Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ενεργή Ultimate που λήγει στις 25 Νοέμβρη. Τι με συμφέρει να κάνω για ανανέωση για 2 χρόνια; Έχω χαθεί λιγάκι…

Επεξ/σία από jimbarca
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimbarca είπε

Παιδιά καλησπέρα. Έχω ενεργή Ultimate που λήγει στις 25 Νοέμβρη. Τι με συμφέρει να κάνω για ανανέωση για 2 ή 3 χρόνια; Έχω χαθεί λιγάκι…

Σε ληγμένη συνδρομή 12 μήνες core ευρωπαϊκή κάνουν γύρω στα 39€ και γίνονται 6 μήνες ultimate δλδ περίπου 6.60€ ο μήνας.

Σε ενεργή συνδρομή 6 μήνες core Ινδίας κάνουν γύρω στα 13€ και γίνονται 2 μήνες ultimate δλδ για να κάνεις 6 μήνες θέλεις τρεις 6μηνες άρα 3x13= 39€ και 6.60 ο μήνας.

Συνεπώς ίδιο μου φαίνεται..θα μας διαφωτίσει όμως πολύ σύντομα ο @sphinxgr 😎 όπως πάντα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Σε ληγμένη συνδρομή 12 μήνες core ευρωπαϊκή κάνουν γύρω στα 39€ και γίνονται 6 μήνες ultimate δλδ περίπου 6.60€ ο μήνας.

Σε ενεργή συνδρομή 6 μήνες core Ινδίας κάνουν γύρω στα 13€ και γίνονται 2 μήνες ultimate δλδ για να κάνεις 6 μήνες θέλεις τρεις 6μηνες άρα 3x13= 39€ και 6.60 ο μήνας.

Συνεπώς ίδιο μου φαίνεται..θα μας διαφωτίσει όμως πολύ σύντομα ο @sphinxgr 😎 όπως πάντα.

Ξέχασες να προσθέσεις στην ληγμένη συνδρομή και το ποσό του ενός μήνα ultimate που θα χρειαστεί να προσθέσεις για να γίνει μετατροπή του Core σε ultimate

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Ξέχασες να προσθέσεις στην ληγμένη συνδρομή και το ποσό του ενός μήνα ultimate που θα χρειαστεί να προσθέσεις για να γίνει μετατροπή του Core σε ultimate

1€ είναι..για 14 μέρες..

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, music_lover είπε

1€ είναι..για 14 μέρες..

Αν δεν είχες ποτέ συνδρομή. Αν είχες και τελείωσε ξαναβαζεις με 13,99€ 

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Αν δεν είχες ποτέ συνδρομή. Αν είχες και τελείωσε ξαναβαζεις με 13,99€ 

Για αυτό θέλουμε τον @sphinxgr να μας τα αναλύσει σωστά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Για αυτό θέλουμε τον @sphinxgr να μας τα αναλύσει σωστά.

Νομιζω δεν εχει ακομα νοημα. Περα οτι ειναι πλεον 18 ευρω η μετατροπη σε Ultimate, η μονη αλλαγη μεχρι τωρα ειναι στις αναλογιες που γραφτηκαν πιο πανω (2:1 η αναβαθμιση σε Ultimate, ενω 3:1 η προσθηκη συνδρομων σε ultimate). Οπως ειπα, στις 18 θα ανανεωθουν και τα faq της MS

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, broxopios είπε

Γιατί κάποιοι προτιμάτε 6μηνες core συνδρομές και όχι 12μηνες (από Ινδία);

Ενα διαβασμα των τελευταιων 2 σελιδων αρκει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ενα διαβασμα των τελευταιων 2 σελιδων αρκει...

Διάβασα τουλάχιστον 10 σελίδες αλλά δεν είδα αιτιολογία. Γι αυτό και η απορία μου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, broxopios είπε

Διάβασα τουλάχιστον 10 σελίδες αλλά δεν είδα αιτιολογία. Γι αυτό και η απορία μου.

Μέχρι πριν την προχθεσινή αλλαγή είχαμε:

6μηνες core = 81 ημέρες gp ultimate

12μηνες core = 120 ημέρες gp ultimate

Και τώρα απ ότι λένε τα παιδιά πήγε

6μηνες core = 60 ημέρες gp ultimate

12μήνες core = 114 ημέρες gp ultimate

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγω έχω ήδη ενεργή συνδρομή ultimate, αλλά βλέπω ότι 3μηνη Ινδίας έχει 18 ευρω, μπορώ να αλλάξω region και να πάρω 6 3μηνες να στακαρω;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Όταν λέτε αλλάξανε τις μετατροπές εννοείτε γι' αυτούς που θα βάλουν τώρα ultimate ή και γι' αυτούς που έχουν ήδη βάλει?

Μάλλον για όσους θα βάλουν.

Για οσους θα βαλουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...