Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δεν με ενδιαφέρει το pass ultimate, εγώ ενδιαφέρομαι για το core, για το online multiplayer μόνο. Είχα έως τώρα 2 χρόνια τουρκικό core με 40 ευρώ, σήμερα με όλα αυτά που έγιναν ο 1 ή 2 χρόνια πόσα βγαίνουν, και με τι region, ελπίζω να μην πρέπει να πληρώσω 50-60 ευρώ για 1 χρόνο, γιατί αλλιώς με τόσα χρήματα βάζω και στο playstation.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Τελικά από Ινδια δουλεύουν οι κωδικοί;;;; 

Τι εννοείς σε μπαναραν?????

TLDR: δεν μου μπάναραν το λογαριασμό, μου έκλεισαν την εξαργυρωση κωδικών όσον φαινόμουν αργεντινή.

Τι έγινε: απ'όταν μου ήρθε το email της MSFT ότι ο λογαριασμός μου μεταφέρθηκε σε αργεντινή και μου εμφανιζόταν το argentina ακόμα και χωρίς VPN, δεν μπορούσα να εξαργυρώσω κανενα κωδικό, είτε με είτε χωρίς VPN - Πχ δοκίμασα να εξαργυρωσω κωδικό για το Minecraft Legends (global κωδικός από το Prime Gaming) και στο τέλος μου έβγαζε wrong region. Σε ερώτηση που έκανα στο τσατ της MSFT μου είπαν ότι έχει μπει αναστολή στην εξαργυρωση κωδικών λόγω υποψίας VPN. 

Της το έκλεισα το τσατ στη μούρη, μπήκα στα στοιχεία του λογαρισμού μου, έσβησα ό,τι υπηρχε από αργεντινή (γλώσσα, περιοχή, μια διευθυνση ενός mcdonalds, ΤΑ ΠΑΝΤΑ) , και μόλις το γύρισα σε ελλάδα και είδα στο redeem.microsoft.com το "Ελλάδα" στην παρένθεση, ξεκίνησε να περνάει κανονικά κωδικούς.

Προς το παρόν, έχω εξαργυρώσει κωδικούς μόνο global από το Prime Gaming κι ένα DLC κωδικό του FAR CRY 6 που ήταν κι αυτός global κι όλα κομπλέ.

Επειδή είναι ο βασικός μου λογαριασμός και το βασικό μου email - δεν συνεχίζω τις μλκίες με VPN. Καλα φάγαμε, καλά ήπιαμε, μου κάνει χάρη να φτιάξω 10 email και να τα έχω όλα στην κονσολα παρα να έχω το ρίσκο να χάσω εκτός από το XBOX account μου και προσωπικά μου στοιχειά. 

PS: Στο συγκεκριμένο λογαριασμό μέσω tunnelbear από το 21 έχω περάσει

8 παιχνίδια μέσω αργεντινής

1 12μηνη τούρκικη συνδρομή gold η οποία έγινε ultimate με 1€ ελληνικό

2 12μηνες  core ινδίας 

1 παιχνίδι τουρκίας.

Επεξ/σία από ParafronGR
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 3/5/2025 στις 10:59 ΜΜ, ParafronGR είπε

TLDR: δεν μου μπάναραν το λογαριασμό, μου έκλεισαν την εξαργυρωση κωδικών όσον φαινόμουν αργεντινή.

Τι έγινε: απ'όταν μου ήρθε το email της MSFT ότι ο λογαριασμός μου μεταφέρθηκε σε αργεντινή και μου εμφανιζόταν το argentina ακόμα και χωρίς VPN, δεν μπορούσα να εξαργυρώσω κανενα κωδικό, είτε με είτε χωρίς VPN - Πχ δοκίμασα να εξαργυρωσω κωδικό για το Minecraft Legends (global κωδικός από το Prime Gaming) και στο τέλος μου έβγαζε wrong region. Σε ερώτηση που έκανα στο τσατ της MSFT μου είπαν ότι έχει μπει αναστολή στην εξαργυρωση κωδικών λόγω υποψίας VPN. 

Της το έκλεισα το τσατ στη μούρη, μπήκα στα στοιχεία του λογαρισμού μου, έσβησα ό,τι υπηρχε από αργεντινή (γλώσσα, περιοχή, μια διευθυνση ενός mcdonalds, ΤΑ ΠΑΝΤΑ) , και μόλις το γύρισα σε ελλάδα και είδα στο redeem.microsoft.com το "Ελλάδα" στην παρένθεση, ξεκίνησε να περνάει κανονικά κωδικούς.

Προς το παρόν, έχω εξαργυρώσει κωδικούς μόνο global από το Prime Gaming κι ένα DLC κωδικό του FAR CRY 6 που ήταν κι αυτός global κι όλα κομπλέ.

Επειδή είναι ο βασικός μου λογαριασμός και το βασικό μου email - δεν συνεχίζω τις μλκίες με VPN. Καλα φάγαμε, καλά ήπιαμε, μου κάνει χάρη να φτιάξω 10 email και να τα έχω όλα στην κονσολα παρα να έχω το ρίσκο να χάσω εκτός από το XBOX account μου και προσωπικά μου στοιχειά. 

PS: Στο συγκεκριμένο λογαριασμό μέσω tunnelbear από το 21 έχω περάσει

8 παιχνίδια μέσω αργεντινής

1 12μηνη τούρκικη συνδρομή gold η οποία έγινε ultimate με 1€ ελληνικό

2 12μηνες  core ινδίας 

1 παιχνίδι τουρκίας.

Και εγώ φοβάμαι, και σκέφτομαι μήπως κάνω εξαργύρωση κωδικών από άλλο λογαριασμό. Θα είναι μλκ να χάσουμε ότι αγοράσαμε έως τώρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChristosG82 είπε

Και εγώ φοβάμαι, και σκέφτομαι μήπως κάνω εξαργύρωση κωδικών από άλλο λογαριασμό. Θα είναι μλκ να χάσουμε ότι αγοράσαμε έως τώρα.

Προσωπικά έχω online παιχνίδια που έχουν cross progression, δεν γίνεται να το ρισκάρω να φάω ban στο βασικό μου. Συν, ότι είναι κυριολεκτικά 2 παραπάνω κλικ για βάλεις σαν home xbox τον λογαριασμό για τα παιχνίδια του εξωτερικού. Δεν αξίζει το ρίσκο.

Να ήταν όπως στο PC που το Xbox app κλειδώνει το λογαριασμό κι αν έχεις gamepass στον λογαριασμό 1 δεν μπορείς να παίξεις με το λογαριασμό 2, θα οσυ έλεγα ναι, αλλά στο Xbox δεν αξίζει το ρίσκο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ParafronGR είπε

Προσωπικά έχω online παιχνίδια που έχουν cross progression, δεν γίνεται να το ρισκάρω να φάω ban στο βασικό μου. Συν, ότι είναι κυριολεκτικά 2 παραπάνω κλικ για βάλεις σαν home xbox τον λογαριασμό για τα παιχνίδια του εξωτερικού. Δεν αξίζει το ρίσκο.

Να ήταν όπως στο PC που το Xbox app κλειδώνει το λογαριασμό κι αν έχεις gamepass στον λογαριασμό 1 δεν μπορείς να παίξεις με το λογαριασμό 2, θα οσυ έλεγα ναι, αλλά στο Xbox δεν αξίζει το ρίσκο.

Με αναζήτηση στο ChatGPT που έκανα, βρήκε πως έγιναν κάποια ban σε λογαριασμούς που αγόραζαν απευθείας παιχνίδια από το xbox live, πράγμα που η Microsoft δεν επιτρέπει, εγώ το έκανα μια φορά, ευτυχώς δεν έγινε τίποτα, αλλά με keys μου λέει πως δεν έχει γίνει μέχρι τώρα κάποιο ban, και ότι είναι πιο περίπλοκο το θέμα, θα πρέπει να το εντοπίσει το σύστημα, να γίνει έλεγχος του λογαριασμού, νομίζω αν θυμάμαι καλά πως έλεγε ότι επειδή τα keys τα βγάζουν οι εταιρείες που κάνουν τα παιχνίδια, θα πρέπει και αυτοί να εμπλακούν, και ότι είναι πιο "ασφαλές" λόγω ότι είναι πιο περίπλοκο το θέμα, αλλά μου είπε καλό είναι να το αποφεύγω αν θέλω 100% σιγουριά.. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν αυτά που μου είπε, είχε βρει κάποια ξένα site που μιλούσαν για αυτό το θέμα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα.

Για να κάνουν ban μια κονσόλα, νομίζω πως πρέπει να γίνει απευθείας αγορά παιχνιδιού από το xbox store με χρήση VPN, το να κάνουν ban το λογαριασμό έχει περισσότερες πιθανότητες με χρήση keys.

Για τα keys, το ChatGPT μου είπε και το άλλο, ότι μπορεί να αφαιρεθεί το παιχνίδι/παιχνίδια με άλλο region, το θέμα είναι πως αν πάνε σε αυτήν την επιλογή, αν γίνει έλεγχος του λογαριασμού, μπορεί να αφαιρέσουν όλα τα keys με άλλο region, και αυτό είναι κακό πάλι.

Επεξ/σία από ChristosG82
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα άλλο ένα τρίμηνο με 29€ Gamepass Ultimate EU πάνω σε ενεργή συνδρομή, το πήγα μέχρι Ιανουάριο του 2028

image.png.97346443ad12bdca461105db5d96fcb4.png

https://www.eneba.com/xbox-xbox-game-pass-ultimate-1-month-subscription-xbox-one-windows-10-xbox-live-key-europe?enb_campaign=Recommendations&enb_content=Recently viewed Homepage&enb_medium=product card&enb_source=https%3A%2F%2Fwww.eneba.com%2F&enb_term=1

Βγαίνει 9.04€ Discount code 5% "GGDmq8wc4"  +1.10€ ταρίφα paypal τελική 9.69€

Επεξ/σία από Saloufas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχουν γίνει πολύ αυστηρά τα πράγματα.

Νομίζω αρχίζουν και μπλοκάρουν όλες τις χώρες εκτός Ευρώπης.

Δοκίμασα να βάλω σε λογαριασμό 6μηνες core india ή brazil δεν δέχτηκε  καμιά από τις δυο ακόμα και με nordvpn ακόμα και αν είχα αλλάξει τις διευθύνσεις και όλα στο profile.

Μάλλον αρχίζουν να κόβονται τα εκτός Ευρώπης.

Ας ελπίσουμε να αφήσουν τουλάχιστον το να μπορούμε να αγοράζουμε παιχνίδια από άλλα region.

Αν ξέρει κάνεις κάποιον discount κωδικό που να δουλεύει στα γνωστά κλειδαδικα ας τον πει.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/5/2025 στις 7:36 ΜΜ, chrisgewrgi είπε

Λοιπόν εγώ πήρα. 

3x47€ 12μηνα core  ευρωπαϊκά. 

1 x13€ ultimate  

Και το μετατρέψε σε 19 μήνες Ultimate. 

Πάει το 3:2. Πλέον 2:1.
Οπότε (3*47+1*13)/19=8,11€ ο μήνας.
Εξακολουθεί να είναι συμφέρων πάντως για αυτά που δίνει. (για 8,11 τουλάχιστον).
Σε κάθε περίπτωση όσοι έχουμε Ultimate αφήνουμε να λήξει.

Επεξ/σία από NewGascp
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

UPDATΕ απο την υποθεση που ειχα 12μηνο core Ινδιας και δεν το περναγε στον λογαριασμο μου...

Τελικα ανοιξα τελειως νεο λογαριασμο με VPN Ινδιας και το περασε κανονικα. Οποτε εχω εναν νεο λογαριασμο με 12 μηνες core.

Πηγα απο το ιδιο μαγαζι και αγορασα αλλους 12 μηνες για να κολησω και τον μηνα ultimate. Και ενω με χρεωσε κανονικα, για να γινει παραλαβη ζητα verification!! Ζητησα ακυρωση και περιεργως ξεκινησε επιστροφη της παραγγελιας, δεν το περιμενα.

Πηγα σε αλλο μαγαζι και πηρα 12 επιπλεον μηνες core Ινδιας, και ενα μηνα ultimate. 

Οποτε με συνολικο κοστος

24,24+24,37+11,11= 59,72 εχω ultimate για 13 μηνες (με πηγε 1 προς 2, οχι 2 προς 3) (4,59/μηνα)

Εντιτ: Σαν νεο λογαριασμο, δεν χρειαζεται να ξανακατεβασει τα παιχνιδια που εχεις κατεβασει, αλλα δεν σου κρατα την προοδο που ειχες κανει προηγουμενως. Μικρο το κακο για μενα δεν ειχα μεγαλη προοδο.

Επεξ/σία από eko13
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, eko13 said:

Εντιτ: Σαν νεο λογαριασμο, δεν χρειαζεται να ξανακατεβασει τα παιχνιδια που εχεις κατεβασει, αλλα δεν σου κρατα την προοδο που ειχες κανει προηγουμενως. Μικρο το κακο για μενα δεν ειχα μεγαλη προοδο.

Μπορείς να παίζεις από το κανονικό σου λογαριασμό τα games που έχεις κατεβάσει με τον ινδικό και να μην χάνεις saves.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Witcher1st είπε

image.png.bd74f418a31fbe808b00cd10e815cab4.png

Για ποιο λογο οσοι εχουν μονο υπολογιστη, βαζουν την Ultimate εκδοση; Δε βλεπω καποια επιπλεον δυνατοτητα.

Αν εχεις μαπα υπολογιστη, μπορεις να παιξει με cloud gaming τα καινουργια παιχνιδια αξιοπρεπως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...