Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μια βοήθεια για όποιον ξέρει και μπορεί.

Ανά 6μηνο αγοράζω συνδρομή game pass core india region από eneba που το θέλω μόνο για online παιχνίδι και δε με ενδιαφέρει η ulitmate. 

Μέχρι και την τελευταία φορά, αγόραζα κανονικά, έβαζα στον mozilla από urban vpn ιδνία, από τον browser στη σελίδα της xbox έβαζα τον κωδικό και όλα οκ. Σήμερα έχω προσπαθήσει κοντά στις 10 φορές και μου αναφέρει συνεχώς wrong region. Έχει αλλάξει κάτι; 

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, broxopios είπε

Καλησπέρα. Μια βοήθεια για όποιον ξέρει και μπορεί.

Ανά 6μηνο αγοράζω συνδρομή game pass core india region από eneba που το θέλω μόνο για online παιχνίδι και δε με ενδιαφέρει η ulitmate. 

Μέχρι και την τελευταία φορά, αγόραζα κανονικά, έβαζα στον mozilla από urban vpn ιδνία, από τον browser στη σελίδα της xbox έβαζα τον κωδικό και όλα οκ. Σήμερα έχω προσπαθήσει κοντά στις 10 φορές και μου αναφέρει συνεχώς wrong region. Έχει αλλάξει κάτι; 

Ναι, κωδικοι απο Ινδια τελος, δεν περνάνε για κανενα λογο. Κανε μια αναζητηση κ θα δεις τον ντόρο που εχει γινει εδω κ κανα χρονο

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, LuckyLook245 είπε

Ναι, κωδικοι απο Ινδια τελος, δεν περνάνε για κανενα λογο. Κανε μια αναζητηση κ θα δεις τον ντόρο που εχει γινει εδω κ κανα χρονο

Α οκ. Την πάτησα. Δεν σκέφτηκα να διαβάσω πρώτα. Αξίζει να ανοίξω ticket μπας και πάρω επιστροφή; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, broxopios είπε

Α οκ. Την πάτησα. Δεν σκέφτηκα να διαβάσω πρώτα. Αξίζει να ανοίξω ticket μπας και πάρω επιστροφή; 

Επιχειρησε το, αν καταφέρεις να τους πεισεις οτι δεν ειδες καλα την προειδοποίηση που εχουν σχετικα με τ αν εχει επιλεξει σωστο region

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, broxopios είπε

Οπότε ευρωπαϊκό κλειδί μονο; Συνεχίζουμε Με eneba ή υπάρχουν αλλού καλύτερες τιμές; 

Εγω eneba χρησιμοποιω μονο 

Συνδρομες δεν ξέρω αν παιζουν απο αλλες χώρες 

Παιχνίδια δεν ξερω αν παιζουν απο αλλες χωρες 

Ψαξε λιγο, ενα απο τα δυο νομίζω παιζει με VPN απο αλλη χωρα, εκτος της ινδιας κ Αργεντινής νομίζω

Δημοσ.
5 ώρες πριν, broxopios είπε

Αν δεν είδες τον κωδικό τότε μια χαρά θα έχεις refund αν όμως τον είδες τότε δεν πρόκειται να σου επιστρέψουν τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Αν δεν είδες τον κωδικό τότε μια χαρά θα έχεις refund αν όμως τον είδες τότε δεν πρόκειται να σου επιστρέψουν τα λεφτά.

Τον είδα τον κωδικό και προσπάθησα να τον περάσω κιόλας. Εκεί είδα ότι δεν τον δέχεται. Αλλά οκ 12€ ήταν. Έκανα την πατάτα και το δέχομαι. 

Δημοσ.
1 minute ago, broxopios said:

Τον είδα τον κωδικό και προσπάθησα να τον περάσω κιόλας. Εκεί είδα ότι δεν τον δέχεται. Αλλά οκ 12€ ήταν. Έκανα την πατάτα και το δέχομαι. 

Αν δεν σου εσπιστρέψουν τα χρήματα, πρόσπάθησε τουλάχιστον να δημιουργήσεις με vpn ένα νέο microsoft account με region Ινδίας και να το περάσεις εκεί να μην πάει χαμένο. Υπάρχουν αναφορές εδώ μέσα που λένε ότι έτσι λειτουργεί

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, BillT είπε

Αν δεν σου εσπιστρέψουν τα χρήματα, πρόσπάθησε τουλάχιστον να δημιουργήσεις με vpn ένα νέο microsoft account με region Ινδίας και να το περάσεις εκεί να μην πάει χαμένο. Υπάρχουν αναφορές εδώ μέσα που λένε ότι έτσι λειτουργεί

Ωραίος ευχαριστώ.

Θα το ψάξω. Αν δε βρω κάτι θα επανέλθω για βοήθεια.

Δημοσ.

έβαλα σήμερα apo eneba οπως παντα 

Xbox Game Pass Ultimate – 1 Month Subscription (Xbox/Windows) Non-stackable Key GLOBAL

με  discount -5%     €9.77.  και δεν το αλλάζω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, kundi είπε

έβαλα σήμερα apo eneba οπως παντα 

Xbox Game Pass Ultimate – 1 Month Subscription (Xbox/Windows) Non-stackable Key GLOBAL

με  discount -5%     €9.77.  και δεν το αλλάζω 

Δηλαδή 100-110 ευρώ το χρόνο??

Ακόμα και σε αυτά τα χρήματα που είναι "φθηνά", δεν θα το έκανα για κανένα λόγο αυτό, θα αγόραζα φουλ games key 🗝️ 

*Φθηνά, ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας 

Επεξ/σία από ChristosG82
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChristosG82 είπε

Δηλαδή 100-110 ευρώ το χρόνο??

Ακόμα και σε αυτά τα χρήματα που είναι "φθηνά", δεν θα το έκανα για κανένα λόγο αυτό, θα αγόραζα φουλ games key 🗝️ 

*Φθηνά, ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας 

Ρε φίλε τι εννοείς φτηνά όπως το βλέπει ο καθένας; Με 100 ευρώ πόσα game keys triple AAA νομίζεις ότι παίρνεις;

Συγγνώμη ,μήπως θες η microsoft επειδή είσαι μάγκας να σε πληρώνει κιόλας για να παίζεις τζάμπα ;

Δημοσ.

Όσοι δεν θέλετε να πληρώνεται 100-110€ το χρόνο κάντε καινούργιους λογαριασμούς με region ινδία και θα βγαίνει 50-60€ το χρόνο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, gregory83 είπε

Όσοι δεν θέλετε να πληρώνεται 100-110€ το χρόνο κάντε καινούργιους λογαριασμούς με region ινδία και θα βγαίνει 50-60€ το χρόνο.

Έχεις καθόλου εικόνα σε ποια σελίδα έχει συζητηθεί ο τρόπος για να μην ψάχνω όλες τις σελίδες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...