Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Inline οι απαντήσεις

Thanks Sphinx.

To "αν δεν ξέρεις που πέφτει γεωγραφικά η Βραζιλία" πόνεσε όμως 😁😁

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπράβο στον OP, έβαλα χτες Ultimate μέχρι 27 Ιουλίου 2020 με 61€ :D κι ας μη μου ρθε ακόμα το X.

Ερώτηση: Τώρα που τα έκανα όλα αυτά, εάν δω πως μου αρέσει πολύ θα μπορώ να μαξάρω τους μήνες; Τουτέστιν να πάρω άλλη μια 12άρα απο Βραζιλία;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, darklordvader77 είπε
  1. Μπράβο στον OP, έβαλα χτες Ultimate μέχρι 27 Ιουλίου 2020 με 61€ :D κι ας μη μου ρθε ακόμα το X.
  2. Ερώτηση: Τώρα που τα έκανα όλα αυτά, εάν δω πως μου αρέσει πολύ θα μπορώ να μαξάρω τους μήνες; Τουτέστιν να πάρω άλλη μια 12άρα απο Βραζιλία;
  1. Εννοείς μήπως 2022?
  2. Όχι. Τώρα που έχεις ενεργό ultimate, δεν μπορείς να προσθέσεις απο πάνω άλλους μήνες γιατι θα γίνει μετατροπή βάσει του ακόλουθου πίνακα

Screenshot_20200303-210532.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε
  1. Εννοείς μήπως 2022?
  2. Όχι. Τώρα που έχεις ενεργό ultimate, δεν μπορείς να προσθέσεις απο πάνω άλλους μήνες γιατι θα γίνει μετατροπή βάσει του ακόλουθου πίνακα

Screenshot_20200303-210532.jpg

Ναι εκ περιτροπής εγραψα 2020, εννοουσα 2022. 

Κατάλαβα, δηλαδή θα μου γίνουν +4 μήνες με μια 12άρα Gold. Thanks!!

Δημοσ.

Πραγματικα το game pass ultimate ειναι ultimate experience 😏 με 60 - 70 ευρω μαξιμουμ εχεις για 2 χρονακια ultimate και αυτο παει να πει πχ μονο το καινουριο forza που θα μπει day one θα εκανε ενα 50αρι για πλακα απο skroutz ! Oποτε τα βγαζεις τα λεφτα σου , κ απο οτι λενε ολα τα first party  θα μπαινουν day one αρα win-win

To μονο μειον οτι δεν σου ανηκει το game αλλα κ εγω που εκανα πχ συλλογη με τα παιχνιδια cd δεν αξιζει πια..

Ξερει κανεις αν αγορασω απο τωρα απο cdkeys  μια 12μηνη βραζιλιας αν μπορω να την χρησιμοποιησω τον σεπτεμβριο? Μιας κ τοτε μου ληγει το ultimate ?

Δημοσ.
14 ώρες πριν, malias4 είπε

😏

Ξερει κανεις αν αγορασω απο τωρα απο cdkeys  μια 12μηνη βραζιλιας αν μπορω να την χρησιμοποιησω τον σεπτεμβριο? Μιας κ τοτε μου ληγει το ultimate ?

Να μην την αγοράσεις για 5 μήνες μετά.

Και μπορεί να μην δουλεύει και μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να τη γυρίσεις σε Ultimate (το πιο σημαντικό) . 

Υπομονή. Θεωρώ κάτι θα υπάρχει κ τοτε. 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Να μην την αγοράσεις για 5 μήνες μετά.

Και μπορεί να μην δουλεύει και μπορεί να μην υπάρχει η δυνατότητα να τη γυρίσεις σε Ultimate (το πιο σημαντικό) . 

Υπομονή. Θεωρώ κάτι θα υπάρχει κ τοτε. 

Ε κ να μην υπαρχει η δυνατοτητα να γινει το κολπο με το ultimate δεν πειραζει μιας κ θα τη χρειαστω σιγουρα για xbox live . Aπλα φοβαμαι οντως μετα απο τοσο καιρο μην μου πουν μετα οτι εχει γινει ηδη redeemed κτλ κ αντε να βρω ακρη. Ειχε κατεβει 27€ παλι γιαυτο το ελεγα αλλα θα περιμενω 

Δημοσ.

Επειδή λήγει τον άλλον μήνα η gold συνδρομή μου, ξέρει κάποιος καμιά καλή προσφορά για να αγοράσω; Αν είναι και ultimate ακόμα καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2020 στις 4:44 ΜΜ, darklordvader77 είπε

Ναι εκ περιτροπής εγραψα 2020, εννοουσα 2022. 

Εκ παραδρομής...

____

Εμένα με ενδιαφέρει σε αυτή τη φάση να παίξω μόνο ένα συγκεκριμένο παιχνίδι του Game Pass.

Μου αρκεί ένας μήνας...

Όποτε βάζω το 1Ε / 1 μήνα Game Pass Ultimate;

Την προσφορά που (νομίζω) ότι έχει μέσα η κονσόλα 1 μηνά Gold την βάζω και αυτή (κι αν ναι, με ποιά σειρά);

Επεξ/σία από mahair7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mahair7 είπε

Μου αρκεί ένας μήνας...

Όποτε βάζω το 1Ε / 1 μήνα Game Pass Ultimate;

Την προσφορά που (νομίζω) ότι έχει μέσα η κονσόλα 1 μηνά Gold την βάζω και αυτή (κι αν ναι, με ποιά σειρά);

1 μήνα Gold και μετά 1Ε / 1 μήνα Game Pass Ultimate και θα καταλήξεις με 2 μήνες Ultimate στο τέλος.

• Thanks 1
Δημοσ.

Θέλω να ευχαριστήσω απο τα βάθη της μικρής, πέτρινης καρδιάς μου τη Σφίγγα για το tip και αναλυτικό οδηγό, κάτοχος g.pass ultimate εδω και 2 ώρες, εύγε τέκνο μου...
source.gif

YΓ : με το throttling που έχει πέσει απο την MS, μεθαύριο θα τελειώσω τα downloads, επίσης, μονο με Halo collection, Halo 5 και Gears 4 & 5 (και κατι άλλα πραματάκια) o δίσκος έχεις σχεδόν γεμίσει ήδη 😁

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδια...Μια ερωτηση

Εχω ultimate μεχρι τον Νοεμβριο.Ειχα βαλει περυσι gold και με την προσφορα με το 1€ εγινε ολο ultimate.

Μπορω να βαλω τωρα gold και παλι με 1€ να μετατραπει ολο σε ultimate η αν βαλω τωρα gold μονο του θα το μετατρεψει σε λιγοτερους μηνες ultimate;

Μηπως πρεπει να το αφησω να ληξει εστω μια μερα και μετα να το κανω εφοσον θα τρεχει η προσφορα με το 1€ Ultimate ;

Δημοσ.

Θα το αφήσεις να λήξει. 

έπειτα αγοράζεις gold(ας πούμε ότι κοστίζει 45€) και ultimate με 13€ όμως. Έτσι όλοι οι μήνες θα γίνουν ultimate. Άρα με ~60€ θα έχεις ένα χρόνο ultimate. 

Αν κάνω λάθος διορθωστε με

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...