Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια πως μπορω να αγορασω ultimate pass οταν μπαινω με vpn? Οταν βαζω στοιχεια καρτας απο κατω ζηταει διευθυνση usa. Μπαινω μεσω Γερμανιας.

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 9/9/2025 στις 6:00 ΜΜ, lx911 είπε

ναι μονο για online gaming...
(ειμαι απο τους τυπους που μπαινω κατευθιαν FUT χωρις να δω τιποτα αλλο στο παιχνιδι)
προσωπικα ρε παιδια μονο fifa παιζω εδω και καιρο... (ναι το ξερω ειναι σκετος καρκινος)
δεν υπαρχει κατι αλλο που να με ενδιαφερει...
και ultimate που ειχα βαλει για ενα διαστημα δεν ηξερα τι να παιξω.

εφόσον παίζεις μονο fifa παρε pc  😛

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω: θέλω να βάλω τρεις 12μηνες core και 1 μήνα ultimate για τη μετατροπή. Όλες οι μηνιαίες που βρίσκω είναι non-stackable. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μου κάνει τη μετατροπή;;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimbarca είπε

Παιδιά να ρωτήσω: θέλω να βάλω τρεις 12μηνες core και 1 μήνα ultimate για τη μετατροπή. Όλες οι μηνιαίες που βρίσκω είναι non-stackable. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μου κάνει τη μετατροπή;;

Το non stackable σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις παραπάνω από μία από αυτές τις κάρτες, συνήθως είναι τύπου trial. Για να κάνεις αυτό που θες εσύ, χρειάζεσαι τις κανονικές. Δεν νομίζω όμως ο οικονομικότερος τρόπος να είναι οι μηνιαίες. Δες τι τιμές παίζουν σε 3/6/12μηνες συνδρομές. Εγώ όταν το έκανα προ τριετίας, ο πιο οικονομικός τρόπος ήταν οι τρίμηνες που σου έδιναν και 1 μήνα bonus σε κάθε ενεργοποίηση αν ενεργοποιούσες αυτόματη πληρωμή.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ezio είπε

Το non stackable σημαίνει ότι δεν μπορείς να προσθέσεις παραπάνω από μία από αυτές τις κάρτες, συνήθως είναι τύπου trial. Για να κάνεις αυτό που θες εσύ, χρειάζεσαι τις κανονικές. Δεν νομίζω όμως ο οικονομικότερος τρόπος να είναι οι μηνιαίες. Δες τι τιμές παίζουν σε 3/6/12μηνες συνδρομές. Εγώ όταν το έκανα προ τριετίας, ο πιο οικονομικός τρόπος ήταν οι τρίμηνες που σου έδιναν και 1 μήνα bonus σε κάθε ενεργοποίηση αν ενεργοποιούσες αυτόματη πληρωμή.

Κανονική είναι αυτή που βρίσκω, όχι trial. Απλά θέλω τον ένα μήνα ultimate για να μου μετατρέψει τις τρεις 12μηνες core σε ultimate 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jimbarca είπε

Κανονική είναι αυτή που βρίσκω, όχι trial. Απλά θέλω τον ένα μήνα ultimate για να μου μετατρέψει τις τρεις 12μηνες core σε ultimate 

Ααα οκ. Τώρα κατάλαβα. Εσύ θέλεις μόνο τον μήνα της μετατροπής. Σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω τι γίνεται, εγώ το είχα πληρώσει κανονικά από το store για σιγουριά. 

Δημοσ.

Our goal with Game Pass has been clear: deliver unmatched value, benefits, and a deep library of games for our players.

ha ha laughing GIF

Γυρνάμε πίσω ολοταχώς στις παλιές καλές εποχές όπου αγόραζες και έπαιζες λίγα και καλά.

Ήρθε η ώρα να ξεσκονίσω τον λογαριασμό μου στο steam και να βάλω στο ράφι ή σε καμιά αγγελία το Series X.

Well Done Clapping GIF by MOODMAN microsoft

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσοι μήνες είναι το όριο πλέον?

Εννοώ μέχρι πόσους μήνες xbox game core μπορείς να βάλεις?

https://support.xbox.com/el-GR/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-subscription-extension-limits

Λογικά ισχύουν τα παραπάνω?

Και αν πάρεις κάρτες global δουλεύουν παντού έτσι? Και εκτός Ελλάδας π.χ. Αμερική?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

@sphinxgr περιμενουμε να βγαλεις τεφτερια και να βρεις καμια λυση γιατι οπως το παει η ms θα χαιρετησουμε ολοι απο game pass.

Περα απο την πλακα δε βλεπω πλεον λογο να ανανεωσω μετα τη ληξη του game pass. Καλα περασαμε τοσα χρονια με βραζιλιες,αργεντινες,ινδιες κλπ αλλα το παρτυ απο οτι φαινεται ελαβε τελος.

Για μενα πλεον αξιζει περισσοτερο να αγοραζεις καποια παιχνιδια παρα να εχεις game pass. Ακομα και το cod που επαιζα συχνα πλεον δεν παιζω σχεδον καθολου.

• Like 2
Δημοσ.

τραγέλαφος....ακρίβυναν την κονσόλα που στο μεταξύ δεν την βρίσκεις πουθενά, κδεν ξέρεις πόσο θα έχει η επόμενη  ή αν θα υπάρξει επόμενη και σκάνε το κερασάκι για 27€.εδώ δεν δίναμε την κανονική τιμή και ψαχνόμασταν μεσω σουαζιλάνδης ή στο τιμπουκτου, πραγματικά πιστεύουν οτι θα τα πάρουν??

όλη η ζωή μια συνδρομή πλέον

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...