Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι ότι αποκλείσανε μόνο τα κλειδιά από κάποιες χώρες αλλά αποκλείσανε και το να μπορείς να αγοράσεις από τα επίσημα ms stores αυτών των χωρών αν έχεις υπόλοιπο από giftcards στο κάθε ms wallet.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Tigio13 είπε

Καλησπέρα, έχω έναν φίλο που δουλεύει Σιγκαπούρη. Πόσο πιθανό θεωρείτε πως είναι να περάσει από Σιγκαπούρη ινδική core χωρίς vpn στον λογαριασμό μου για επέκταση του ultimate? 

Θα στοιχημάτιζα στο καθόλου πιθανό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα 

Game κωδικο Αμερικής από eneba, με vpn θα δουλέψει η έχει  σταματήσει πλέον η χρήση κλειδιών για game με vpn??? 

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, pmpou είπε

Καλησπέρα 

Game κωδικο Αμερικής από eneba, με vpn θα δουλέψει η έχει  σταματήσει πλέον η χρήση κλειδιών για game με vpn??? 

Ευχαριστώ. 

Αν σε βοηθάει, μέχρι πριν από κανα 10 ήμερο, δούλευε κανονικά η Αμερική.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι σε ληγμένη συνδρομή αφού πρώτα βάλουμε live gold μετά η ultimate για την μετατροπή μπορεί να μπει και η non stackable εφόσον δεν υπάρχει ultimate στον λογαριασμό ή δεν πρέπει να γράφει non stackable για να κάνει την μετατροπή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/7/2025 στις 4:52 ΜΜ, Tigio13 είπε

Καλησπέρα, έχω έναν φίλο που δουλεύει Σιγκαπούρη. Πόσο πιθανό θεωρείτε πως είναι να περάσει από Σιγκαπούρη ινδική core χωρίς vpn στον λογαριασμό μου για επέκταση του ultimate? 

Εγώ πιστεύω πως θα το περνούσε, βέβαια αν υπήρχε πρόβλημα, θα μπορούσε να πάρει τηλέφωνο στην Microsoft Σιγκαπούρης, και να πει ότι έχει πρόβλημα, τι θα του πουν όχι;

Εμένα μέσα την εβδομάδα λήγει το core, βλέπω το global έχει ο χρόνος 42 ευρώ, για κάτι φθηνότερο, αλλά για core που με ενδιαφέρει, υπάρχει;;

Επεξ/σία από ChristosG82
  • Like 1
Δημοσ.

Διαβάζω κάνα μισάωρο , από όσο κατάλαβα οι τσάτσιές μας τελειώσανε ; Είχα βάλει πριν 3 χρόνια ultimate για 3 χρόνια και μου έληξε . Πλέον αν μπορεί κάποιος εύκολα και κατανοητά να μου πει σε ήδη υπάρχων account που βρίσκω το πιο φθηνό core ή ultimate? (Πλέον με Βλέπω με core και θα αγοράζω μόνο τα games που γουστάρω πχ . Bf6 και τελειώνει το αστείο με το game pass που μου δίνει το fable 20 ετών παιχνίδι ! Ευχαριστω !! 

Δημοσ.
Στις 2/8/2025 στις 11:21 ΜΜ, Stelaras1993 είπε

Διαβάζω κάνα μισάωρο , από όσο κατάλαβα οι τσάτσιές μας τελειώσανε ; Είχα βάλει πριν 3 χρόνια ultimate για 3 χρόνια και μου έληξε . Πλέον αν μπορεί κάποιος εύκολα και κατανοητά να μου πει σε ήδη υπάρχων account που βρίσκω το πιο φθηνό core ή ultimate? (Πλέον με Βλέπω με core και θα αγοράζω μόνο τα games που γουστάρω πχ . Bf6 και τελειώνει το αστείο με το game pass που μου δίνει το fable 20 ετών παιχνίδι ! Ευχαριστω !! 

Κατ' αρχάς διαφωνώ με την άποψη οτι δεν αξίζει το gamepass. Ακόμη και με τις σημερινές τιμές είναι οτι πιο vfm για κάποιον που θέλει να παίζει παιχνίδια. Και ασφαλώς δεν έχει μόνο παλιά. Για παράδειγμα εγώ έχω λιώσει το Wuchang. Σταματώ εδώ, γιατί το θέμα έχει εξαντληθεί.

Τώρα για το ζήτημα του ultimate, η Ινδία η οποία ήταν η φθηνότερη λύση, μας έχει χαιρετήσει. Όμως η δημιουργία καινούριου λογαριασμού ms Ινδίας λύνει αυτό το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά εβαλα  δυο 12 μηνεςcore σημερα σε ληγμένη συνδρομή και οταν παω να βάλω από το store 1 μηνα ultimate (17,99 €) μου βγάζει στη μεταροπή 13 μήνες (5/9/2026). Άλλαξε τίποτα ή κανω εγώ κατι  λάθος; Η αλήθεια είναι ότι έκανα μια βλακεία πριν ένα μήνα και ανανέωσα κατα λάθος πρωτα με το ultimate για 1 μήνα,  οπότε δεν προχώρησα με τα core γιατι η μετατροπή ήταν πάλι αντίστοιχη και θεώρησα ότι έφταιγε η σειρά που το έκανα. Αλλά και τώρα που έληξε ο μήνας και τα βάζω με αντίθετη σειρά μία από τα ίδια.

Επεξ/σία από socper
Δημοσ.
1 ώρα πριν, socper είπε

Ρε παιδιά εβαλα  δυο 12 μηνεςcore σημερα σε ληγμένη συνδρομή και οταν παω να βάλω από το store 1 μηνα ultimate (17,99 €) μου βγάζει στη μεταροπή 13 μήνες (5/9/2026). Άλλαξε τίποτα ή κανω εγώ κατι  λάθος; Η αλήθεια είναι ότι έκανα μια βλακεία πριν ένα μήνα και ανανέωσα κατα λάθος πρωτα με το ultimate για 1 μήνα,  οπότε δεν προχώρησα με τα core γιατι η μετατροπή ήταν πάλι αντίστοιχη και θεώρησα ότι έφταιγε η σειρά που το έκανα. Αλλά και τώρα που έληξε ο μήνας και τα βάζω με αντίθετη σειρά μία από τα ίδια.

Σωστο ειναι ! 
το conversation ratio ειναι 2:1  
ειτε το κανεις πριν ... ειτε μετα .... 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dskoul είπε

Σωστο ειναι ! 

Νόμιζα βάσει του καρφιτσωμένου post ότι στους 24 μηνες core αντιστοιχουν 16 ultimate, δηλαδη αναλογία 3:2

Δημοσ.
2 ώρες πριν, socper είπε

Νόμιζα βάσει του καρφιτσωμένου post ότι στους 24 μηνες core αντιστοιχουν 16 ultimate, δηλαδη αναλογία 3:2

Είχε γίνει αναπροσαρμογή στους όρους και είχε αλλάξει η αναλογία. Ίσως το post να έγινε πριν την αλλαγή. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dskoul είπε

Σωστο ειναι ! 

Σε ενεργή ultimate οι μήνες core που βάζουμε διαιρούνται δια 3 ενώ σε μη ενεργή διαιρούνται δια 2. 

Το έχουμε αναφέρει καμια 20αρια φορές. Μάλλον θα πρέπει να καρφιτσωθεί κάπως το μήνυμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Σε ενεργή συνδρομή core πού λήγει σε δύο μέρες, τι προτείνετε;

Μου έχουν μείνει ακόμα δύο κλειδιά core india θα μπορώ να τα περάσω με αλλαγή region; ή θα πετάει το γνωστό μήνυμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...