Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα τίποτα... Δοκιμασμένο με Urban VPN, Tunnelbear, Windscribe (επί πληρωμή μήνα).

Screenshot_2.jpg

Αφού έφαγα 1 μέρα μου δεν υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσω άλλο... Οι μη χρησιμοποιημένοι κωδικοί είναι σε αγγελία https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2289709-game-pass-core-12-month-india-brazil/

Αν κάποιος επιμένει ότι ξέρει τρόπο να τα περάσει, ευχαρίστως να κεράσω τους καφέδες μίας εβδομάδας!

Επεξ/σία από stevelord
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, stevelord είπε

Ακόμα τίποτα... Δοκιμασμένο με Urban VPN, Tunnelbear, Windscribe (επί πληρωμή μήνα).

Screenshot_2.jpg

Αφού έφαγα 1 μέρα μου δεν υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσω άλλο... Οι μη χρησιμοποιημένοι κωδικοί είναι σε αγγελία https://www.insomnia.gr/classifieds/item/2289709-game-pass-core-12-month-india-brazil/

Αν κάποιος επιμένει ότι ξέρει τρόπο να τα περάσει, ευχαρίστως να κεράσω τους καφέδες μίας εβδομάδας!

Πριν 2 χρόνια ένας φίλος δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει τον κωδικό μόνος του με διάφορα vpn που δοκίμασε και μίλησε με το support και του τον έβαλε ο τύπος από το support.

Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί σε αυτό το σημείο το έχω χάσει.

Έστω ότι παίρνεις τώρα 3 12μηνες γίνονται μετατροπή σε ultimate 2 χρόνια δεν έχει σημασία.

Αυτό το ξανακάνεις όταν λήξει η δεν μπορείς να γεμίσεις ξανά?άρα αφού λήξει ο χρόνος τότε πας υποχρεωτικά σε συνδρομή μήνα μήνα. Γιατί αν αλλάξεις λογαριασμό χάνεις ότι έχεις στον άλλο

Δημοσ.

Εγώ πάντως βλέπω ότι για εμένα που έχω ενεργή ultimate δεν συμφέρει κάτι μιας και βάζεις 1 χρόνο και παίρνεις 4 μήνες μόνο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Ο περιορισμός στους 13 μήνες μέγιστο ultimate, ξεκινάει από 18/09/2024 ?

Ναι. :(

21 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Ωπα ωπα απο που προκύπτει αυτό; Εχω μείνει πίσω; 3 έτη ήταν

Ηταν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ανακοινωθηκαν αρκετές αλλαγές τον Ιούνιο για το game pass. Αύξηση τιμής, το μέγιστο που θα μπορούν όλες οι χώρες να στοκαρουν pass πλέον είναι 13 μήνες από 3 έτη.

• Sad 1
Δημοσ.

Είστε σίγουροι ότι ισχύει για το game pass ultimate? Έχει βγει σχετική ανακοίνωση; Είχα διαβάσει ότι η ανακοίνωση για τους 13 μήνες αφορά μόνο το game pass console 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Braveheart1980 είπε

Οπότε μπορούμε να στακάρουμε πχ μέχρι 17/09/2027; Ή χάνουμε αυτό που έχουμε πάνω από 13 μήνες;

Αν βάλεις τώρα 36 μηνες ΔΕΝ τους χάνεις ποτέ. Αν πας 20/9 βάλεις πάνω απο 13 μηνες, ΔΕΝ θα μπορεις

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...