Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Για αρχή θα ακυρώνα την κάρτα μου, χθες. 

Απο την ώρα που η χρέωση έγινε από pp, το paypal παραβιαστηκε. Εκτός αν απλά απέκτησε κάποιος πρόσβαση στον λογαριασμό του στο eneba. 

@sifario1 έχεις λογαριασμό eneba? Αν ναι, τσέκαρε αν έγιναν claim τα κλειδιά 

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Για αρχή θα ακυρώνα την κάρτα μου, χθες. 

Το θέμα πιο είναι.Με ήρθε μια ειδοποίηση στο ibank εθνικής για αυτόματη πληρωμή paypal μεσω τραπεζικού λογαριασμού.Στην paypal έχω συνδέσει την κάρτα και έναν λογαριασμό τραπεζικό σαν δεύτερη επιλογή και αυτό το έκανα όταν ζητήσω για χ.ψ λόγο κάποια κατάθεση να μου κάνουν η ανάληψη από στοίχημα.Και τα λεφτά τα τράβηξε από τραπεζικό λογαριασμό και όχι από την καρτα

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο την ώρα που η χρέωση έγινε από pp, το paypal παραβιαστηκε. Εκτός αν απλά απέκτησε κάποιος πρόσβαση στον λογαριασμό του στο eneba. 

@sifario1 έχεις λογαριασμό eneba? Αν ναι, τσέκαρε αν έγιναν claim τα κλειδιά 

Πιο εύκολο μου φαίνεται να μπήκαν στην Eneba, παρά στο paypall. Ακόμα πιο εύκολο θα μου φαινόταν να πάτησε κάποιο link στο κινητό ή υπολογιστή του και να έγινε απο εκεί η δουλεια. 

21 λεπτά πριν, sifario1 είπε

Το θέμα πιο είναι.Με ήρθε μια ειδοποίηση στο ibank εθνικής για αυτόματη πληρωμή paypal μεσω τραπεζικού λογαριασμού.Στην paypal έχω συνδέσει την κάρτα και έναν λογαριασμό τραπεζικό σαν δεύτερη επιλογή και αυτό το έκανα όταν ζητήσω για χ.ψ λόγο κάποια κατάθεση να μου κάνουν η ανάληψη από στοίχημα.Και τα λεφτά τα τράβηξε από τραπεζικό λογαριασμό και όχι από την κάρτα

Μπερδεμένη κατάσταση...

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, SabotazNic said:

Απο την ώρα που η χρέωση έγινε από pp, το paypal παραβιαστηκε.

Πώς να έγινε breached το Paypal; Το θεωρώ απίθανο, δεν γνωρίζω να έχει γίνει ποτέ αυτό το πράγμα σε ατομικό επίπεδο (που και μαζικά δηλαδή ένα hack έχει γίνει, στο τέλος του 2022 και επηρέασε όλα κι όλα 35k accounts, τρίχες δηλαδή). Για να κάνεις login στο PayPal ζητάει 2FA κάθε φορά, πρέπει να το θέλεις για να σου κλέψουν τους κωδικούς.

Στο eneba account του φίλου μπήκαν κατά 99% και έκαναν authorize πληρωμή από Paypal.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πώς να έγινε breached το Paypal; Το θεωρώ απίθανο, δεν γνωρίζω να έχει γίνει ποτέ αυτό το πράγμα σε ατομικό επίπεδο (που και μαζικά δηλαδή ένα hack έχει γίνει, στο τέλος του 2022 και επηρέασε όλα κι όλα 35k accounts, τρίχες δηλαδή). Για να κάνεις login στο PayPal ζητάει 2FA κάθε φορά, πρέπει να το θέλεις για να σου κλέψουν τους κωδικούς.

Στο eneba account του φίλου μπήκαν κατά 99% και έκαναν authorize πληρωμή από Paypal.

Αυτό είναι το περίεργο δεν έχω acount eneba σαν επισκέπτης πάντα πληρώνω

Δημοσ.

Άλλαξε κωδικούς paypal και ebanking και κάνε αμφισβήτηση των πληρωμών και στο paypal και στην τράπεζα σου.

Κάνε και ένα πάγωμα στην κάρτα σου και να την ξεπαγώνεις όποτε θες να κάνεις κάποια συναλλαγή μέχρι να δεις τι τελικά έγινε. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jpil είπε

Άλλαξε κωδικούς paypal και ebanking και κάνε αμφισβήτηση των πληρωμών και στο paypal και στην τράπεζα σου.

Κάνε και ένα πάγωμα στην κάρτα σου και να την ξεπαγώνεις όποτε θες να κάνεις κάποια συναλλαγή μέχρι να δεις τι τελικά έγινε. 

Τέλος όλα καλά έτσι πιστεύω.Χθες είχα ανοίξει υπόθεση στο paypal τους είπα τι έγινε και μου επέστρεψαν τα λεφτά και με είπαν ότι δεν ευθύνομαι εγώ δηλαδή δεν τις έκανα εγώ τις συναλλαγές.Αλλαξα στο paypal κωδικούς.Προς το παρών δεν θα κάνω κάτι με την τράπεζα εννοώ επειδή τράβηξε λεφτά  από τραπεζικό λογαριασμό και όχι από την καρτα θα παρακολουθώ τον λογαριασμό έτσι κι αλλιώς δεν θα έχω λεφτά μέσα το πολύ 10 ευρώ.

Αυτό που θέλω να πω παιδιά προσοχή με το eneba και πάντα paypal.Δεν το ήξερα μέχρι που άρχισα να googlαρω το πρόβλημα μου.Πολλες περιπτώσεις με λάθος χρεώσεις με συναλλαγές που δεν γίνονται με κλειδιά που δεν έρχονται κτλ.Ειναι μέχρι να σε τυχει

Επεξ/σία από sifario1
  • Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Σήμερα λήγει το ultimate. 

Περιμένω να λήξει και αγοράζω 3 χρόνια core + 1 μήνα ultimate; 

Ναι. 2ο post. 

44€ * 3 + Ultimate και με περίπου 160€ θα έχεις 25 μήνες. Δεν είναι κ ιδιαίτερα φθηνό πλέον (6,5€/μήνα). 

Μη σου πω παίζει την ίδια τιμή με το να προσθέσεις συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

12€ = 50 ημέρες = 7,2€. Παίζουν κ εκπτωτικοί κωδικοί βέβαια που ρίχνουν την τιμή.

Οπότε ίσως να έβαζες λίγους μήνες να κάνεις τη δουλειά σου κ να μην πληρώσεις προκαταβολικά 160€ χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος

• Like 1
Δημοσ.

Έβγαλε σε κάποιον τώρα τελευταία όταν στάκαρε τον δωρεάν μήνα με την ενεργοποίηση της αυτόματης ανανέωσης?Η το κόψαν και αυτο?

Δημοσ.

image.png.bae6ef1a46c3bd5ff5a1d1d95aff9d8f.png

καλησπερα παιδια, να ρωτησω αυτη η αναλογια ειναι σωστη , εδω περα? αν ναι, γτ καποιος να βαλει αλλη εκτος απο 90αρα core καρτα?

Δημοσ.
23 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Σήμερα λήγει το ultimate. 

Περιμένω να λήξει και αγοράζω 3 χρόνια core + 1 μήνα ultimate; 

12 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Ναι. 2ο post. 

44€ * 3 + Ultimate και με περίπου 160€ θα έχεις 25 μήνες. Δεν είναι κ ιδιαίτερα φθηνό πλέον (6,5€/μήνα). 

Μη σου πω παίζει την ίδια τιμή με το να προσθέσεις συνδρομή στην ήδη υπάρχουσα

https://www.eneba.com/xbox-xbox-live-gold-3-month-xbox-live-key-global

12€ = 50 ημέρες = 7,2€. Παίζουν κ εκπτωτικοί κωδικοί βέβαια που ρίχνουν την τιμή.

Οπότε ίσως να έβαζες λίγους μήνες να κάνεις τη δουλειά σου κ να μην πληρώσεις προκαταβολικά 160€ χωρίς να υπάρχει κάποιο κέρδος

South Africa Gamepass Ultimate 25 ευρω! 
με παιδεψε αρκετα ... 
αλλα τελικα αξιζει ! 
καταφερα να την περασω με ενα SA VPN που βρηκα στο google store. 
και οχι με την πρωτη ... 

βεβαια ... 4.5€ ο μηνας ... οποτε μπορει να αξιζει να δοκιμασει καποιος! 
με προσοχη ομως .... μπορει και να μην πετυχει ... οποτε ο καθενας παιρνει τα ρισκα του! 

Screenshot 2024-01-18 232148.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

South Africa server πάντως έχει και το TunnelBear που θα το προτιμούσα σε σχέση με ένα τυχαίο VPN. Εγώ αυτό έχω χρησιμοποιήσει για εξαργύρωση κωδικών παιχνιδιών από Αργεντινή. Φαίνεται να παίρνει ip από SA αλλά δεν έχω δοκιμάσει να δω αν δουλεύει με Microsoft.

Η προσοφρά όντως είναι δελεαστική και ίσως να το δοκιμάσω...

EDIT: Για να προλάβω κόσμο, με tunnelbear ο κωδικός δεν περνάει (σε μένα τουλάχιστον). Μου μένει αμανάτι προς το παρόν και κάνω τις δοκιμές μου άλλη φορά!!

2024-01-19.png

Επεξ/σία από BillT
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dskoul είπε

με παιδεψε αρκετα ... 
αλλα τελικα αξιζει ! 
και οχι με την πρωτη ... 

με προσοχη ομως .... μπορει και να μην πετυχει ... οποτε ο καθενας παιρνει τα ρισκα του! 

Αυτή μπορεί να στακάρει σε ήδη υπάρχουσα συνδρομή και να προσθέσουμε 6 μήνες?Γιατί κάπου στην περιγραφή λέει για trial και γενικά δεν το διευκρινίζουν.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, demmian είπε

image.png.bae6ef1a46c3bd5ff5a1d1d95aff9d8f.png

καλησπερα παιδια, να ρωτησω αυτη η αναλογια ειναι σωστη , εδω περα? αν ναι, γτ καποιος να βαλει αλλη εκτος απο 90αρα core καρτα?

Tι εννοείς 90αρα?

15 ώρες πριν, dskoul είπε

με παιδεψε αρκετα ... 
αλλα τελικα αξιζει ! 
και οχι με την πρωτη ... 

Βάλε link της συνδρομής που αγόρασες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...