Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω κανένα λόγο να πληρώσεις 3 12μηνες με 90€ για ένα έχεις ακόμα ένα χρόνο Ultimate ~ πέραν που το πιο πιθανό είναι να μην τις δεχθεί. 

Αφήνεις τη συνδρομή σου όπως έχει, και σε ένα χρόνο αν ζούμε, θα έχουμε τρόπο για επέκταση της Ultimate, οικονομικά. 

• Like 2
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει δοκιμάσει κάποιος, ενώ έχει ήδη συνδρομή ultimate ενεργή, να βάλει ενα 12μηνο game pass Βραζιλίας και να γίνει η μετατροπή σε μήνες ultimate και να δούλεψε? 

Για την ακρίβεια των πραγμάτων, έχω ενεργό ultimate για έναν χρόνο ακόμα, αλλά θα ήθελα να βάλω και άλλο να το φτάσω στα 2 χρόνια.

Υ.Γ. Δεν έχω βάλει ποτέ κάποια συνδρομή από Βραζιλία μέχρι στιγμής. Ο χρόνος που έχω είναι από EU

image.png.adf6d9efb27f688dd39694b21b999f1c.png

Αν θυμάμαι καλά  (το διάβασα κάπου, αλλά ξεχνάω....) δεν μπορείς να προσθέσεις συνδρομή βραζιλίας όταν έχεις ενεργή από EU. απλά δεν σε αφήνει ακόμα και με vpn.

Ο πιο απλός τρόπος είναι να κοιτάζεις για 3μηνες game pass σε καλή τιμή που αντιστοιχούν σε 2 μήνες ultimate. πχ η τριμηνη game pass του cdkeys σου δίνει για  8,69€ 1 μήνα ultimate. απλά κυνηγάς μια καλή "ισοτημία". Νομίζω οτι έχει παίξει κάτω από 5€ ο μηνας ultimate έτσι, και απλά στακάρεις 3 μηνα.

Επεξ/σία από konstantin79
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Ευχαριστούμε πολύ τον Σφίγγα για την υπέροχη δουλειά του και τις καθαρογραμμενες οδηγίες. Η ερώτηση μου τώρα είναι: Εγώ έχω ενεργή συνδρομή gold live μέχρι Σεπτέμβριο με EU region . Μπορώ να συνδυάσω συνδρομή με VPN με region Βραζιλίας ώστε να χρησιμοποιήσω την προσφορά του ultimate? Δλδ με τους 6 μήνες που μου απομένουν με region EU να βάλω 2 *12μηνες gold region Brazil κ μετά να βάλω το ultimate? Ή πλέον μπορώ να βάλω μόνο από EU region.? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sardanapalos1990 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Ευχαριστούμε πολύ τον Σφίγγα για την υπέροχη δουλειά του και τις καθαρογραμμενες οδηγίες. Η ερώτηση μου τώρα είναι: Εγώ έχω ενεργή συνδρομή gold live μέχρι Σεπτέμβριο με EU region . Μπορώ να συνδυάσω συνδρομή με VPN με region Βραζιλίας ώστε να χρησιμοποιήσω την προσφορά του ultimate? Δλδ με τους 6 μήνες που μου απομένουν με region EU να βάλω 2 *12μηνες gold region Brazil κ μετά να βάλω το ultimate? Ή πλέον μπορώ να βάλω μόνο από EU region.? 

Ρίσκο μεγάλο. Υπάρχει πιθανότητα να μην πάρει τις Brazil, εφόσον είσαι ήδη ενεργός live χρήστης. 

Μπορείς όμως να φτιάξεις νέο χρήστη κ να ξεκινήσεις εκεί μια 2 έτη Brazil. Θα χάσεις όμως τους 6 μήνες που έχεις ήδη. Εγώ αυτό θα έκανα, ειδικά αν πετυχαινα Brazil με 24~25€ το έτος. 

*αν τελικά επιλέξεις ότι κ με νέο χρήστη κάνεις τη δουλειά σου, τότε αφού θα πάρεις τις Brazil τις δοκιμάζεις και στον υπάρχοντα, αφού δεν χάνεις τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρες!

Το Ultimate μου λήγει σε 4 μέρες και θα ήθελα να ανανεώσω χρησιμοποιώντας την Βραζιλιάνικη συνδρομή. Είχα διαβάσει κάπου εδώ ότι μπορώ να φτιάξω νέο account έτσι ώστε να πάρω τον 1 μήνα utimate με 1€ και να έχω και τα 2 accounts στο ίδιο Xbox. Η ερώτηση μου είναι, με τον τρόπο αυτό, θα μπορώ να κρατήσω τα saves του 1ου account και να τα χρησιμοποιήσω στα αντίστοιχα games, παίζοντας τα online ή μέσω game pass από το 2ο account;

Σχωράτε με αν τα λέω λάθος αλλά όντως κάπου έχω μπερδευτεί με το home console κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να βάλεις στον τρέχοντα λογαριασμό σου όταν λήξει η συνδρομή σου, τη βραζιλιάνικη και αντί για 1€, να πληρώσεις 13€ και να κρατήσεις τα saves. 

Για να γλιτώσεις 12 επιπλέον €, μπορείς να φτιάξεις νέο λογαριασμό και να έχεις 2 λογαριασμούς στο xbox. Ο ένας θα έχει συνδρομή και θα κατεβάζεις παιχνίδια , ο άλλος ~αυτός που έχεις τώρα, θα έχει τα saves κ θα συνεχίζεις να παίζεις

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Άρα ο 2ος λογαριασμός θα είναι μόνο για το κατέβασμα. 

Παράδειγμα, στον 1ο λογαριασμό έχω τα saves από το Witcher 3 το οποίο το είχα κατεβάσει δωρεάν από το game pass. Αν κάνω τον 2ο λογαριασμό για να συνεχίσω να το έχω δωρεάν από το game pass, θα δουλεύουν τα saves από τον 1ο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kpapageo1 είπε

Άρα ο 2ος λογαριασμός θα είναι μόνο για το κατέβασμα. 

Παράδειγμα, στον 1ο λογαριασμό έχω τα saves από το Witcher 3 το οποίο το είχα κατεβάσει δωρεάν από το game pass. Αν κάνω τον 2ο λογαριασμό για να συνεχίσω να το έχω δωρεάν από το game pass, θα δουλεύουν τα saves από τον 1ο;

99% λέω ναι. Ας το επιβεβαιώσει και άλλος να είμαστε σίγουροι 

Δημοσ.

Εφοσον δεν κανεις share το xbox με καποιον αλλον και εφοσον και τα δυο προφιλ (παλιο και νεο) ειναι home και στην κονσολα,γινεται αυτο που λεει ο φιλος απο πανω

• Like 1
Δημοσ.

Τίμια τιμή από cdkeys για 3 μήνες ultimate στα 20,89€ δηλαδή 6,96€/μήνα. Για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν extend τους μήνες που έχουν.

Παράδειγμά εγώ έχω ακόμα ultimate για 9 μήνες και βάζοντας αυτό θα πάει στον 1 χρόνο.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

Τίμια τιμή από cdkeys για 3 μήνες ultimate στα 20,89€ δηλαδή 6,96€/μήνα. Για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν extend τους μήνες που έχουν.

Παράδειγμά εγώ έχω ακόμα ultimate για 9 μήνες και βάζοντας αυτό θα πάει στον 1 χρόνο.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/3-month-xbox-game-pass-ultimate-xbox-one-pc

Ισχυει τώρα αυτό ή είναι trial; Δηλαδή να το χρησιμοποιήσεις μία φορά και μετά να μη σου δέχεται άλλο κωδικού τρίμηνης Ultimate; Αν μπορούμε να στακάρουμε τρίμηνες σε αυτή τη τιμή είναι πολύ καλο deal πάντως. Θα ήταν καλό να μας ενημερώσει όποιος ξέρει κάτι περί του θέματος!

Δημοσ.

Το cdkeys συνήθως γράφει αν ειναι trial ή αν ειναι μονο για καινούρια account. Θεωρώ πως απο την στιγμή που δεν γράφει  κατι απο ολα αυτά  τοτε ειναι οκ.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα βέβαια όταν το βάζεις στο καλάθι στο πηγαίνει στα 25 ευρώ.... Τους άνοιξα ένα ticket με το print screen και περιμένω απάντηση....Αν απαντήσουν...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

Σήμερα βέβαια όταν το βάζεις στο καλάθι στο πηγαίνει στα 25 ευρώ.... Τους άνοιξα ένα ticket με το print screen και περιμένω απάντηση....Αν απαντήσουν...

και σε μενα το ιδιο εκανε

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, SKRUTZ είπε

13 λεπτά πριν, lak10 είπε

και σε μενα το ιδιο εκανε

Προφανως έβαλαν τωρα τη σωστή τιμη image.png.4db48d7ad154b13f914754ab8251da43.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...