από αργεντινή πήρα το F1 2020 Schumacher deluxe edition  με 13.57 . photo ---> https://prnt.sc/xcs9ad

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mimis12 είπε

Ενημερωτικά για όποιον ενδιαφερόμενο . Έκανα αγορά σήμερά 2 παιχνίδια το 1 από eneba για usa region και 1 από gamivo για argentina region και τα 2 έγιναν με vpn / redeem χωρίς κανένα πρόβλημα . Μιλάμε για τεράστια διαφορά από αργεντινή πήρα το F1 2020 Schumacher deluxe edition  με 13.57 . photo ---> https://prnt.sc/xcs9ad

Μια διευκρίνιση φίλε, γιατί δεν το βρίσκω πουθενά. Εκτός από το VPN, άλλαξες και το store σου; Είχα προσπαθήσει παλιότερα να κάνω redeem ένα κλειδί από UK region και παρόλο που είχα VPN με αγγλικό IP, μου έλεγε πως το κλειδί δεν αντιστοιχεί με το store που έχω δηλώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, VanJ είπε

Μια διευκρίνιση φίλε, γιατί δεν το βρίσκω πουθενά. Εκτός από το VPN, άλλαξες και το store σου; Είχα προσπαθήσει παλιότερα να κάνω redeem ένα κλειδί από UK region και παρόλο που είχα VPN με αγγλικό IP, μου έλεγε πως το κλειδί δεν αντιστοιχεί με το store που έχω δηλώσει.

Όχι δεν άλλαξα τίποτα. Είχα όμως κάνει logout από το xbox store και έκανα login μετά που άνοιξα το VPN η γλώσσα ήταν στα αγγλικά usa 

Επεξ/σία από mimis12
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, malias4 είπε

Μια χαρα τιμη ειναι , οτι κ να καταφερουμε να γλυτωσουμε καλο κ αυτο 😊 Την εκανες redeem κανονικα με vpn?  Και ειχες ηδη ενεργο ultimate ? 

Την ενεργοποίησα με VPN , δεν είχα ενεργή ultimate !

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chrismarine είπε

Την ενεργοποίησα με VPN , δεν είχα ενεργή ultimate !

Ε τοτε φιλε μου σε συμφερε κανονικα να βαλεις πρωτα μια xbox live gold πχ απο βραζιλια που παει στα 33€ περιπου τωρα κ μετα με την προσφορα της ms με το 1€ θα γινοτανε 13 μηνες ultimate με 34€ 

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους, αναμένοντας το Series X να έρθει και να χρησιμοποιήσω την συνδρομή που περιέχει(?) η συσκευασία, ψάχνομαι για το Pass και μελετάω τις οδηγίες του 3ου ποστ.

Έχω ωστόσο μια ερώτηση καθότι σχετικά νέος στις κονσόλες, τι διαφορά έχει η Ultimate με την ΕΑ pass?

Επίσης μια διευκρίνιση, όταν έκανα λογαριασμό στην MS, αναφέρεται ότι 1€=3 μήνες  Ultimate ενώ στο αρχικό ποστ αναφέρει πως 1€=1 μήνας. Ελπίζω να μην έχω κάνει πατάτα και απλώς να είναι πιο γενναιόδωροι την παρούσα στιγμή οι της MS...!

Δημοσ.
Στις 17/1/2021 στις 8:41 ΜΜ, georgios29 είπε

Αγόρασα τη περασμένη εβδομάδα απο το Gamivo key του Cyberpunk για το αργεντίνικο store. 

Έπαιξε μια χαρά κάνοντας redeem το key μέσω VPN

Στις 18/1/2021 στις 1:24 ΠΜ, milios είπε

Όμοια και εγώ πήρα από eneba μέσα στις γιορτές αργεντίνικο key για το Cyberpunk το οποίο και έγινε redeem χωρίς πρόβλημα μέσω VPN.

Επανέρχομαι. Χρησιμοποιήσατε το βασικό σας account για την αγορά του παιχνιδιού από το αργεντίνικο store ή έχετε και έναν λογαριασμό μπαλαντέρ για τέτοιες περιπτώσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, malias4 είπε

Ε τοτε φιλε μου σε συμφερε κανονικα να βαλεις πρωτα μια xbox live gold πχ απο βραζιλια που παει στα 33€ περιπου τωρα κ μετα με την προσφορα της ms με το 1€ θα γινοτανε 13 μηνες ultimate με 34€ 

Η συνδρομή μου είχε λήξει τον περασμένο μήνα και δεν με αφήνει να κανε εκ νέου ενεργοποίηση με 1 ευρώ ,οπότε  υπολόγισε  33 gld + 13 ultm  46ευρω γι 1 χρόνο , στην παρουσα η αγορα για το 1/3 του χρόνου  στα 18,33 *3 βγαίνει 55 ευρώ ,αλλά λόγο διακυμάνσεων στις τιμές σε σχέση με την εποχή νομίζω ήταν μια καλή λύση .

καθώς δεν χρησιμοποιείτε η κονσόλα συνέχεια παρά μόνο κατά διαστήματα ,λόγου χάρη η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι εποχές που πέφτει η ζήτηση ειτε για συνδρομές ειτε για προϊόντα τεχνολογίας όπως οι κονσόλες

λογικά κάποια προσφορά θα βρεθεί μέχρι τότε !

Επεξ/σία από chrismarine
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, journeyman77 είπε
  1. τι διαφορά έχει η Ultimate με την ΕΑ pass?
  2. Επίσης μια διευκρίνιση, όταν έκανα λογαριασμό στην MS, αναφέρεται ότι 1€=3 μήνες  Ultimate ενώ στο αρχικό ποστ αναφέρει πως 1€=1 μήνας. Ελπίζω να μην έχω κάνει πατάτα και απλώς να είναι πιο γενναιόδωροι την παρούσα στιγμή οι της MS...!
  1. Η Ultimate εμπεριέχει την ξεχωριστή συνδρομή ΕΑ.
  2. Κάποιους μήνες η microsoft δινει με 1€ 3 μήνες, κάποιους μήνες δίνει με 1€ 1 μήνα. Αν τύχει και κάνεις τη διαδικασία του 3ου πόστ σε περίοδο με 3 μηνες = 1 €, τότε θα έχει 2 μήνες επιπλέον απ οσους αναγράφει η διαδικασία 
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακολούθησα τα βήματα του 3ου ποστ και πλέον (με την τρέχουσα τιμή σε Brazil=33,67€) απέκτησα Ultimate με 68,35€ (χρήση Revolut) έως και 23/6/23.

a) Το Series S που παρέλαβα δεν είχε μέσα GamePass

b) αυτή την περίοδο στο site της MS αναφέρει ότι με 1€ = 3 μήνες Ultimate.

Επεξ/σία από journeyman77
διόρθωση πρότασης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, lebron15 είπε

Επανέρχομαι. Χρησιμοποιήσατε το βασικό σας account για την αγορά του παιχνιδιού από το αργεντίνικο store ή έχετε και έναν λογαριασμό μπαλαντέρ για τέτοιες περιπτώσεις;

Το κανονικό μου account χρησιμοποίησα και έπαιξε μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...