Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Με το gamepass και τα κλειδιά από αργεντινή ινδία κτλ είχαμε ξεχάσει τι εστί πειρατεία, εμπρός πίσω λοιπόν. 

jack sparrow GIF

Ώρα να το θυμηθούμε ξανά...

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ήταν όσο κράτησε... το μόνο καλό ότι στο ultimate μπηκανε καμια 50αρια παιχνίδια απο ubisoft...για παρηγοριά. 

Επεξ/σία από Paikths
Δημοσ.

Αρχές Δεκεμβρίου λήγει η συνδρομή μου. 

Δε ξέρω αν ανανεώσω. 

Σίγουρα ΟΧΙ με αυτές τις τιμές. 

Το μόνο που θα με πειράξει είναι ότι δε θα παίζω online κάποια παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. 

Αγορές από κλειδαδικα και μια χαρά. 

Μήπως να την κάνω για ps; 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, d_gkal είπε

Αρχές Δεκεμβρίου λήγει η συνδρομή μου. 

Δε ξέρω αν ανανεώσω. 

Σίγουρα ΟΧΙ με αυτές τις τιμές. 

Το μόνο που θα με πειράξει είναι ότι δε θα παίζω online κάποια παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. 

Αγορές από κλειδαδικα και μια χαρά. 

Μήπως να την κάνω για ps; 

ΟΧΙ. Console gamer είμαι αλλά πλέον αξίζει μόνο το PC. Τα stores πολλά, τα κλειδαδικα πολλά, οι επιλογές απεριόριστες. Στην επόμενη γενιά θα πορευτω με το PC και το Switch 2 που ήδη έχω πάρει. Τέλος και το άγχος να προλάβουμε να παίξουμε τα παιχνίδια που έμπαιναν στο pass και μετά από κάποιο διάστημα αφαιρουνταν από την υπηρεσία. 

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αλλάξανε και την αναλογία από xbox game pass core σε ultimate?

https://support.xbox.com/el-GR/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-conversions

Οπότε αν μπορείτε αλλαξετε το πινακάκι μετατροπής από game pass core σε ultimate.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
6 hours ago, lebron15 said:

ΟΧΙ. Console gamer είμαι αλλά πλέον αξίζει μόνο το PC. Τα stores πολλά, τα κλειδαδικα πολλά, οι επιλογές απεριόριστες. Στην επόμενη γενιά θα πορευτω με το PC και το Switch 2 που ήδη έχω πάρει. Τέλος και το άγχος να προλάβουμε να παίξουμε τα παιχνίδια που έμπαιναν στο pass και μετά από κάποιο διάστημα αφαιρουνταν από την υπηρεσία. 

Δεν είμαι hardcore gamer (χρόνος μηδέν) ούτε έχω χώρο και διάθεση να ασχολούμαι με PC (ένα laptop έχω για απλή χρήση) 

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ήταν όσο κράτησε παίδες. Δεν πειράζει. Τα έβγαλε τα λεφτά του το Series X με την τριετία Ultimate που κόστισε 70€. Δυστυχώς ή ευτυχώς, η επιστροφή στο PC πλέον είναι μονόδρομος. 

Δημοσ.

Για να γίνει η core --> ultimate πρέπει να αγοράσεις και 1 μήνα ultimate για την μετατροπή άρα: 47 ευρώ περίπου έχει τώρα η ευρωπαϊκή ετήσια core στο cdkeys + 27 η μηνιαία ultimate = 74 ευρώ.

Και όλα αυτό θα μετατραπεί σε 5.8 μήνες (4.8 μήνες που είναι το 40% των 12 μηνών core + 1 μήνας ultimate που πήρες μετά για την μετατροπή) δια 74 ευρώ που πλήρωσες συνολικά (47+27).

Άρα τελική τιμή περίπου 12.75 ο μήνας 🤔 αρκετά λιγότερα από τα 27 που ζητάει η εξαρχής αγορά μιας ultimate 🤫

Αναλογικά αν βάλεις 2 έτη core είναι 47+47+27 = 121 ευρώ δια 4.8+4.8+1 = 10.6 μήνες βγαίνει 11.40 ευρώ ο μήνας🤠

3 έτη core 47+47+47+27 = 168 ευρώ δια 4.8+4.8+4.8+1 = 15.4 μήνες βγαίνει 10.90 ο μήνας 😎

Πάμε και λίγο στην premium, εκεί η αναλογία είναι 3:2, δηλαδή 12 μήνες core/essential θα γίνουν 8 μήνες premium άρα

47 ευρώ η ετήσια core από cdkeys + 13 ευρώ ο ένα μήνας premium θα μας δώσει 8+1=9 μήνες premium δλδ 60 ευρώ δια 9 μήνες = 6.6 ευρώ ο μήνας!

Βλέπω τώρα ότι τρέχει και μια προσφορά που σου δίνει με 1 ευρώ τις 14 πρώτες μέρες premium άρα 8 μήνες η μετατροπή από 12μηνη core + 14 μέρες η προσφορά με 1 ευρώ 47+1 = 48 ευρώ δια 8.5 μήνες = 5.6 ευρώ ο μήνας η premium!

Μιλάω πάντα για ανανέωση ληγμένων συνδρομών..όπου έχω λάθος διορθώστε με 😜

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η λογική λέει ότι οι τιμές των core θα προσαρμοστούν προς τα πάνω μόλις ισορροπήσει η αγορά. Μακάρι να πέσω έξω

Δημοσ.

ΕλληνΟλλανδικό Ultimate μέχρι Αύγουστο του 2027.
Υπάρχει λογικός τρόπος/λόγος/μέθοδος να επεκταθεί για κάνα χρόνο ακόμα και μετά ποιος ζεί ποιος πεθαίνει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, klainmaingr είπε

ΕλληνΟλλανδικό Ultimate μέχρι Αύγουστο του 2027.
Υπάρχει λογικός τρόπος/λόγος/μέθοδος να επεκταθεί για κάνα χρόνο ακόμα και μετά ποιος ζεί ποιος πεθαίνει;

αυτή τη στιγμή μόνο αν πάρεις μια 6μηνη core (23,75) θα έχεις ultimate για 72μέρες. άρα βγαίνει 9,9€ ο μήνας στο ultimate.

όλες οι υπόλοιπες ανεβαίνουν

ΑΚΥΡΟ , μια 6μηνη δινει 54 ημέρες ultimate  αρα 12,7€ 

5 ώρες πριν, music_lover είπε

Για να γίνει η core --> ultimate πρέπει να αγοράσεις και 1 μήνα ultimate για την μετατροπή άρα: 47 ευρώ περίπου έχει τώρα η ευρωπαϊκή ετήσια core στο cdkeys + 27 η μηνιαία ultimate = 74 ευρώ.

Και όλα αυτό θα μετατραπεί σε 5.8 μήνες (4.8 μήνες που είναι το 40% των 12 μηνών core + 1 μήνας ultimate που πήρες μετά για την μετατροπή) δια 74 ευρώ που πλήρωσες συνολικά (47+27).

Άρα τελική τιμή περίπου 12.75 ο μήνας 🤔 αρκετά λιγότερα από τα 27 που ζητάει η εξαρχής αγορά μιας ultimate 🤫

Αναλογικά αν βάλεις 2 έτη core είναι 47+47+27 = 121 ευρώ δια 4.8+4.8+1 = 10.6 μήνες βγαίνει 11.40 ευρώ ο μήνας🤠

3 έτη core 47+47+47+27 = 168 ευρώ δια 4.8+4.8+4.8+1 = 15.4 μήνες βγαίνει 10.90 ο μήνας 😎

Πάμε και λίγο στην premium, εκεί η αναλογία είναι 3:2, δηλαδή 12 μήνες core/essential θα γίνουν 8 μήνες premium άρα

47 ευρώ η ετήσια core από cdkeys + 13 ευρώ ο ένα μήνας premium θα μας δώσει 8+1=9 μήνες premium δλδ 60 ευρώ δια 9 μήνες = 6.6 ευρώ ο μήνας!

Βλέπω τώρα ότι τρέχει και μια προσφορά που σου δίνει με 1 ευρώ τις 14 πρώτες μέρες premium άρα 8 μήνες η μετατροπή από 12μηνη core + 14 μέρες η προσφορά με 1 ευρώ 47+1 = 48 ευρώ δια 8.5 μήνες = 5.6 ευρώ ο μήνας η premium!

Μιλάω πάντα για ανανέωση ληγμένων συνδρομών..όπου έχω λάθος διορθώστε με 😜

Άρα αν κάποιος εχει ultimate τώρα και την ανανεώσει με μια 6 μηνη core  θα του έρθει πιο χαμηλά από οτι να κάνει κάτι νέο από το 0

Επεξ/σία από konstantin79
Δημοσ.

Εγώ θέλω να βγει κάποιος πάροχος τώρα που βγαίνουν συνδυαστικά πακέτα ρεύματος και internet που να βάλει μέσα και το gamepass.

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...