Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fouskos είπε

Πήρα και εγώ μια 3μηνη. Η συνδρομή που έχω τελειώνει σε 6 ημέρες. Πρέπει να περιμένω να τελειώσει και μετά να βάλω την καινούργια η μπορώ απο σήμερα? 

Μπορείς από σήμερα. Πάντως θεωρώ μεγάλη χαζομάρα της MS που δεν έχει ξεκλείδωτα τα χρόνια για να stackάρεις. Χάνει πωλήσεις χωρίς λόγο.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ευχαριστώ να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Μπορώ να πάρω live gold απο cd keys που έχει 3 μήνες με 18.69 και μετά να βάλω τον κωδικό που πήρα τώρα για 3 μήνες ultimate? Μετά θα γίνει αυτόματα 6 μήνες ultimate? Αν το κάνω αυτό θα πρέπει να περιμένω 6 ημέρες να μου λήξει η υπάρχουσα ultimate αλλιώς δεν θα έχω 6 μήνες ultimate? ελπίζω να μην σας μπέρδεψα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Μπορείς από σήμερα. Πάντως θεωρώ μεγάλη χαζομάρα της MS που δεν έχει ξεκλείδωτα τα χρόνια για να stackάρεις. Χάνει πωλήσεις χωρίς λόγο.

Marketing είναι, σου λέει εγώ σε 3 χρόνια έχω στόχο από 15 εκατ. συνδρομητές να φτάσω στα 100εκατ.και τότε να βάλω την τιμή στα 15€/μήνα sto ultimate. 

EDIT: λέω εγώ τώρα , μια ιδέα είπα όχι οτι ισχύει, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Επεξ/σία από SKRUTZ
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SKRUTZ είπε

Marketing είναι, σου λέει εγώ σε 3 χρόνια έχω στόχο από 15 εκατ. συνδρομητές να φτάσω στα 100εκατ.και τότε να βάλω την τιμή στα 15€/μήνα sto ultimate. 

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το marketing. Χάνει φρέσκα ζεστά λεφτά τώρα. Με απλό επιτόκιο τα έβγαλε τα λεφτά που λες. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι νομικό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, fouskos είπε

Ευχαριστώ να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Μπορώ να πάρω live gold απο cd keys που έχει 3 μήνες με 18.69 και μετά να βάλω τον κωδικό που πήρα τώρα για 3 μήνες ultimate? Μετά θα γίνει αυτόματα 6 μήνες ultimate? Αν το κάνω αυτό θα πρέπει να περιμένω 6 ημέρες να μου λήξει η υπάρχουσα ultimate αλλιώς δεν θα έχω 6 μήνες ultimate? ελπίζω να μην σας μπέρδεψα!

διαβασε τον οδηγο στην αρχη ... 
μην βαλεις τιποτα ! 
περιμενε να ληξει ... και κανε τα βηματα που γραφει ο οδηγος  ... θα σου βγει πολυ πιο φτηνα ! 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Για κάποιον που έχει ήδη xbox game pass ultimate έχει δοκιμάσει να προσθέσει αυτό τον κωδικό?

παντως γραφει οτι ΔΕΝ κανει για Ελλαδα ... 
δοκιμασε το και πες μας 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Paragontas-x είπε

Μα μέσω vpn λέω όπως κάνουμε και με τις Βραζιλίας.

Πάντως λάβετε υπόψιν ότι στάνταρ για τα Χριστούγεννα θα κάνουν και πρόσφορες έτσι.

Δοκιμασε το και πες μας ! 

Δημοσ.

Όταν πάω να κάνω join για το Game Pass Ultimate και με ενημερώνει ότι θα κάνει μετατροπή το XBOX Live Gold, πατάω ΟΚ, αλλά μετά ζητάει διεύθυνση, με default επιλογή US.

Δημοσ.

εχει δοκιμασει καποιος το κολπο με το 1 ευρω και gold για δευτερη φορα γιατι μου τελειωνει η συνδρομη  ultimate ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nekio είπε

εχει δοκιμασει καποιος το κολπο με το 1 ευρω και gold για δευτερη φορα γιατι μου τελειωνει η συνδρομη  ultimate ?

αν στο βγαζει ως επιλογη το 1€ τοτε γινεται.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sndev είπε

Φιλος διαβασε σε παρακαλώ προηγούμενο ποστ για το πως. Αν σε μπερδέψει κ δε το καταφέρεις ευχαρίστως το βράδυ πες μου να ανεβασω κάπου το apk. Btw  Μια χαρα παιζει και στο mi box πολυ καλύτερα απο τη sony tv

Ώπα sorry τώρα διάβασα το προηγουμενο σου post, μόνο με ADB μπαίνει στο mi box? Αν ναι άστο, δεν θα βγάλω άκρη ευκολα....

Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Όταν πάω να κάνω join για το Game Pass Ultimate και με ενημερώνει ότι θα κάνει μετατροπή το XBOX Live Gold, πατάω ΟΚ, αλλά μετά ζητάει διεύθυνση, με default επιλογή US.

δες στο account στη Microsoft τι στοιχεία ειναι δηλωμένα αλλάζει από εκει. το αλλαξα σε αγγλια εγώ για να εχω το cloud

https://account.microsoft.com/profile/

3 λεπτά πριν, foler79 είπε

Ώπα sorry τώρα διάβασα το προηγουμενο σου post, μόνο με ADB μπαίνει στο mi box? Αν ναι άστο, δεν θα βγάλω άκρη ευκολα....

Ευχαριστώ πάντως!

οχι εγω το εκανα ετσι γτ με βολεύει. πιστεύω οτι 99% μπαίνει κ με φλασακι. κανε copy to apk σε flashaki κ κανε δουλιτσα :)

Επεξ/σία από sndev
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SKRUTZ είπε

Το να υπάρχουν με τρομάζει λίγο. Δεν ξέρω αν σε 6-10 ή 15 μήνες μετά θα λειτουργούν οι κωδικοί, και άντε να βρεις ακρη μετά. Προσωπικά δεν κρατάω κωδικό ούτε μια εβδομάδα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. 

Είχα γράψει κάποια στιγμή τι είχα τραβήξει με κωδικό game pass απο την eneba και έπρεπε να μιλήσω με microsoft και screenshots από το chat. Γενικά ταλαιπωρήθηκα 2-3 μέρες μέχρι να μου δώσουν καινούριο κωδικό από eneba. Φαντάσου τώρα να πήγαινα να τον βάλω μετά από 6 μήνες.

3 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Πήρα 3 να υπάρχουν!!! Thanks

Δεν τις κράτησα στην άκρη βρε. Τις πέρασα στο λογαριασμό απευθειας

image.png.716f03e628c3dd46cc97cf5c3f0456b5.png

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, sndev είπε

οχι εγω το εκανα ετσι γτ με βολεύει. πιστεύω οτι 99% μπαίνει κ με φλασακι. κανε copy to apk σε flashaki κ κανε δουλιτσα :)

Το έκανα ήδη αλλά πάει να ξεκινήσει την εγκατάσταση κ μου βγάζει μύνημα δεν έγινε η εγκατάσταση

Δημοσ.

δες μηπως δεν εχεις χώρο το ιδιο πράγμα μοθ κανε στο nova go και ας κάποιο χώρο  , εσβησα 2 3 βλακείες απο τα download k εγινε η εγκατασταση , αλλιώς Adb..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...