Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, AccountSaver είπε

Να ρωτήσω κάτι ; 

Είχα πάρει ΧΒΟΧ Digital, και είχα ενεργοποίησει το 1 x μήνα που είχε δώρο μέσα, και τα 2 παιχνίδια τα free.

Φτάνουμε στο σήμερα,γιατί τα μικρά δεν έπαιζαν , και θέλησαν να μπουν σήμερα,αλλά ότι και να πατούσα ήθελε game pass ,και ζητούσε να αγοράσω συνδρομή.

Ντε και καλά πρέπει να έχω συνδρομή και για παιχνίδια που είναι ήδη κατεβασμένα; 

(ίσως χαζό ,αλλά δε γνωρίζω)

11 ώρες πριν, Malthador είπε

Παιδιά υπάρχει κάπου guide πως βάζουμε συνδρομή από Βραζιλία;

Θξ.

Διαβαστε εδώ

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

22,59 Αλλα πρέπει να περιμένεις να έχει λήξει η κανονική και μετά φοβάμαι με τα regions γιατί το έχω γυρίσει ήδη μια φορά απο US σε GR

Δημοσ.
6 ώρες πριν, malias4 είπε

Στα 22€ το βραζιλιανικο 12αμηνο gold !!'

ποτε δεν το εχω δει τοσο χαμηλα οσοι χρειαζεστε ορματε 

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/12-month-xbox-live-gold-membership-xbox-one-360-brazil

Υπάρχει περίπτωση αμα το αγοράσει κάποιος τώρα, να το βάλει μετά απο 2 χρόνια πχ και να μην έχει λήξει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darklordvader77 είπε

Υπάρχει περίπτωση αμα το αγοράσει κάποιος τώρα, να το βάλει μετά απο 2 χρόνια πχ και να μην έχει λήξει;

Δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις τώρα για μετά από δύο χρόνια....

Όλο και κάτι θα βγει και τότε

Δημοσ.
3 ώρες πριν, darklordvader77 είπε

Μετα απο 2 χρονια δεν ξερω ρε συ ειναι πολυ μεγαλο διαστημα κ παιζει να μην δουλεψει. Εμενα ληγει η ultimate σεπτεμβριο κ παλι φοβαμαι να το ρισκαρω. Θα περιμενω τοτε να δω τι θα βγει κ θα παρω 2 😛

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 1988panos2171 είπε

Χρειάζεται η διαδικασία της 1ης σελίδας;

Ναι οτι λεει το ποστ φιλε μου vpn κτλ 

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται και έχει ήδη ενεργοποιημένη συνδρομή Ultimate μπορεί με να προσθέσει 2 μήνες με 15,09€. Θυμίζω ότι η απλή συνδρομή game pass όπως έιναι αυτή που ποστάρω μετατρέπεται σε 2 μήνες ultimate. Στα 7,5€ ο μήνας λοιπόν.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/3-month-xbox-game-pass-xbox-one?

Δημοσ.

Για μένα είναι πολλά τόσα χρήματα για παιχνίδια που δεν κρατάς για πάντα. Εκτός αν παίζεις όλη μέρα στο gamepass οπότε παω πάσο, τα βγάζεις τα λεφτά του. 5 ευρώ το μήνα μαξ θα δινα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Για μένα είναι πολλά τόσα χρήματα για παιχνίδια που δεν κρατάς για πάντα. Εκτός αν παίζεις όλη μέρα στο gamepass οπότε παω πάσο, τα βγάζεις τα λεφτά του. 5 ευρώ το μήνα μαξ θα δινα.

Υπάρχουν οδηγίες που με 3 ευρώ το μήνα έχεις και pass και gold . ....

Άσε που και τα 7 ευρώ το μήνα δεν είναι πολλά.

Τόσο πληρώνουμε και για Netflix

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, kostasgpa είπε

Για μένα είναι πολλά τόσα χρήματα για παιχνίδια που δεν κρατάς για πάντα. Εκτός αν παίζεις όλη μέρα στο gamepass οπότε παω πάσο, τα βγάζεις τα λεφτά του. 5 ευρώ το μήν

Η συνδρομή εχει 13 ευρω το μήνα.  Τα 6 και 7 ευρώ ειναι πολύ πολύ καλά. Πρέπει να μάθουμε πλέον σε αυτή τη χώρα οτι δεν είναι  όλα τσάμπα. Ακομα και οταν ενα παιχνίδι μας αρέσει πολύ  και περνάμε ωρες ευχαρίστησης πρεπει να τιμάμε τον developer και μα το αγοράζουμε.  Και εγω το netflix το μοιράζομαι με άλλους  3  και παει στα 3.5ευρώ τον μήνα. Και 5 να ητανε παλι θα τα έδινα γιατι αξίζει για το περιεχόμενο που έχει, όπως και το game pass αξιζει τα 6-7 ευρώ με αυτα που προσφέρει. Ο καθένας έχει την άποψη του.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dskoul είπε

Υπάρχουν οδηγίες που με 3 ευρώ το μήνα έχεις και pass και gold . ....

Άσε που και τα 7 ευρώ το μήνα δεν είναι πολλά.

Τόσο πληρώνουμε και για Netflix

Κοίτα, η διαφορά είναι ότι στο Netflix βλέπω υλικό που αν το νοίκιαζα (ούτε καν αγόραζα) στο video club θα μου κόστιζε ο κούκος αηδόνι. Αντίθετα στο gamepass παίζω 2 παιχνίδια το μήνα μαξιμουμ που αν τα αγόραζα σε προσφορά θα τα κράταγα για πάντα και θα βγαινε το ίδιο σε κόστος. 13 ευρώ για gamepass δεν δίνω, τα 80 ευρώ που δωσα για 3 χρόνια, ναι είναι καλή τιμή. Επίσης με εκνευρίζει που φεύγουν τα παιχνίδια και τρέχω να τα μισοτελειώσω πριν φύγουν και δεν προλαβαίνω. Στο Netflix φεύγουν οι σειρές ενώ είσαι στη μέση; Δε νομίζω.

2 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Πρέπει να μάθουμε πλέον σε αυτή τη χώρα οτι δεν είναι  όλα τσάμπα. 

Δεν σου πε κανείς να ναι τσάμπα, σου πα 13 ευρώ για παιχνίδια που δεν κρατώ για πάντα και μπορεί να φύγουν δεν δίνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...