Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα το μήνυμα λάθους του φίλου μας μου θυμίζει το γνωστό "κόλπο" που κάνουν κάποιοι και βάζουν άλλες χώρες όπως τουρκία ή βραζιλία ή αργεντινή ή άλλη για να παίρνουν φτηνά συνδρομές κτλ

σε τέτοια περίπτωση δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει το support της MS

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Ναι από εκεί και μου βγάζει αυτό.. 

Screenshot_20200810_133755_com.opera.browser.jpg

Είσαι νέος λογαριασμός ή παλιός που ήσουν US ας πούμε, και έκανες πρόσφατα αλλαγή σε Ελλάδα?

Πληρώνεις με Ελληνική πιστωτική ή με paypall με χωρα διαφορετική της Ελλάδος? 

Δημοσ.

Τον είχα τον λογαριασμό από παλιά αλλά έμπαινα με άλλον.. Με PayPal πάω να κάνω αγορά.. Και να τον έχεις us και να τον αλλάξεις μετά σε Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα πιστεύω.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Τον είχα τον λογαριασμό από παλιά αλλά έμπαινα με άλλον.. Με PayPal πάω να κάνω αγορά.. Και να τον έχεις us και να τον αλλάξεις μετά σε Ελλάδα δεν υπάρχει θέμα πιστεύω.. 

εγώ τον έχω Ελλάδα και ΗΠΑ χωρίς κανένα πρόβλημα

σε ελλάδα πληρώνω κανονικά με χρεωστική/πιστωτική ή paypal

σε ΗΠΑ πληρώνω μέσω καρτών USD που τις αγοράζω από το XBOX Live.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Όντως μήπως ο λογαριασμός σου ΔΕΝ είναι Ελληνικός αλλά κάποιας άλλης χώρας?

Θυμάσαι όταν τον έφτιαξες τι χώρα διάλεξες? Ότι χώρα διάλεξες τότε αυτού του region είναι και ο λογαριασμός σου.

Οπότε αν όπως λέει και ο ikoropolis πιο πάνω αν έχεις π.χ. Αμερικάνικο λογαριασμό πρέπει να πας στο Αμερικάνικο Microsoft store.

Ναι αλλά τώρα έχω  βάλει από Ελλάδα ... Αν βάλω αμερικανικό δεν μου περνάει μετά paypal η Ελληνική κάρτα !!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Όντως μήπως ο λογαριασμός σου ΔΕΝ είναι Ελληνικός αλλά κάποιας άλλης χώρας?

Θυμάσαι όταν τον έφτιαξες τι χώρα διάλεξες? Ότι χώρα διάλεξες τότε αυτού του region είναι και ο λογαριασμός σου.

Οπότε αν όπως λέει και ο ikoropolis πιο πάνω αν έχεις π.χ. Αμερικάνικο λογαριασμό πρέπει να πας στο Αμερικάνικο Microsoft store.

με σκότωσες... ikorolis.

Αν έχει ο φίλος λογαριασμό από ΗΠΑ θα πρέπει να προμηθευτεί κάρτες με το ανάλογο ποσό USD να τις περάσει μέσα στον λογαριασμό του και να προβεί στην αγορά

από ελλάδα δέχεται τα πάντα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Paragontas-x είπε

Συνδέσου στο λογαριασμό σου από εδώ.

Και θα δεις τι έχεις δηλωμένο για να προχωρήσεις αντίστοιχα.

Το είχα ανεβάσει και πιο πάνω σε φωτο  .. Greece  και  Ελληνικά μου γράφει !!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε

Το είχα ανεβάσει και πιο πάνω σε φωτο  .. Greece  και  Ελληνικά μου γράφει !!

Το θέμα είναι πότε έκανες την αλλαγή σε Greece? Τώρα ή πριν μηνες?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

Το θέμα είναι πότε έκανες την αλλαγή σε Greece? Τώρα ή πριν μηνες?

Ελλάδα όμως μου γράφει στο προφίλ δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια ποτέ το γύρισα  ... Πρέπει να την έχω κάνει καιρό? δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου το  περνάει .. υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω  ultimate .. Παίδες συγνώμη που σας πρήζω και ευχαριστώ πάντως που με βοηθάτε να το λύσουμε το θέμα ..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν πρήζεις κανέναν(Τουλάχιστον όχι εμένα) αφού υπάρχει ένα πρόβλημα όσο μπορούμε να βοηθήσουμε.

Πάντως εγώ στο ξαναλέω δοκίμασε να συνδεθείς στο λογαριασμό σου από αυτό το λινκ και δες τι σου γράφει για χώρα.

Πάντως αφού έχουμε αναφέρει τα πάντα και γιατρειά δεν υπάρχει θα σου πρότεινα να μιλήσεις μέσω chat με το Ms support που δουλεύει όλο το 24ωρο και να δεις τι θα σου πούνε.

Region  Greece γράφει φίλε μου .. Να βοηθήσω λίγο μπας και παίζει ρόλο αυτό ... Έχω δύο προφίλ με το άλλο μου τελείωσε η συνδρομή ultimate προχθές και μπήκα τώρα με το άλλο που δεν το χρησιμοποιούσα να περάσω το κολπάκι με τις brazil !! Τα προφίλ τα είχα  family ..Τώρα το έβγαλα πριν από family μπας και παίζει κάτι αλλά πάλι δεν μπορώ να κάνω ultimate ..στο μεταξύ στο  άλλο προφίλ μου έληξε η συνδρομή που είχα  έχω balance και 2 usd.. Μπορώ να  ξανά κάνω  family τον λογαριασμό και με τα δύο δολάρια να δοκιμάσω αν μπορώ να προβώ σε αγορά ultimate με το προφίλ που παιδεύομαι >?

• Confused 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Όταν λες παλιά εννοείς απ' όταν το xbox live δεν υπήρχε στην Ελλάδα και έπρεπε να κάνουμε πατέντες με λογαριασμό απο Usa ή Ireland ή Uk για να έχουμε.

Τσέκαρε το λίγο.

Και νομίζω μπορείς να το αλλάξεις region τον λογαριασμό σου αλλά δεν θυμάμαι πως.

Νομίζω όταν ήρθε το xbox live επίσημα στην Ελλάδα η Ms έδωσε το δικαίωμα να μπορέσουν όσοι Έλληνες είχαν διαλέξει π.χ. Ireland(Όπως είχα κάνει κι εγώ) να το γυρίσουν σε Ελλάδα.

Δεν νομίζω να έχεις έναν λογαριασμό σε παραπάνω από μια χώρες.

Μόνο μια τον έχεις και απλά από τις άλλες χρησιμοποιείς της κάρτες αλλά ο λογαριασμός μπορεί να δεχτεί μια και μόνο χώρα όχι πολλές.

Εννοείτε ότι γίνεται αλλά αν δεν γνωρίζεις ο λογαριασμός σου τι region έχει δηλωμένο ότι και ultimate να πάρεις θα είναι άχρηστο.

Στην κονσόλα μου XBOX 360 - XBOX One - XBOX One X είναι δηλωμένη στις ΗΠΑ δεν έχω αλλάξει σε ΕΛΛΑΔΑ.

Στο Microsoft ή XBOX 

ο πραγματικός μου λογαριασμός έχει διεύθυνση ελλάδας όπως και στοιχεία πληρωμής μέσω κάρτας ή paypal

ο λογαριασμός μου στις ΗΠΑ έχει διεύθυνση ΗΠΑ (συγκεκριμένα τις Καλιφόρνιας για έκπτωση φόρων) και δεν έχει στοιχεία πληρωμής καθώς μπαίνει χρηματικό ποσό σε USD κατευθείαν για αγορές

και δουλεύουν μια χαρά

Δημοσ.

μιλάω στο chat  και μου λέει  τα πρακάτω !!

Σ' ευχαριστώ που το επιβεβαίωσες. Ήμουν σε θέση να επανεξετάσει το λογαριασμό σας και μπορώ να δω εδώ ότι υπάρχει μια διαφορά με την περιοχή της μεθόδου πληρωμής και την αγορά σας. Επίσης, μπορώ να δω εδώ ότι η περιοχή της συνδρομής σας ήταν στις ΗΠΑ. Αν δεν σας πειράζει να ρωτήσετε, έχετε μια μέθοδο πληρωμής που ταιριάζει με την περιοχή της τρέχουσας συνδρομής σας;

Σας ευχαριστώ για αυτές τις πληροφορίες. Προς το παρόν, η καλύτερη επιλογή που έχουμε εδώ είναι να έχουμε την ίδια μέθοδο πληρωμής με την περιοχή της συνδρομής σας. Και η άλλη επιλογή που έχουμε εδώ είναι να αγοράσει μια κάρτα δώρο δολάριο στο κατάστημα όπου θα purhased την κάρτα δώρο συνδρομή. Και το εξαργύρωσε στο λογαριασμό σας και αγοράστε το παιχνίδι pass ultimate. Πώς σου ακούγεται αυτό;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη φίλτατε. 🤣

Το αλλάζω αμέσως.

Δεν νομίζω από Ελλάδα να δέχεται τα πάντα.

Εδώ νομίζω κάνεις λάθος.

Αν δεχότανε τα πάντα θα μπορούσαμε να αγοράζουμε και παιχνίδια π.χ. από Αμερική, Ιαπωνία και ούτω καθεξής.

Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μου δείξεις τι φώτο που λες?

Γιατί αν εννοείς αυτήν:

IMG_20200810_142504.jpg

Τότε δεν είναι από το λινκ που σου έδωσα πιο πάνω.

όπως είπα ο κύριος λογαριασμός είναι Ελλάδα και δέχεται όλους τους τρόπους πληρωμής κάρτα ή paypal μέσω της επίσημης ιστοσελίδας XBOX (GR)

αν θέλω όμως να εκμεταλλευτώ μια προσφορά που έχει το XBOX (US) Store που έχω κάνει setup τις κονσόλες

τότε αγοράζω αυτές xbox live usd gift card από κάποιο keys store και αφού βάλω το ποσό σε USD κάνω την αγορά μου κατευθείαν από το XBOX (US) Store μέσω της κονσόλας XBOX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...