Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Δηλ αν κατάλαβα σωστά προσθεσες κάποια brazil συνδρομή σε Ελληνικό λογαριασμό?

Μπορείς να δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία? Γίνεται απλά με vpn αν το προσπάθησες?

όπως είπε και ο klainmaingr αγοράζεις το 12μηνο Βραζιλιάνικο, κατεβάζεις tunnelbear και βάζεις Brazil. Εγώ προσωπικά άνοιξα και ένα site και τσέκαρα αν όντως η IP μου είναι από βραζιλία https://whatismyipaddress.com/ , και μετά μπαίνεις κατευθείαν στο site του xbox και κάνεις redeem τον κωδικό  https://redeem.microsoft.com/enter?  

Ενημερώνω πως δεν είχα βάλει ποτέ Βραζιλιάνικο κωδικό. Είχα πάντα ευρωπαικό account και κατάφερα και πρόσθεσα 2 δωδεκάμηνα Βραζιλιάνικα που έγιναν 8 μήνες ultimate.

• Like 2
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, sphinxgr είπε

21,79€!?!! Αυτό σημαίνει για νέους χρήστες, 1,8€/μήνα για ultimate αν πάρουν 3 χρόνια ή 1,7€/μήνα αν πάρουν 2 χρόνια + 2μήνες δώρο!!!

Το λες και απίστευτη τιμή!!!

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η ms ετοιμάζει γείωση στο gold live οπότε 3 χρόνια δε θα έβαζα 

Δημοσ.

Ότι θα παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία gold. Κάτι τέτοιο διάβασα νωρίτερα. Φήμες ειναι βέβαια, μακάρι να βγουν αληθινές. 

Δημοσ.

ε οκ το gold ειναι μόνο για να μπορείς να παίζεις online. και πάλι θα έχει τα ultimate πακέτα. και το ποιό πιθανό ειναι ότι δεν θα βρίσκουμε φθηνά τα gold για να τα στακάρουμε και θα έχει μόνο τα ακριβά game pass kai ultimate. οπότε θεωρώ πως αν ισχύσει αυτό καλύτερα να στακάρουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα ειναι ετσι να ακυρωσω την υπαρχουσα ultimate μα 40 μερες μου μενουν ακομα. Και να παρω δυο 12μηνες μπραζιλ κ να κανω το κολπακιαπο την αρχη.  Γιατι αν κανουν καμμια μαγκια δεν θα μπορουμε πια να βαλουμε live για να το κανουμε ultimate

Επεξ/σία από malias4
Δημοσ.

Εγώ αν ήμουν ms θα ακύρωνα πρώτα αυτές η θα μπλοκαρα και τη μετατροπή . Αυτοί φαίνεται έχουν νέο υποχθόνιο σχέδιο για τη νέα σειρά με ακριβό "gaming as service " μοντέλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Εγώ αν ήμουν ms θα ακύρωνα πρώτα αυτές η θα μπλοκαρα και τη μετατροπή . Αυτοί φαίνεται έχουν νέο υποχθόνιο σχέδιο για τη νέα σειρά με ακριβό "gaming as service " μοντέλο 

Εάν η MS έκανε αυτό από τότε που φτιάχτηκε, τώρα θα κανε παρέα στις χιλιάδες τεχνολογικές εταιρείες που απέτυχαν και είναι στο νεκροταφείο.

Επεξ/σία από marios02
Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι live θα ενσωματωθεί στο pass η θα είναι γενικα free οποτε σταματάνε το service σε βαθος χρόνου (για αυτο δινουν ακομα τριμηνες κτλ μεχρι τις ανακοινώσεις). Ηταν useless πλέον ούτως η άλλως. Το οτι μας επηρεάζει εμας με τα conversions, brazils κτλ ειναι μια εντελως αλλη και ασχετη ιστορία. Το ηθικό διδαγμα ειναι "μαξαρετε την συνδρομη σας τωρα που (ακομα) γυριζει." 

• Like 2
Δημοσ.

Λετε αμα παρουμε δηλαδη 12μηνη να μην την δεχτει; Δυσκολο ε; Μιας κ πχ πρεπει να αποσυρθουν κ απο ολα τα μαγαζια πλαισιο κωτσο κτλ κτλ κ απο online κτλ 

Πιστευω εχουμε καιρο μεχρι να βγει το seriesX κ τοτε μπορει να το κανουν

Δημοσ.

Το μονο που εχει συμβεί μεχρι τώρα ειναι οτι allegedly δεν την πουλανε μεσω store (δεν μπηκα να δω). Δεν περιμένω να εχει κάποιος θεμα με υπάρχοντες κωδικους. Απλα ετοιμάζονται για το μελλον. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως φαίνεται, όποιος προλάβει για μετατροπή gold brazil -> ultimate. Καλό θα ήταν οι νέοι χρήστες να χτυπήσουν κατευθείαν 3ετία να μην το ρισκάρουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα ήταν πολύ πιο σωστό να δώσει free το online;

Και ας κρατήσει σε συνδρομή το gamepass μαζί με τα games with gold. 

Πώς το βλέπετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...