Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθούν πιστεύω να κρατήσουν μια ισορροπία μεταξύ τιμών και πειρατείας. Υπάρχει αυτή η εξίσωση όπου όσο ανεβαίνουν οι τιμές των συνδρομών τόσο ανεβαίνει και η πειρατεία. Εξού και οι μετατροπές 2:1 κτλ. Υπάρχει η πιθανότητα όσοι αγοράζουν game pass με μετατροπή, αν τους την κόψεις να πάμε σε torrent παρά να πληρώσουν full price οπότε κέρδος πάλι για την MS που σε κρατάει πελάτη έστω και με μειωμένη τιμή. Απλά παρά έγινε το κακό με την Ινδία και το κόψανε. Γενικά όταν πάει κάτι να ξεφύγει το κλείνουν για ευνόητους λόγους. Σου λέει ok πάρτο μισή τιμή με την μετατροπή αλλά 1/4 μέσω Ινδίας παρά είναι φθηνό.

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gregory83 είπε

Μια ειναι η λύση πλέον για πολύ φθηνή συνδρομή και αγορα παιχνιδιών φτιάχνοντας καινούργιο email με region ινδία.

Που και πάλι πιστεύω δεν νομίζω να δουλεύει για πολύ αυτό.

Αν δεν έχει κοπεί ήδη.

Πάντως αν δοκιμάσει κάποιος παιχνίδια από άλλες χώρες όπως π.χ. Brazil, Turkey κ.τ.λ. ας μας πει αν τις κόψανε και αυτές ή όχι.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Που και πάλι πιστεύω δεν νομίζω να δουλεύει για πολύ αυτό.

Αν δεν έχει κοπεί ήδη.

Πάντως αν δοκιμάσει κάποιος παιχνίδια από άλλες χώρες όπως π.χ. Brazil, Turkey κ.τ.λ. ας μας πει αν τις κόψανε και αυτές ή όχι.

Πριν μια εβδομάδα έφτιαξα καινούργιο email με region ινδία και έβαλα 1 χρόνο ultimate μια χαρά δουλεύει.

Δημοσ.

image.png.85bbca67adf11bdc6b4f6dd3e0d68172.png

image.png.e566e8f7f88826ffba901ba62c4b4e0e.png

Δεν ξέρω τι σκληρά ναρκωτικά παίρνει η Μάικροσοφτ αλλα ακόμα και σε global κωδικούς πρήζει μπάλες.
Θα δοκιμάσω απο windows store πιο μετά αλλα δεν θα έπρεπε να μου τα κάνει ζέπελιν με global...

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

image.png.85bbca67adf11bdc6b4f6dd3e0d68172.png

image.png.e566e8f7f88826ffba901ba62c4b4e0e.png

Δεν ξέρω τι σκληρά ναρκωτικά παίρνει η Μάικροσοφτ αλλα ακόμα και σε global κωδικούς πρήζει μπάλες.
Θα δοκιμάσω απο windows store πιο μετά αλλα δεν θα έπρεπε να μου τα κάνει ζέπελιν με global...

Μήπως η ip σου εκτός γης, και ο κωδικός είναι global εντός γης??

• Haha 5
Δημοσ.
7 hours ago, gregory83 said:

Πριν μια εβδομάδα έφτιαξα καινούργιο email με region ινδία και έβαλα 1 χρόνο ultimate μια χαρά δουλεύει.

ποσο βγηκε?μπορεις να μας δωσεις τιμες παιχνιδιων σε προσφορα?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, barman_ είπε

ποσο βγηκε?μπορεις να μας δωσεις τιμες παιχνιδιων σε προσφορα?

Βγήκε 55€ ο χρόνος.

Παιχνίδια δεν αγόρασα  αλλά μπορείς να βρεις από eneba φθηνά.

Δημοσ.
4 minutes ago, gregory83 said:

Βγήκε 55€ ο χρόνος.

Παιχνίδια δεν αγόρασα  αλλά μπορείς να βρεις από eneba φθηνά.

σιγουρα θα ειναι φθηνοτερα στον λογαριασμο

Δημοσ.

Εντάξει απο το windows store τους πήρε κανονικά..
Απο το site και απο το store της κονσόλας τζίφος...

In other news έχω και μια εξάμηνη core ινδίας που δεν βλέπω να μπαίνει με τίποτα... την δίνω 8 ευρώ με revolut για όποιον κάνει νέο λογαριασμό ή έχει ήδη ινδικό (το conversion είναι 60 μέρες για ενεργές),

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...