Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Πόσο πήρες την κάρτα επέκτασης αν επιτρέπεται και από που;

Την αγόρασα από το επίσημο site της Western Digital με 1TB

https://www.westerndigital.com/el-gr/products/external-drives/wd-black-c50-expansion-card-for-xbox-ssd#WDBMPH0010BNC-WCSN

Επεξ/σία από Westcoast
  • Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Πόσο πήρες την κάρτα επέκτασης αν επιτρέπεται και από που;

6 λεπτά πριν, Westcoast είπε

Την αγόρασα από το επίσημο site της Western Digital με 1TB

https://www.westerndigital.com/el-gr/products/external-drives/wd-black-c50-expansion-card-for-xbox-ssd#WDBMPH0010BNC-WCSN

Και δώρο απο μένα ένα 10% επιπλέον!!!!  145€ για τον 1TB

https://www.westerndigital.com/company/programs/communications-registration

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια ultimate που λήγει Ιούλιο μπορώ να προσθέσω 1 χρόνο αν πάρω από eneba 12 μήνη core?  

Δεν είχα προσέξει στην ανάρτηση του sphinxgr  ότι οι 3 μήνες Core, όταν μπουν σε ενεργή συνδρομή Ultimate, γίνονται 50 ημέρες Ultimate.  

Επεξ/σία από Kopite
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/9/2023 στις 10:49 ΠΜ, sphinxgr είπε

6.69€ και με τον κωδικό GGD7q598s πάει ακόμα πιο κάτω (6,15€). Φορτώστε όσο προλαβαίνετε. Με τα Service Fees και ανάλογα με το πόσες αγοράσετε ανεβαίνει λίγο και τελική τιμή βγαίνει 4-4,2€ το μήνα η Ultimate . 

Οι 3 μήνες Core, όταν μπουν σε ενεργή συνδρομή Ultimate, γίνονται 50 ημέρες Ultimate. 

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

image.png.d9601b20f05723395a18aad7b8b2e439.png

6.48€. Με κωδικό θα πηγαίνει 6.

Φορτώστε! 

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή σήμερα λήγει η συνδρομή μου, θα ακολουθήσω τον οδηγό του δεύτερου ποστ, σαν σωστός insomniac. Ερώτηση: πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό ή μπορώ στον ήδη υπάρχων που έχω στην κονσόλα μου;

6 hours ago, sphinxgr said:

6.48€. Με κωδικό θα πηγαίνει 6.

Φορτώστε! 

Δηλαδή, αγοράζω 12 τέτοιες και με την μετατροπή πάει στα 2 χρόνια Ultimate, κοντά 2.80 ο μήνας;

EDIT: Άκυρο, τώρα είδα ότι γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε Ultimate, αφού δεν έχει λήξει ακόμα, σούπερ.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν έχεις 10 μέρες ακόμα ultimate και βάλεις 3 μήνες core θα μετατραπεί αυτόματα σε 2 μήνες έξτρα ultimate;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Malthador είπε

Επειδή σήμερα λήγει η συνδρομή μου, θα ακολουθήσω τον οδηγό του δεύτερου ποστ, σαν σωστός insomniac. Ερώτηση: πρέπει να φτιάξω νέο λογαριασμό ή μπορώ στον ήδη υπάρχων που έχω στην κονσόλα μου;

Δηλαδή, αγοράζω 12 τέτοιες και με την μετατροπή πάει στα 2 χρόνια Ultimate, κοντά 2.80 ο μήνας;

EDIT: Άκυρο, τώρα είδα ότι γίνεται αυτόματα η μετατροπή σε Ultimate, αφού δεν έχει λήξει ακόμα, σούπερ.

Πρόσεξε. Δεν είναι πλέον 1 προς1 η μετατροπή. Για 24 μήνες gold (core) παίρνεις 16 μήνες ultimate

4 λεπτά πριν, psof είπε

Δηλαδή αν έχεις 10 μέρες ακόμα ultimate και βάλεις 3 μήνες core θα μετατραπεί αυτόματα σε 2 μήνες έξτρα ultimate;

Ναι

Επεξ/σία από Nnoutas
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Nnoutas said:

Πρόσεξε. Δεν είναι πλέον 1 προς1 η μετατροπή. Για 24 μήνες gold (core) παίρνεις 16 μήνες ultimate

Ναι, έβαλα 10 τρίμηνες Core με 63 ευρώ και μου φόρτωσε μέχρι 19/02/2025, δηλαδή 17 μήνες Ultimate, δηλαδή 3,70 ο μήνας. Δεν είναι σαν την προηγούμενη φορά, πριν από 3 χρόνια που έβγαινε κοντά 2,50 ο μήνας, but still, κλέψιμο είναι σχετικά με την αρχική τιμή του Ultimate.

Συνεχίζω να φορτώνω μέχρι να κλείσω τριετία πάλι έτσι, δεν έχει αλλάξει κάτι στο stackάρισμα, σωστά;

• Like 2
Δημοσ.

Όχι δεν έχει αλλάξει η 3ετια. 
Εννοειται πως συμφέρει σε σχέση με τα 15€ τον μήνα που έχει κανονικά 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Ναι, έβαλα 10 τρίμηνες Core με 63 ευρώ και μου φόρτωσε μέχρι 19/02/2025, δηλαδή 17 μήνες Ultimate, δηλαδή 3,70 ο μήνας. Δεν είναι σαν την προηγούμενη φορά, πριν από 3 χρόνια που έβγαινε κοντά 2,50 ο μήνας, but still, κλέψιμο είναι σχετικά με την αρχική τιμή του Ultimate.

Συνεχίζω να φορτώνω μέχρι να κλείσω τριετία πάλι έτσι, δεν έχει αλλάξει κάτι στο stackάρισμα, σωστά;

Συνέχισε δυνατά για 36 μήνες, γιατί ίσως δεν έχουμε άλλη ευκαιρία έτσι όπως τα πάνε τα πράγματα. 

1 ώρα πριν, psof είπε

3 μήνες core σε ενεργή ultimate, γίνονται 50 ημέρες ultimate 

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, d_gkal είπε

Μπορώ να αγοράσει παιχνίδι από eneba για Τουρκία και με vpn να το κάνω redeem στο λογαριασμό μου; 

Ναι κανονικα ! 

αγοραζεις ειτε απο τουρκια ειτε απο αργεντινη ... 
μπαινεις με vpn (ειτε κινητο ειτε υπολογιστη) και κανεις redeem 
redeem.microsoft.com 

οτι πιο ευκολο ....  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...