Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Τόση ώρα δεν μπορώ να βγάλω όμως το paypal... Δεν το κάνει remove. 

PayPal αφαιρεις,πας πάνω δεξιά στο προφίλ,ο λογαριασμός μου Microsoft, σου βγάζει το PayPal και επιλέγεις κατάργηση

Αν δεν σου βγάζει επιλογή κατάργηση, υποψιάζομαι επειδή έχεις ενεργή συνδρομή δεν σε αφήνει να το σβήσεις.

Με πάσα επιφύλαξη αυτό που σου γράφω, δεν το θυμάμαι.

• Thanks 1
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikele13- είπε

PayPal αφαιρεις,πας πάνω δεξιά στο προφίλ,ο λογαριασμός μου Microsoft, σου βγάζει το PayPal και επιλέγεις κατάργηση

Αν δεν σου βγάζει επιλογή κατάργηση, υποψιάζομαι επειδή έχεις ενεργή συνδρομή δεν σε αφήνει να το σβήσεις.

Με πάσα επιφύλαξη αυτό που σου γράφω, δεν το θυμάμαι.

Πήγα να το βγάλω και μου λέει ότι θα χάσω τις ημέρες που απομένουν στο gamepass... 

Φοβάμαι μην με. Χρεώσει ο μικρός καταλάθος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Πήγα να το βγάλω και μου λέει ότι θα χάσω τις ημέρες που απομένουν στο gamepass... 

Φοβάμαι μην με. Χρεώσει ο μικρός καταλάθος. 

Στο site της Microsoft γράφει....

Note: If you’re trying to the remove a payment option that's tied to a Microsoft subscription with recurring billing (such as Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, or Office 365), it can't be removed until you change how you pay for the subscription.

Μπες στον λογαριασμό σου PayPal και αφαίρεσε την κάρτα τραπέζης αρκεί βέβαια το balance να μην έχει και αυτό χρήματα.

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να προσθέσεις την κάρτα.

Η μπορείς να αλλάξεις τρόπο πληρωμής με μια άλλη κάρτα που δεν έχει χρήματα.

Τότε θα μπορέσεις να σβήσεις το PayPal

Επεξ/σία από mikele13-
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mikele13- είπε

Στο site της Microsoft γράφει....

Note: If you’re trying to the remove a payment option that's tied to a Microsoft subscription with recurring billing (such as Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, or Office 365), it can't be removed until you change how you pay for the subscription.

Μπες στον λογαριασμό σου PayPal και αφαίρεσε την κάρτα τραπέζης αρκεί βέβαια το balance να μην έχει και αυτό χρήματα.

Μπορείς ανά πάσα στιγμή να προσθέσεις την κάρτα.

Η μπορείς να αλλάξεις τρόπο πληρωμής με μια άλλη κάρτα που δεν έχει χρήματα.

Τότε θα μπορέσεις να σβήσεις το PayPal

Στο υπόλοιπο μου στο PayPal γράφει μηδέν, πάω να το κάνω remove αλλά... 

Θα ολοκληρωθούν λέει τυχόν αγορές!! 

Σε εκκρεμότητα όμως λέει τώρα το κατάλαβα, άρα είμαστε οκ αν την βγάλω την κάρτα; 

τελειωσε οκ εγινε ολα καλα...το δοκιμασα !! Αν τυχον κανω αγορες στο μελλον θα την βαζω για λιγο και παλι remove μονο ετσι.

Σε ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Υπάρχει επιλογή στο box one κάθε φορά που θα κάνεις μια αγορά να σου ζητάει κωδικό.

Settings -> general -> online safety & family -> privacy & online safety -> xbox live privacy -> details and custom -> buy & download -> Ask before buying -> yes

Δεν το γνώριζα... Σε ευχαριστώ πολύ :)

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Δεν το γνώριζα... Σε ευχαριστώ πολύ :)

Η καλύτερη επιπλέον safe επιλογή.

Οποιοσδήποτε εκτός από σένα επιχειρήσει να κάνει αγορά, θα φάει άκυρο....

• Thanks 1
Δημοσ.

Γεια σε ολους... 
καινουργιος στο χωρο του XBOX ...

To εχω ριξει στο διαβασμα τις τελευταιες μερες .... 

εχω μια ερωτηση 

ισχυεια ακομα οτι αν βαλεις Gold  (την βρηκα στο cdkeys 45 euro τους 12μηνες) και στο καπακι βαλω την προσφορα 1 μηνα με 1ευρω ultimate ... θα μου μετατρεψει τους 12μηνες σε ultimate ? 

σας ευχαριστω! 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Θα σου πρότεινα να διαβάσεις καλύτερα αυτό το ποστ.

Όλοι έτσι βάζουν πλέον xbox game pass ultimate.

Άρα ισχύει ακόμα; 

Διότι αυτή ήταν η ερώτηση...

Δημοσ.

Έρχεται το Red Dead Redemption 2 sto game pass της κονσόλας μόνο.

https://news.xbox.com/en-us/2020/04/23/coming-soon-xbox-game-pass-red-dead-redemption-2/

Ασχετο: Έχω ήδη συνδρομή ultimate και παρατήρησα ότι έχει κωδικό αυτή η κονσόλα Xbox One S All-Digital Edition που πήραμε για 1 μήνα. Δε μπορώ να καταλάβω, είναι trial ή γίνεται stack στο account με την ultimate. Επίσης είναι xbox live gold ή gamepass; Διαφωτίστε με.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά οι κωδικό όπου δίνει είναι 14 ημέρες gold και ένας μήνας gamepass. 

ΟΜΩΣ πρέπει να ισχύουν για ΝΕΟΥΣ λογαριασμούς 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Έρχεται το Red Dead Redemption 2 sto game pass της κονσόλας μόνο.

https://news.xbox.com/en-us/2020/04/23/coming-soon-xbox-game-pass-red-dead-redemption-2/

Ασχετο: Έχω ήδη συνδρομή ultimate και παρατήρησα ότι έχει κωδικό αυτή η κονσόλα Xbox One S All-Digital Edition που πήραμε για 1 μήνα. Δε μπορώ να καταλάβω, είναι trial ή γίνεται stack στο account με την ultimate. Επίσης είναι xbox live gold ή gamepass; Διαφωτίστε με.

Φοβερό νεο, το "αντάλλαγμα" βέβαια η αφαίρεση του GTA V την ίδια μέρα μετά απο μόλις 4 μήνες...

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως βγαίνει τόσο σύντομα!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dskoul είπε

Άρα ισχύει ακόμα; 

Διότι αυτή ήταν η ερώτηση...

να ισχύει. Όπως γράφει και το post, αν είναι ενεργή η συνδρομή που αγοράζεις στο τελευταίο βήμα και τα γυρνάει όλα σε ultimate, τότε ισχύουν όλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει δοκιμάσει κάποιος, ενώ έχει ήδη συνδρομή ultimate ενεργή, να βάλει ενα 12μηνο game pass Βραζιλίας και να γίνει η μετατροπή σε μήνες ultimate και να δούλεψε? 

Για την ακρίβεια των πραγμάτων, έχω ενεργό ultimate για έναν χρόνο ακόμα, αλλά θα ήθελα να βάλω και άλλο να το φτάσω στα 2 χρόνια.

Υ.Γ. Δεν έχω βάλει ποτέ κάποια συνδρομή από Βραζιλία μέχρι στιγμής. Ο χρόνος που έχω είναι από EU

image.png.adf6d9efb27f688dd39694b21b999f1c.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...