Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

14 λεπτά πριν, NickAlfista είπε

just fyi, αγοράστηκε αργεντίνικο game πριν λιγες μερες κανονικα...

Ευτυχώς στα παιχνίδια δεν το έχουν κόψει και μακάρι να μην το κόψουν ποτέ.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, NickAlfista είπε

just fyi, αγοράστηκε αργεντίνικο game πριν λιγες μερες κανονικα...

Προφανώς εννοείς από κλειδάδικο;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bill_viper είπε

Προφανώς εννοείς από κλειδάδικο;

ναι κλασικα.. eneba το συγκεκριμένο, γενικα προσφατα εχω πάρει και απο αλλο "μαγαζι" τουρκικο και ινδικο game κουμπωμα καπακι το ενα μετα το αλλο χωρις θεμα (το εχω κανει αρκετές φορές αυτο) και κανενα θεμα, απλα το στέλνω σαν update  οτι ευτυχώς ακόμα λειτουργούν τα games, θα δοκιμασω και επέκταση gamepass κάποια στιγμή, γιατι εχω πολυ τσαμπε ινδικό ακομα και θα ενημερώσω...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, NickAlfista είπε

ναι κλασικα.. eneba το συγκεκριμένο, γενικα προσφατα εχω πάρει και απο αλλο "μαγαζι" τουρκικο και ινδικο game κουμπωμα καπακι το ενα μετα το αλλο χωρις θεμα (το εχω κανει αρκετές φορές αυτο) και κανενα θεμα, απλα το στέλνω σαν update  οτι ευτυχώς ακόμα λειτουργούν τα games, θα δοκιμασω και επέκταση gamepass κάποια στιγμή, γιατι εχω πολυ τσαμπε ινδικό ακομα και θα ενημερώσω...

Thanks για το heads up. Και είχα σταματήσει την αγορά games άλλων regions γιατί φοβόμουν ότι δε θα περνούσαν. 

Χρησιμοποίησες VPN των εκάστοτε χωρών;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill_viper είπε

Thanks για το heads up. Και είχα σταματήσει την αγορά games άλλων regions γιατί φοβόμουν ότι δε θα περνούσαν. 

Χρησιμοποίησες VPN των εκάστοτε χωρών;

ναι φυσικα, nord συγκεκριμένα.. απλα στο αργεντίνικο το δεχτηκε μετα απο προσωρινή αλλαγη την χωρας του λογαριασμού σε Αργεντινή. (και εννοείται ολη η διαδικασία απο browser)

Δημοσ.

Εγώ αγοράζω κατά περιόδους 5-6 μήνες gamepass παίζει ότι μου αρέσει και κάνω διάλειμμα.

Δεν βάζει τόσο πολύ υλικό που να δικαιολογεί την μόνιμη συνδρομή. Το ίδιο ισχύει βέβαια με όλες τις αντίστοιχες συνδρομητικές υπηρεσίες, όχι μόνο το gamepass.

Στις 3/9/2025 στις 9:39 ΠΜ, NickAlfista είπε

Από επίσημο ms store αργεντινής αγοράζουμε ή όχι; 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Εγώ αγοράζω κατά περιόδους 5-6 μήνες gamepass παίζει ότι μου αρέσει και κάνω διάλειμμα.

Δεν βάζει τόσο πολύ υλικό που να δικαιολογεί την μόνιμη συνδρομή. Το ίδιο ισχύει βέβαια με όλες τις αντίστοιχες συνδρομητικές υπηρεσίες, όχι μόνο το gamepass.

Από επίσημο ms store αργεντινής αγοράζουμε ή όχι; 

προσωπικά εχω καιρό να αγοράσω απο άλλο region store φιλε οπότε δεν ξερω αν οι τελευταίοι περιορισμοί το εχουν επηρεάσει... οταν βρω χρονο για κάψιμο θα το δοκιμάσω με κανενα dirty cheap game γιατι καλη ερώτηση έκανες.. αν κάποιος εχει τεσταρει αυτο η οτι αλλο καλο ειναι να ενημερώνει την κοινότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως και το loaded (πρωην cd keys) εχει ορισμενα φθηνα παιχνιδια (ευρωπαικη εκδοση).

αν βαλεις χωρα ηπα σου αφαιρει το 24% φπα 😄

edit: αυτο δεν επηρεαζει σε τιποτα την ενεργοποιηση το δοκιμασα ηδη.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

χθες με πήρε φίλος και ρώτησε τι να κάνει για να βάλει gamepass. Εγώ ευτυχώς έχω μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Μήπως μπορεί κάποιος να βάλει όλες τις πληροφορίες μαζεμένες;

Τι ισχύει σήμερα για κάποιον που δεν έχει ενεργή συνδρομή;

Ποιές συνδρομές (απο ποιές χώρες/περιοχές) έχουν αποκλειστεί σίγουρα πλέον;

Ισχύει το παλιό κολπάκι με core και μετά μετατροπή σε ultimate;

Καλό είναι που και που να μαζεύουμε τις πληροφορίες όλες μαζί γιατί τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα.

Δημοσ.

πηρα μια 3 μηνη με 10 ευρω για ευρωπη... να ειμαι ετοιμος οταν βγει το fc26... Δεν ρισκαρω να παρω Ινδιας
Ελπιζω να πεσει λιγο η τιμη του παιχνιδιου... αν και δεν νομιζω!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lx911 είπε

πηρα μια 3 μηνη με 10 ευρω για ευρωπη... να ειμαι ετοιμος οταν βγει το fc26... Δεν ρισκαρω να παρω Ινδιας

Καλησπέρα. Πήρες 3μηνη Ultimate ή Core με 10 ευρώ;

Δημοσ.
5 hours ago, lx911 said:

Σαν νωρίς.δεν είναι για. FC26 στο Game Pass? Εγώ ξέρω ότι το συγκεκριμένο series βγαίνει στα τέλη της σαιζόν Μάιο ή Ιούνιο. Έχουν πει κάτι διαφορετικό για το καινούριο?

Εκτός αν αναφέρεσαι αποκλειστικά για online gaming. 

Δημοσ.

ναι μονο για online gaming...
(ειμαι απο τους τυπους που μπαινω κατευθιαν FUT χωρις να δω τιποτα αλλο στο παιχνιδι)
προσωπικα ρε παιδια μονο fifa παιζω εδω και καιρο... (ναι το ξερω ειναι σκετος καρκινος)
δεν υπαρχει κατι αλλο που να με ενδιαφερει...
και ultimate που ειχα βαλει για ενα διαστημα δεν ηξερα τι να παιξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...