Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nioloss είπε

Καλησπέρα εμένα λήγει η συνδρομή μου αύριο ,μπορώ όταν λήξει να κάνω στον ίδιο λογαριασμό το γνωστό κόλπο και αντί να.χρεωθω 1 ευρώ ultimate να χρεωθώ 13 μια φορά?

Ναι μπορείς 😎

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 14/12/2022 στις 12:25 ΜΜ, Lobo10 είπε

Μπορείς να πάρεις και 2 50αρες.

Αγοράζεις τις 2 50άρες, οκ.

(είμαι άσχετος με το άθλημα και ενδιαφέρομαι για Game Pass PC)

Μετά που τις καταχωρείς; Στο https://redeem.microsoft.com/ ? Είτε με VPN για χαμηλότερη χρέωση, είτε χωρίς;

Έχεις κάποιο balance στο MS account σου, στο οποίο πιστώνονται οι gift cards; Τι διάρκεια έχουν τα gift cards (ώσπου να εξαργυρωθούν εννοώ);

Τι διάρκεια έχει το MS balance, αν υπάρχει κάτι τέτοιο;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/12/2022 στις 3:03 ΜΜ, kkatzos είπε

Μετά που τις καταχωρείς; Στο https://redeem.microsoft.com/ ? Είτε με VPN για χαμηλότερη χρέωση, είτε χωρίς;

Έχεις κάποιο balance στο MS account σου, στο οποίο πιστώνονται οι gift cards; Τι διάρκεια έχουν τα gift cards (ώσπου να εξαργυρωθούν εννοώ);

Bump.

Περιμένω κι εγώ για να κάνω το ίδιο.

Δημοσ.
Στις 16/12/2022 στις 3:03 ΜΜ, kkatzos είπε

Δεν χρειάζεται vpn για να εξαργυρωθούν οι giftcards. Για τη διάρκεια του balance μπορείς να ρωτήσεις στην εξυπηρέτηση της MS.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις φόρτωσα επιτυχως  σε φιλο 3 χρονια pass απο τουρκια με Windscribe για vpn.

Οι 3 ετησιες gold τουρκιας αγοραστηκαν απο eneba και ενας μηνας gamepass ultimate με ενα ευρω.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Mr_Terror said:

Μολις φόρτωσα επιτυχως  σε φιλο 3 χρονια pass απο τουρκια με Windscribe για vpn.

Οι 3 ετησιες gold τουρκιας αγοραστηκαν απο eneba και ενας μηνας gamepass ultimate με ενα ευρω.

Να φανταστώ κάπου 85€ τελική τιμή, σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορούμε να εκμεταλευτούμε τη προσφορά της Πειραιώς με την επιστροφή yellows αν φορτώσουμε το λογαριασμό της Microsoft και την αγορά μέσω vpn ή το ξεχνάμε???

Επεξ/σία από antnatal
Δημοσ.
1 hour ago, antnatal said:

μπορούμε να εκμεταλευτούμε τη προσφορά της Πειραιώς με την επιστροφή yellows αν φορτώσουμε το λογαριασμό της Microsoft και την αγορά μέσω vpn ή το ξεχνάμε???

Τι θέλεις να πάρεις; 

Δημοσ.

Αν πάρω 2 μήνες και τον επόμενο μήνα ξανά αγοράσω άλλον ένα μηνα και κάνω την διαδικασία με το vpn θα έχω θέμα? Η πρέπει να τα βάλω όλα κατευθείαν? 

Δημοσ.

Γιατί δε φορτώνεις απευθείας όσο διάστημα πιστεύεις ότι θα χρειαστείς; 

Ιδανικά 36 μήνες (όπου είναι το μέγιστο χρονικό διάστημα που μπορείς) 

Όσο πιο πολλούς μήνες βάζεις, τόσο περισσότερο συμφέρει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...